تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 370 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    جریان این رنگ سفید N61 چیه ؟ عکسی ازش دارین که سفیدشو ببینم ؟

حالا جناب اقای وایو من شما که بیشتر از ما تجربه داری من تا 1.700 میتونم هزینه کنم بهترین گزینه برای انتخاب چیه ؟ میتونم باهاش G51 ایسوس بگیرم یا نه ؟ در کل چه پیشنهاد هایی میدی ؟
    قبلآ هم گفتم اگر اهل بازی هستی با این بوجه همین N61 خیلی عالیه.در ضمن G51 غیر از کارت گرافیک اصلآ کانفیگش خوب نیست،تازه کارت گرافیکشم یه خورده از N61 قویتره که خیلی محسوس نیست.قیمتشم که فوق العاده کاذبه.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

wow
    سفيدش باحاله
    ادم ياده اپل ميفته
    هستش تو بازار؟

---------- Post added at 05:15 AM ---------- Previous post was at 05:14 AM ----------

سري گيم جديد تو ايران كمه
    اماg72 قيمتش 2300
    g51jقمتش 2800
    گارانتي ويستا داره
    آره داش هستش برو سایت سازگار اونجا هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

داش وایومن میگم این N61 رو هیجا نمیشه پیدا کرد من با شرکت سازگار تماس گرفتم میگن قیمت نداریم ؟؟؟؟ به امرتات زنگ زدم کسی اونجا جواب نداد فقط تو سایت صبارایان این مدل رو زده که کانفیگش پاینتره میگم اگه شما جایی دیگه میشناسی لطفا به ما هم بگید
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داش وایومن میگم این N61 رو هیجا نمیشه پیدا کرد من با شرکت سازگار تماس گرفتم میگن قیمت نداریم ؟؟؟؟ به امرتات زنگ زدم کسی اونجا جواب نداد فقط تو سایت صبارایان این مدل رو زده که کانفیگش پاینتره میگم اگه شما جایی دیگه میشناسی لطفا به ما هم بگید
    مرسی
    ببینید من همون روزی که امرتات وارد کرد سریع خریدم و جالبه که در عرض 2 ساعت موجودیشون تموم شد.اما تو جنسای جدیدش قراره همین زودیها بیاره.سازگار هم که همرو گذاشته سر کار.اومده با بلوری ولی از امرتات ارزونتر قیمت داده حالا توش مونده 2 ماهه که میگه قراره برامون بیاد.انشاال... میاد!!!!!!

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

اساتید گرامی:
    از بین این دو مدل کدوم بر دیگری برتری داره؟ n61jq و pro64jq
    از نظر چیپ؟
    گرافیک؟
    طرح؟
    رنگبندی؟
    گارانتی چی خوبه؟
    الان قیمتشون چنده؟
    عکس از پرو دارین بذارین همینجا؟
    مرسی
    Last edited by aliugd; 23-05-2010 at 13:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان هیچ کدوم از نمایندگی ها سفارش نمی گیرن ؟ یعنی اینکه مثلا من تو سایت asus دیدم که سری گیم هر کدوم چندین نوع کانفیگ دارن. تو ایران جایی رو میشناسین که بشه کانفیگ رو خودمون تعیین کنیم و سفارش بدیم ؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید گرامی:
    از بین این دو مدل کدوم بر دیگری برتری داره؟ n61jq و pro64jq
    از نظر چیپ؟
    گرافیک؟
    طرح؟
    رنگبندی؟
    گارانتی چی خوبه؟
    الان قیمتشون چنده؟
    عکس از پرو دارین بذارین همینجا؟
    مرسی
    دوست گرامی شما تو همین تاپیک اگر ببینید کاملا درباره این دو مدل بحث شده.این دومدل کاملآ یکسان هستند.pro64 مدل سفارشی از N61 است که الان در حال حاضر هیچ کدوم تو بازار ایران نیست.عکسهاشون هم تو صفحات قبل هست.

9. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام

بچه ها برای یکی از دوستانم میخوام لپ تاپ بردارم بودجش تا 1.200 بیشتر نیست شما چی پیشنهاد میکنین ؟
    من خودم لپ تاپ دل این مدل را زیر نظر دارم اگه از ایسوس یا مارک معتبر دیگه ای چیزی هست لطف کنید بگید
    اینم اون مدل :
    studio 1557\

بچه ها در ضمن این لپ تاپ سفیدی که معرفی کردین چه مدلی هست ؟ مشخصاتش و همینطور قیمتش چنده ؟
    Last edited by You Were Mine; 23-05-2010 at 16:42.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

بچه ها برای یکی از دوستانم میخوام لپ تاپ بردارم بودجش تا 1.200 بیشتر نیست شما چی پیشنهاد میکنین ؟
    من خودم لپ تاپ دل این مدل را زیر نظر دارم اگه از ایسوس یا مارک معتبر دیگه ای چیزی هست لطف کنید بگید
    اینم اون مدل :
    studio 1557\

بچه ها در ضمن این لپ تاپ سفیدی که معرفی کردین چه مدلی هست ؟ مشخصاتش و همینطور قیمتش چنده ؟
    به نظر من همین asus x64jv رو که سفید رنگ هست رو بگیر. مشخصاتش هم دقیقا شبیه n61jv هست فقط با این تفاوت که هاردش بشتره و 650 گیگ هست. میتونی بری تو سایت ایسوس و مشخصات n61jv رو که شبیه این مدل هست ببینی. من تازگی خریدم .خیلی لپ تاپ خوبی . بی صدا و خیلی هم کم داغ میکنه و کیفیت تصویر بالایی هم داره از دو گرافیک اینتل و جیفورس هم استفاده میکه که در حالت معمولی از گرافیک اینتل استفاده میکنه که مصرف برق و باتری رو کم میکنه و در کارهای گرافیکی یا بازی به صورت خودکار میره رو گرافیک جیفورس.
    من با دو سال گارانتی الماس 1090 خریدم.

12. این کاربر از behnammazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

یکی از بچه های همین ساین از لپ تاپ های 2 کارت گرافیگ دار خریده بود میگفت هر دقیقه گرافیکم عوض میشه یعنی یک ساعت که باهاش کار میکنم 20 بار گرافیک اینتل و جی فورس با هم عوض میشن این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ از شما هم همینطوریه ؟
    در ضمن مشخصات دقیق لپ تاپت را میذاری ؟ همچنین اگه بتونی عکس هم ازش بگیری بذاری میخوام ببینم در واقعیت چجوریه ممنون احتمالا همین را میخرم براش

بعد شرمنده میخوام باهاش برنامه های auto cad و... که مربوط به رشته معماری هست را اجرا کنم مشکلی نداره ؟ راحت اجرا میکنه ؟ شما باهاش چه کارهای سنگینی انجام دادی ؟
    Last edited by You Were Mine; 23-05-2010 at 18:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •