سلام دوست عزیز ...من میتونم فیلم های hd رو با قیمت فوق العاده پایین در خدمتتون بزارم ... اگه خواستی یه شماره تلفن برام تو پیغام خصوصی بزار تا باهات تماس بگیرم
سلام دوست عزیز ...من میتونم فیلم های hd رو با قیمت فوق العاده پایین در خدمتتون بزارم ... اگه خواستی یه شماره تلفن برام تو پیغام خصوصی بزار تا باهات تماس بگیرم
سلام بهزاد جان،ارادت دارم
آره A/V دنون مدل 2309 دارم به اضافه اسپيكرهاي 5.1 فوكال سري Chorus 700 ،پليرم هم دنون هستش.(از رامتين گرفتم)
راستش من فيلم DVD يه تعدادي دارم البته همگي اورجينال و DVD-9 هستند.پنل هم سوني W400
ميخواستم بلو ري پلير بگيرم،چون ميتونم فيلمهاش رو گير بيارم،ولي تا 4-5 سال ديگه قيمتها مياد پائين و اونموقع خريدش به نظرم به صرفه هستش.
گفتم فعلا با همين HD پليرها چنتا فيلم خوب داشته باشم تا بعد
براي من شنيدن صداي فيلم با تراك DTS جزو واجباتهو سليقه ام زياد با دالبي ديجيتال جور در نمياد. همه فيلمهائي هم كه دارم DTS هستند.
براي همين بايد مطمئن بشم كه اين فرمت رو ثاپورت ميكنه WD بعد برم بگيرم.
بهزاد جان شما با اين دستگاه O Play كار كردي؟تو مشخصاتش نگفته DTS HD !كجا دارن من برم يه تحقيق كنم؟
خيلي پر حرفي كردم،از همه پوزش ميخوام![]()
جناب gboy سلام لطفا با من تماس بگيريد 09123591081 صالحي
سلام.آیا میدونید که این WD زیرنویس های فارسی DVD (فایلهای VOB) رو از روی هارد اجرا میکنه یا نه؟
قربانت
بله 2309 که DTS HD داره ولی این HD پلیر ها توی این رنج قیمت ندارند مدلی که DTS HD داشته باشه تو بازار نمیشناسم باید ببینید چی تو بازار هست و اینکه روی این مورد زیاد حساس نباشید چون فیلم با صدای DTS HD فکر نمیکنم به این راحتی گیرتون بیاد تو بالاترین حالت معمولاً DTS هستند اونم بیشتر روی روزولیشن 1080p پایینتر ها معمولاً صداشون AC3 هست
در مورد O!Play باهاش کار نکردم ولی اسوس همیشه محصولاتش عالی بوده میتونی روی نت دنبال ریویوش بگردی من خودم WD TV دارم که حتی DTS هم نداره
اگه یک چیز کامل و قدرتمند بخواین باید از HTPC ها انتخاب بکنید که قیمت خیلی بالاتری دارند و کامل هستند معمولاً
البته اقا بهزاد گل ديگه mkv هاي full hd خيلي زياد شدند وبايد نگران dts 5.1 بود چون من خودم به شخص خيلي به اين مورد بر خوردم با توجه به اينكه دانلود افلاين ميكنم
در مورد دستگاهها ي hd media player من فكر ميكنم قدرتمندترينشون novatron باشه با كليه امكاناتي كه لازم ميشه واقعا دستگاه فوق العاد ه اي هست
ماش live ميگزفتين كه dts رو هم مشكل نداشتين ديگه![]()
سلامسلام.آیا میدونید که این WD زیرنویس های فارسی DVD (فایلهای VOB) رو از روی هارد اجرا میکنه یا نه؟
اگه تونستم تست میکنم همینجا جوابش رو میگم، فعلاً فقط یه فلش 2 گیگ دارم نمیتونم تست بکنم
بله منم همین رو گفتم، الان تو بهترین حالت صدای فایل ها DTS هست (تعداد کانالش مهم نیست 2 یا 6 یا 8 کانال) که WD TV Live و Asus O!Play هر دو هم از DTS پشتیبانی میکنند
بله من واقعاً بعد از اینکه فهمیدم دستگاهم DTS نداره ناراحت شدم مخصوصاً اینکه نمیدونستم Asus O!Play هم تو بازار هست اینم از مشکلات شهرستان هست دیگه همین هم آنلاین با قیمت 115 خریدم وگرنه اینجا باید کلی بیشتر هزینه میکردم البته این دستگاه ها هنوز چون جا نیوفتاده کمی بد توی شهرستان هست
سلام
ميشه لينكي از اين دستگاه novatron محبت كني،اينجا پيدا ميشه؟قيمتش چنده؟
من تو اين سايتهاي فروش فيلمهاي Full HD كه يه چرخي زدم،فيلم با تراك صوتي dts HD 5.1 البته خالص نه MKV و ريپ شده،زياد ديدم.نظرت در مورد خالصها چيه؟
سلام حميد خان بله پيدا ميشه تهران به وفور 250 -270
دو مدل دار 82 و83
مفصل اينجا بحث شده:
تفاوت فاحشي نميكنه اكثر اينها ريپ شده از بلوري هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با عرض سلام و خسته نباشيد .
دوستان خواهشا به سوالات زير جواب کامل بدهيد .
يک دستگاه جدید و با تمام امکانات شبيه WD TV Live Plus HD Media Player معرفي کنيد که زيرنويس فارسي
را ساپورت کند ؟ يعني تمام فرمت ها + VOB را با زيرنويس فارسي ساپورت کند ؟
**** در واقع دستگاهی باشد که تمام فرمت هاي معروف + زيرنويس فارسي رو کامل ساپورت کند
معرفي کنيد و قيمتشم برام مهم نيست اصل کارايي بالاترش هست .
**** و اینکه هارد اکسترنال بهش وصل بشود . و خواهشا بگویید چه مدل هارد اکسترنال و با چه حجمی توسط
این دستگاه ها استفاده می شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون می خوام یک هارد اکسترنال هم براش بگیرم .
WD TV Live Plus HD Media Player خودش تمام فرمت ها + VOB و تمام فرمت های زیرنویس ها را هم
ساپورت مي کند اما نمي دانم ايا زيرنويس فارسي را ساپورت مي کند يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر .
Last edited by Karmenwet; 30-06-2010 at 12:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)