علی LT جان واقعا ماشین نازی داشتی.. حتما باز هم عکس بذار منتظریم... راستی اون کامارو Limited Edition هم گذاشته واسه فروش به قیمت 20 میلیون![]()
علی LT جان واقعا ماشین نازی داشتی.. حتما باز هم عکس بذار منتظریم... راستی اون کامارو Limited Edition هم گذاشته واسه فروش به قیمت 20 میلیون![]()
سلام.
این هم یکی دیگه
![]()
نمی دونم چرا اینبار جواب نداد...
Last edited by camaro lt; 28-11-2009 at 14:49.
Last edited by camaro lt; 28-11-2009 at 15:06. دليل: فکر میکنم به دلیل حجم زیاد عکس و کم بودن سرعت نت نشده..این را آزمایشی گذاشتم ولی کوچیکه..
فکر کنم متوجه شدم چرا نشد چون هیچکدام از عکسهایی که از کامارو خودم آپلود کردم آدرس آنها به jpg ...gif...png ختم نشده..حالا چجوری مشکل را حل کنم؟؟؟
وقتی که آپلود تموم شد باید آدرس Hotlink رو بردارید و کپی کنید . اینو من همین الان آپلودش کردم:
![]()
سلام..
اول هیچکدام از آدرسها hotlink نداره!!!
Last edited by camaro lt; 28-11-2009 at 16:30. دليل: کلا اول آدرسهایی که دیدم اصلا چیزی به نام hotlink وجود نداره نمی دونم چرا؟؟!!
سلام.
حالا فهمیدم..
عکسی که شما از کامارو من گذاشتید بوسیله مبایل گرفته شده بود و کیفیت پایین داشت در آهجا آدرس مورد نظر با هات لینک بود ولی بقیه که توشط دوربین دیجیتال گرفتم و کیفیت بالا را برایش تنظیم کردم هیچ کدام هات لینک نداره..احتمالا مشکل از اینجاست..اگر راه حلی به نظرتان میرسد بفرمایید
اینجا براتون مشخص کردم کدوم آدرس رو باید بردارید :
ممکنه عکستون بیش از حد بزرگ یا فرمتش غیر عادی باشه
در این صورت توی فتوشاپ بازش کنید، برای تغییر اندازه Alt+Ctrl+ i رو بزنید و توی منویی که باز میشه ابعاد عکس رو کوچیک کنید
بعد Shift+Ctrl+S رو بزنید و عکس رو با فرمت jpg ذخیره کنید.
Last edited by taghi_ramzi; 28-11-2009 at 16:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)