بحث خصوصی شدهیعنی هنوز با اینجا آشنا نشده؟؟؟
نمیگه تو پای کامپیوتر چی میکنی؟![]()
بحث خصوصی شدهیعنی هنوز با اینجا آشنا نشده؟؟؟
نمیگه تو پای کامپیوتر چی میکنی؟![]()
خالص نهاییم شد(کتبی) 19.15و کل 19.60
من کار خودم می کنم اونم کار خودشو نه نمی گه چی می کنی!!
در ضمن مبانی هم ضریب 3 داره حیف که تو نهایی تاثیر نداره چون معمولا معلما نمره ی بالا می دن
مبانی من یک کلمه نخوندم رفتم شدم 16
تاریخ هم که 11 شدم![]()
عجب درس خونایی می یاین تو تاپیکا ...ببخشید راز موفقیت شما در چیست؟
من که گفتم از 10پپایین تر باید بگیرمچون افضاح بودم البته نمیدونم اینایی که نوشتم کمی با کلید فرق داره نمیدونم حساب مبکنن یا نه؟
مثلا:خودازمایی:سواله 5 نوشتم از افریینده بترس و احساس را باعقل قاطی نکن-تصمیم را از روی احساس نگیر
و یا 6نوشتم کنجکاو بود که ببیند انسان چه برتری بر او دارد
یا که 9 الف رو نوشتم در وجود شما عشق و ذره ی عشق وجود ندارد...
حالا این سه تا درست حساب میشه؟
Last edited by ardavan_2008; 27-05-2009 at 11:06.
بحث تاریخ در کل جدا است تاریخ فقط واسه این گذاشتن جز درسا که آخر سال قبل از امتحانات مهم نهایی با بچه ها یه جا دورر هم جمع شی و کتابرو بسوزونی و یه روحیه ی خوبی برای امتحانات نهایی بگیری فقط همین
ولی درکل زیاد به فکر تاریخ و مباتی نباشین مهم امتحانات نهاییه هنوز 6 امتحان دیگه مونده جا واسه جبران این 5 امتحان هست![]()
ولی درکل زیاد به فکر تاریخ و مباتی نباشین مهم امتحانات نهاییه هنوز 6 امتحان دیگه مونده جا واسه جبران این 5 امتحان هست
اگه اهمیت میدادم که 11 نمیشدم...تازه 11 نمره خالص تقلب بود
نه اخه مت هی میگیم امتحان بدی جبران میکنیم ...هر روز بدتر میدیم![]()
اقا جوابه مارو بدید خیالم راحت بشه:
عجب درس خونایی می یاین تو تاپیکا ...ببخشید راز موفقیت شما در چیست؟
من که گفتم از 10پپایین تر باید بگیرمچون افضاح بودم البته نمیدونم اینایی که نوشتم کمی با کلید فرق داره نمیدونم حساب مبکنن یا نه؟
مثلا:خودازمایی:سواله 5 نوشتم از افریینده بترس و احساس را باعقل قاطی نکن-تصمیم را از روی احساس نگیر
و یا 6نوشتم کنجکاو بود که ببیند انسان چه برتری بر او دارد
یا که 9 الف رو نوشتم در وجود شما عشق و ذره ی عشق وجود ندارد...
حالا این سه تا درست حساب میشه؟
شما چه قدر بروفوسورید اگه واسه کنکور دارید می سوزید ! خوب همه همین امتحانو دادن ! بس براتون فرقی نمی کنه !
ولی خداییش سوالا سخت نبود ! جواباش خیلی سخت بود !! : دی
رنج نمرتون رو بگید ! : دی
ها !منم همین مشکل رو دارم
![]()
البته فکر نکنم من هر روز بدتر میشم فکر کنم هر چی میگذره سوالا هی سخت تر میشهاگر به همین روال پیش بره فکر می کنم فیزیک رو تستی ازمون امتحان بگیرن
![]()
نصفه نمره شاید:سواله 5 نوشتم از افریینده بترس و احساس را باعقل قاطی نکن-تصمیم را از روی احساس نگیر
غلط!و یا 6نوشتم کنجکاو بود که ببیند انسان چه برتری بر او دارد
9 الف ندارم که برادریا که 9 الف رو نوشتم در وجود شما عشق و ذره ی عشق وجود ندارد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)