این هارد تقریباً دو سه هفته ای میشه که دست اون تعمیرکاره من می خواستم یه جوری این هاردو ازش بگیرم که کارم به اینجا رسید.فکر نکنم بشناسیش چون ساکن قم بید.
این هارد تقریباً دو سه هفته ای میشه که دست اون تعمیرکاره من می خواستم یه جوری این هاردو ازش بگیرم که کارم به اینجا رسید.فکر نکنم بشناسیش چون ساکن قم بید.
Last edited by alice.fzk; 31-12-2009 at 16:31.
قراره شنبه برم هاردو ازش بگیرم خدا کنه خرابش نکرده باشه بچه ها دعا کنید.
Last edited by alice.fzk; 31-12-2009 at 16:35.
یه سوال دارم خدمت اساتید فن و آقا حامد
کسی در مورد این دستورات مقاله یا سایتی داره ((eng or farsi)) که همه ی دستوراتی که میشه باهاش به هارد دسترسی پیدا کرد را توضیح داده باشه ؟؟؟؟
مثلا میخوام بفهمم که این دستور m,0,2,2,,,,,22 دقیقا هر کارکتریش چه معنی میده
یا خیلی کارای دیگه که مطمئنم میشه انجام داد
اگه کسی میدونه جان من جواب بده خیلی کارم لنگه
این چیزا دست هر کسی نمیاد و بیشتر دست تعمیرکارا هست و اونا هم به کسی نمیدن چون کار و کاسبی خودشون کساد میشه.
من جایی سراغ ندارم واسه اطلاع از این کد ها
دوست عزيز mjhamed :
کينک فايل آموزشي براي من در دسرس نيست لطفا اگر راه ديگري براي دسترسي به اين فايل داريد منو راهنمايي کنيد.
متشکرم
دوست عزيز mjhamed:
لينک فايل آموزشي براي من در دسترس نيست لطفا" اگه راه ديگه اي براي دسترسي به اين فايل داريد راهنمايم کنيد.
سلام
لینک رپیدشیر مشکلی نداشت ولی میتونی از لینک زیر هم دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جا داره از همه دوستان مخصوصن MJHamed عزیز تشکر کنم خدا رو شکر مشکل حل شد
لازم میدونم یه موردی رو ذکر کنم:
دوستان اگر از ttl به usb استفاده میکنن زیاد نرن تو نخ لحیم و عایق و این حرفا، همین که دو تا rx و tx به هم بدون اتصالی وصل شن(البته مال من بر عکسا عمل کرد!!!) کافیه. من خودم یه سیم رو از همین سیم هایی که برای وصل کردن چراغ و دکمه های جلوی کیس هست استفاده کردم. طرف برد رو لخت کردم و دور پین ها پیچوندم و طرف مادگی که به هارد میره رو هم بدون اینکه عایق کاری کنم به هارد زدم.
مورد بعدی هم اینکه بعد از کشیدن کارت یه انشت رو روی برد بزارید تا کاملن از اتصال برد مطمعن شید.
off تاپیک : چون برد دیگه به دردم نمیخوره به همون قیمت خودش میفروشم کسی میخاد pm بده
سلام
از دوستان کسی نقشه برد هارد 500 مکستور رو داره؟
تعمیرکاره بالاخره کار خودشو کرد چندتا قطعه از روی برد هارد رو سوزونده نمی دونم شایدم عوض کرده باشه اصلا شماره و اسم قطعات به کلی از بین رفته اگه کسی می دونه کمک کنه......
واست pm زدم چک کن
دوستان دیگه هم اگه میتونن کمک کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)