ببینید دوستان یادمه یکجا گفتم تجربه چیزی نیست که ارزون بدست بیاد!
چند درصد ، از حدس من درباره ی محصولات اپل تا حالا درست بوده :
1 - معرفی رایانه ی لوحی اپل که " آی پد " نام گرفت! در ژانویه ی 2010!
2 - معرفی آیفون جدید در جولای 2010
3 - آپگرید نشدن مک بوک وایت!
4 - آپگرید مک بوک پرو در جولای 2010
5 - در صورت آپگرید ، به هیچ وجه از پردازنده های Core i5 و Core i7 در سری 13" مک بوک رو استفاده نحواهد شد! یادمه گفته بودم یا Core i3 و یا همون Core2Duo !
6 - در آپگرید مک بوک پرو، دیزاین مک بوک پرو به هیچ عنوان عوض نخواهد شد!
7 - آپگرید مک بوک پرو فقط شامل پردازنده و چیپست گرافیکی خواهد بود نه چیز دیگه! حتی یادمه گفته بودم از سری xxxM GT!
8 - اپل هیچ وقت ، تاکید میکنم که هیچ وقت نمیتونه از چیپست های گرافیکی ATI در مک بوک پرو استفاده کنه!
و ....
خب ، من تقریبا یکیش رو اشتباه کردم!
اونم این بود ، که مک بوک پرو به جای جولای در آپریل آپگرید شد!
حالا میدونید ، چرا ؟؟؟
چون آیفون جدید قرار ه یه تکونی به صنعت تلفن همراه بده!
اینو مطمئن باشید!
استیو گفته بود 100 قابلیت جدید در فریمور جدید وجود داره ، که در 3G S فعلی فقط 7 تاش فعاله! پس 93 تای دیگه باید تغییرات اساسی باشند ، که فقط رو آیفون جدیدخواهند بود!! استیو طوری معرفی کرد که مشخصات آیفون جدید لو نره!
پس آیفون جدید برای اپل باید خیلی مهم باشه ، که یک کنفرانس کامل رو برای معرفی آیفون جدید گذاشته کنار!
من اینو در نظر نگرفته بودم!
من برای تمام حدس یاتم دلایل منطقی دارم! تو هر کدوم از 7 مورد بالا اگر دلیل خواستید بگید تا ،براتون شرح میدم!
برای اینکه بتونید مثل استیو فکر کنید! باید خودتتون استیو بشید!
در مورد سری جدید مک بوک پرو هم از همین الان خیالتون رو راحت کنم که تفاووت آنچنانی با سری موجود تو بازار ندارند!
ببینید دمای پردازنده های Core2Duo نصب شده بروی سیستم های اپل همینطوریش هم از دیگران حداقل بین 5 تا 10 درجه اختلاف دما هست! (بالاتره!)
حالا چه برسه به Core i7!
Core i5 هم که با سری T پردازنده های Core2Duo برابری میکنه!
MacBook Pro Geekbench results: 2.66 GHz Core i7 (green) vs. 2.8 GHz Core 2 Duo (blue)
در مورد گرافیک هم ، که از 1GB و ... خبری نیست!
فقط به جای GF9600 M GT 512MB DDR3 از چیپست گرافیکی 330M GT 512MB DDR3 و به جای 9400 از چیپست اینتل استفاده شده است!
MacBook Pro Xbench results: 2.66 GHz Core i7 (purple) vs. 2.8 GHz Core 2 Duo (blue)
اگر با دقت به نمودار ها نگاه کنید! تفاوت زیادی رو خواهید دید! اما اگر تبلیغات رو ازش حذف کنیم! میشه همونی که گفتم!