من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم چیکار کنم خواهشا کمکم کنید.
من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم چیکار کنم خواهشا کمکم کنید.
سلام من تو سفیته هستم که 4 طبقه هست که یه طبقش یه میز بزرگ داره دور تا دورش کامپیوتر هست وسطش مثل کره زمین هست اونجا باید چی کار کنم؟
و من وقتی بازی رو سیو کردم و دراومدم از بازی و خواستم ادامه بازی رو برم گزینه ای به نام لود گیم نبود فقط نیو گیم و دوتا گزینه دیگه بود باید چیکار کنم که از ادامه برم؟
بازی که من خریدم 4 DVD داره
Last edited by netlcom; 20-02-2010 at 19:59.
بازی خیلی قشنگه ولی المانهای RPG بازی خیلی کمه من انتظار داشتم بازی نسبت به نسخه 1 RPGتر بشه ولی بیشتر شوتر شده و نسخه اول المانهای بیشتر RPG داشت؛ کلاً با همچیش حال کردم بغیر از این من گفتم میشینم یه RPG درست حسابی میزنم ولی!
البته لودینگهای بازی هم واقعاً بعد از یه مدتی اعصاب خورد کن میشن مخصوصاً تو نورمندی وقتی میخوای از این طبق به اون طبقه بری.
برای من که این لودینگ ها 1 ثانیه یا 2 ثانیه بیشتر طول نمیکشه کلا لودینگ های این بازی واقعا سبکه ...![]()
cpu ات چیه ؟
سلام
دیگه تو نورمندی اون نقشه باز نمیشه باید چیکار کرد؟
کجای بازی هستید !؟
من تا الان 1 دفعه اینطوری شده ،
اونم باید برید در اون اتاق کنفرانس و با اون یارو که اسمش یادم نیست صحبت کنید ،
پیدا کردم![]()
Last edited by Armin.ASD97; 20-02-2010 at 21:20.
لطفا یکی مارا دریابد
سلام
شما سیو اتوماتیک رو فعال کردین؟
اگه تازه رفتین تو سفینه تو همون طبقه دوم(تو لیست ها)دور میز بزرگ یجایی هست که میرین یه تصویر مثل کهکشان و اینا میاره از اونجا می تونین صفینه رو جابجا کنید و ماموریت هایی رو که باید انجام بدین دو منطقه مورد نظر انجام بدین![]()
چجوری باید فعال کنم؟
من بازی رو به همسایمون دادم بازی می کنه می گه وقتی سیو کرد و از بازی اومد بیرو بعد دوباره رفت تو بازی به قسمت استارت گیم و غیره چند گزینه دیگه هم اضافه شده به اسم رزیوم و آپشن اما برای من اینا اضافه نشدن نمیدونم مشکل از کجاس![]()
Last edited by netlcom; 20-02-2010 at 22:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)