تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 97 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام آرميت جان فكر كنم شما بعد ازدواج دچار اين مشكل شدي؟ چون من يكي كه يك درصدم اعتماد به نفس اين رو ندارم با اين مشكل، به اين موضوع فكر كنم.MEHFARJ شما هنوز با قرصاي اعصاب مثل همون اول خوبي؟ سر و صداها كمه؟Orp اون قرصي كه مصرف مي كردي چي بود؟ همون كه گفتي خيلي قوي نبود ولي بعدش انگار بدتر شدي. مي خوام بدونم چي بود و توي اون دوره مصرف كاملا خوب بودي؟من قرص پروپراتد 10 گرفتم روزي نصفه مي خوام چند روز امتحان مصرف كنم.
    برای من قرصای امی تریپتلین و کلیدینیوم سی و فور بوکپ نوشته بود که فکر میکنم امی تریپتلین زیاد بهم نساخت البته ابن قرصا رو پیش زمینه نوشته بود که بعد از ازمایش دادن و دیدن نتایج قرصای اصلی رو بنویسه که دیگه کار به ویزیت دوم انجام نشد ... البته امی تریپتلین هم مستمر نمیخورم و هر وقت یادم باشه یا دوست داشته باشم میخورم ... در کل نمیشه نظر بدم روش چون خیلی دقیق و کامل مصرف نکردم ...
    سرخود هم قرص مصرف نکن ...

2. 2 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

همون پروپرانل هست كه براي استرس مصرف ميكنن. نمي دونم عوارضي داره يا اصلا برامون مفيده يا نه ولي خب دارم استفاده مي كنم
    تو دانشگاه یک دوست داشتم 5-6 سال بزرگتر از من بود - ترم اول میدیدم قرص پروپرانول مصرف میکنم - بهش میگفتم بابا نخور این قرصا رو , استرس یعنی چی - فشار روحی چیه !!!! حالا خودم افتادم به مصرف قرصای زد افسردگی و ارام بخشو ... واقعا مسخرس ...

4. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تو دانشگاه یک دوست داشتم 5-6 سال بزرگتر از من بود - ترم اول میدیدم قرص پروپرانول مصرف میکنم - بهش میگفتم بابا نخور این قرصا رو , استرس یعنی چی - فشار روحی چیه !!!! حالا خودم افتادم به مصرف قرصای زد افسردگی و ارام بخشو ... واقعا مسخرس ...
    آره خيلي خيلي مسخرس منم دقيقا قبلا يكي پروپرانول مي خورد مي گفتم نخور. با اينكه خودم گاهي استرسم داشتم ولي مي گفتم استرس دست خود آدمه و هيچ كاري نشد نداره و از اين چيزا. خدا بهم نشون داد كه نه يه چيزاي ساده و مسخره هست كه دست بسته و درماندت مي كنه
    ديگه به نظرم كار از سرخود مصرف نكردن گذشته. الان بعد از يه سال كه امتحاني نداشتم بايد چند جلسه بشينم كلاس ساكت امتحان بدم الان به من بگن مواد مخدر مصرف كني خوب ميشي، ميرم معتاد ميشم

6. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خدارو شكر كه حالت خوبه.
    اسم دارويي كه مصرف مي كردي چي بود؟ البته يادمه كه تو و orp ده بار اسم داروهاتونو قبلا گفتين ولي اون موقع چون مصرف نمي كردم توجه نمي كردم
    پری خانم ولی من عکس orpقرصا رو مرتب مصرف کردم ونتیجه مثبتشو دیدم،البته توی این مدت هم مشکل داشتم ولی هیچ وقت فکر هم نکردم که قطعش کنم.....حتما پیشنهاد میدم پری بری پیش دکتر متخصص روانپزشک و خود سر مصرف نکنی:داروی من برا دو هفته ایمی پرامین،وبعد از اون تا حالا هرشب نورترپلین10،وکلدینیوم سی رو با ناهار وشام مصرف میکنم.سوالی بود در خدمتم

8. 3 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام پری جان من کلوفک و کولپرمین و با هم مصرف می کردم کولپرمین و قبل از اغذا می خوردم شما قرصای اعصاب و سر خود مصرف نکن حتما پیش دکتر برو من بچه که بودم عمل فتق ناف انجام داده بودم بازم نمی دونم چقدر می تونه مربوط باشه روده همه ی ادما صدا میده اما توی این بیماری انقدر بلنده که همه میشنون میگن زیره سبزم خوبه من خودم امتحان نکردم اما احتمالا عملکردی مثل کولوفک داره ضد اسپاسمه

10. 3 کاربر از آرمیت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

يكي از فاميلا صفراشو عمل كرده مي گفت سمت راست زير قفسه سينش درد مي كرده و مي زده به بقيه جاهاي شكم و قفسه سينش. مي گفت انگار قورباغه تو دلم بود ميره دكتر تشخيص هپاتيت ميدن بعد از يه مدت كه خودشون دوباره پيگير ميشن دوباره آزمايش و ... مي گيرن معلوم ميشه آنزيماش كم و زياده و بيشتر كه بررسي ميشه ميفهمن سنگ تو صفراشه و بايد عمل كنه.
    حالا احتمال داره چند سال بعد معلوم شه براي يه آي بي اسي يه مشكل تو همين مايه ها وجود داره. هيچ دكتري هم بيشتر بررسي نمي كنه ببينه چيه دقيق

12. 3 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

چقد تاپیک خوابیده!

بچه ها چه خبر؟

اینجا یه مقاله خیلی خوب راجع به قارچ کندیدا و رشد بیش از حدش تو بدن خوندم که علائمش خیلی زیاده و با علائم ما خیلی همپوشانی داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه حال دارید بخونیدش خیلی مفیده.

یه تست بزاق خونگی هم توش نوشته که تا حدی (نه چندان دقیق) میتونه نشون بده که دچار این قارچ شدید یا نه. من که میخوام همین فردا صبح انجامش بدم. شما هم اگه انجام بدین بد نیست (نتیجه رو بگید، تنبلی نکنید).

خلاصه تست:
    در درجه اول دکتر با انجام تست خون، مدفوع، ادرار و تست چند آنتی بادی میتونه بطور نسبی تشخیص بده که کندیدا دارید یا نه، با این حال میتونید تست زیر رو تو خونه انجام بدید.

یه لیوان آب شب میزارید کنار تختتون تا صبح بمونه تا همدمای محیط بشه.

صبح که از خواب بیدار شدید، قبل از خوردن یا آشامیدن هر چیزی، یا مسواک زدن، مقداری از بزاق دهان رو به آرامی توی لیوان میریزید (به آرامی مهمه)، دقت کنید که فقط بزاق دهان بیاد، خلط و ... نیاد.

بعد هر 15 دقیقه باید به لیوان نگاه کنید و دنبال علائم نشون داده شده تو این عکس بگردید و این کار رو تا یک ساعت ادامه بدید.

اگر وجود رشته ها یا فیبر هایی رو از زیر بزاق به طرف پائین دیدید، یا در وسط لیوان لکه های تیره رنگ یا ابر مانند دیدید، یا بزاق تیره رنگ ته نشین شده در لیوان دیدید، به احتمال زیاد دچار رشد بیش از حد کاندیدا آلبیکانز شده اید و این همه بدبختی از اونجا میتونه آب بخوره.

عکس تست:

ای بابا، یه عکس میخوای بزاری باید حتما آپلود کنی تو این سایتای هاستینگ! عجبا!!

لینکش رو میزارم خدا بده برکت.

Last edited by SLZ; 10-02-2014 at 13:01.

14. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام SLZ , آقا دمت گرم عجب چیزی پیدا کردی حالا اگه ربطی هم به این مشکل ما نداشته باشه ولی خیلی مطلب مفیدی هست یه نگاه کلی کردم حالا سر فرصت بیشتر میخونمش .... , یعنی اگه تعدادش از کنترل خارج بشه ,کاری نیست که تو بدن انجام نده قشنگ همه جای بدنو شرمنده خودش میکنه من بعضی علائمشو دارم

جالبه یکی از راههای پیشنهادیش سرکه سیب هست , فردا تستو انجام میدم بعدشم سرکه سیبو امتحان میکنم ...تا بعد ببینم چی گفته دیگه .... مطلبش مفصله 1 واحد درسیو شیرین هست ...
    Last edited by :SAEED:; 10-02-2014 at 17:05.

16. 2 کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چقد تاپیک خوابیده!

بچه ها چه خبر؟

اینجا یه مقاله خیلی خوب راجع به قارچ کندیدا و رشد بیش از حدش تو بدن خوندم که علائمش خیلی زیاده و با علائم ما خیلی همپوشانی داره.

اگه حال دارید بخونیدش خیلی مفیده.

یه تست بزاق خونگی هم توش نوشته که تا حدی (نه چندان دقیق) میتونه نشون بده که دچار این قارچ شدید یا نه. من که میخوام همین فردا صبح انجامش بدم. شما هم اگه انجام بدین بد نیست (نتیجه رو بگید، تنبلی نکنید).

خلاصه تست:
    در درجه اول دکتر با انجام تست خون، مدفوع، ادرار و تست چند آنتی بادی میتونه بطور نسبی تشخیص بده که کندیدا دارید یا نه، با این حال میتونید تست زیر رو تو خونه انجام بدید.

یه لیوان آب شب میزارید کنار تختتون تا صبح بمونه تا همدمای محیط بشه.

صبح که از خواب بیدار شدید، قبل از خوردن یا آشامیدن هر چیزی، یا مسواک زدن، مقداری از بزاق دهان رو به آرامی توی لیوان میریزید (به آرامی مهمه)، دقت کنید که فقط بزاق دهان بیاد، خلط و ... نیاد.

بعد هر 15 دقیقه باید به لیوان نگاه کنید و دنبال علائم نشون داده شده تو این عکس بگردید و این کار رو تا یک ساعت ادامه بدید.

اگر وجود رشته ها یا فیبر هایی رو از زیر بزاق به طرف پائین دیدید، یا در وسط لیوان لکه های تیره رنگ یا ابر مانند دیدید، یا بزاق تیره رنگ ته نشین شده در لیوان دیدید، به احتمال زیاد دچار رشد بیش از حد کاندیدا آلبیکانز شده اید و این همه بدبختی از اونجا میتونه آب بخوره.

عکس تست:

ای بابا، یه عکس میخوای بزاری باید حتما آپلود کنی تو این سایتای هاستینگ! عجبا!!

لینکش رو میزارم خدا بده برکت.

مطلب جالبی هست - ولی انقدر علائمی که ذکر کرده زیاده که فکر کنم هرکسی یه چندتایی از علائم رو داشته باشه . البته گقته هرچی پیشرفته تر بشه علائم بیشتری رو دارا میشی ...
    تو این دوران که شرکتا به فکر فروششون هستن هرکی از هر روشی که بتونه استفاده میکنه که پول بیشتری در بیاره - حتی من یه مستند دیدم که یه سری شرکت های غذایی و دارویی بزرگ دنیا با هم برنامه هایی رو میریزن که تو مواد غذایی باکترها و قارچ ها و ... باشه که باعث ایجاد یک سری بیماری ها و مشکلات خاصی در افراد میشه و از این طریق شرکتهایدارویی با دارویی که برای اون مشکل درست کردن شروع به فروش دارو برای درمان میکنن- یعنی خیلی راحت هم از فروش مواد غذایی و هم از فروش داروشون سود میکنن ... حتی بعضی از داروها هم باعث ایجاد بیماریهای جدیدی میشه که برای درمان اونا باز یک سری داروی جدید بفروش میرسه ... ...

واقعیت اینه که بیخود نیست هر روز یک بیماری جدید میاد و مردم رو سالها گرفتار میکنه و هرینه های زیادی رو دستشون میذاره و شرکتهای برزگ رو هر روز پولدارتر میکنه ... من خودم اگه یک چند سال دیگه نهایت 2-3 سال دیگه به نتیجه نرسم دیگه به هیچ عنوان هزینه ای برای درمان خودم نمیکنم - با اینکه من بیمه شرکت نفت هستم و تقریبا میتونم بگم هزینه ای برای دکتر رفتنم نمیدم و شرکت نقت میده همشو ولی تا اونجا که بتونم سعی میکنم پول تو جیب دکترها که هیچکاری هم از دستشون بر نیماد نریزم یا اگه هم میرم حداقل دکتری باشه که برای بیمارش اهمیت قائل باشه و هدفش درمان بیمارش باشه نه پر کردن جیبش ...
    هر چند من تا 18-19 سالگی به جز برای واکسن و 4-5 بار سرما خوردگی یادم نمیاد دکتر رفته باشم و خیلی کم دکتر رفتم ولی از 19 سالگی به اینور پدر خودمو دراوردم با قرصای مختلفی که هر دکتری نوشتو من خوردم و آندوسکوپی که معلوم نیست اون لوله ای که کردن تو حلقم اصلا ضدعفونی شده بوده - پرستاری که وظیقه اش ضد عفونی کردن دستگاه های پزشکی هست کارشو درست انجام میده یا یه سری بیماری هم علاوه بر اونچیزی که داشتم بهم اضافه شده ...
    ...
    ...
    ...
    Last edited by orp; 10-02-2014 at 23:14.

18. 2 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مطلب جالبی هست - ولی انقدر علائمی که ذکر کرده زیاده که فکر کنم هرکسی یه چندتایی از علائم رو داشته باشه . البته گقته هرچی پیشرفته تر بشه علائم بیشتری رو دارا میشی ...
    تو این دوران که شرکتا به فکر فروششون هستن هرکی از هر روشی که بتونه استفاده میکنه که پول بیشتری در بیاره - حتی من یه مستند دیدم که یه سری شرکت های غذایی و دارویی بزرگ دنیا با هم برنامه هایی رو میریزن که تو مواد غذایی باکترها و قارچ ها و ... باشه که باعث ایجاد یک سری بیماری ها و مشکلات خاصی در افراد میشه و از این طریق شرکتهایدارویی با دارویی که برای اون مشکل درست کردن شروع به فروش دارو برای درمان میکنن- یعنی خیلی راحت هم از فروش مواد غذایی و هم از فروش داروشون سود میکنن ... حتی بعضی از داروها هم باعث ایجاد بیماریهای جدیدی میشه که برای درمان اونا باز یک سری داروی جدید بفروش میرسه ... ...
    واقعیت اینه که بیخود نیست هر روز یک بیماری جدید میاد و مردم رو سالها گرفتار میکنه و هرینه های زیادی رو دستشون میذاره و شرکتهای برزگ رو هر روز پولدارتر میکنه ... من خودم اگه یک چند سال دیگه نهایت 2-3 سال دیگه به نتیجه نرسم دیگه به هیچ عنوان هزینه ای برای درمان خودم نمیکنم - با اینکه من بیمه شرکت نفت هستم و تقریبا میتونم بگم هزینه ای برای دکتر رفتنم نمیدم و شرکت نقت میده همشو ولی تا اونجا که بتونم سعی میکنم پول تو جیب دکترها که هیچکاری هم از دستشون بر نیماد نریزم یا اگه هم برم جداقل دکتری باشه که برای بیمارش اهمیت قائل باشه و هدفش درمان بیمارش باشه نه پر کردن جیبش ...
    هر چند من تا 18-19 سالگی به جز برای واکسن و 4-5 بار سرما خوردگی یادم نمیاد دکتر رفته باشم و خیلی کم دکتر رفتم ولی از 19 سالگی به اینور پدر خودمو دراوردم با قرصای مختلفی که هر دکتری نوشتو من خوردم و آندوسکوپی که معلوم نیست اون لوله ای که کردن تو حلقم اصلا ضدعفونی شده بوده - پرستاری که وظیقه اش ضد عفونی کردن دستگاه های پزشکی هست کارشو درست انجام میده یا یه سری بیماری هم علاوه بر اونچیزی که داشتم بهم اضافه شده ...
    ...
    ...
    ...
    کاملا درست میفرمایید. اصولا آدم این روزا هرچه بیشتر به Conspiracy Theory اعتقاد پیدا میکنه، هرچند دلیل قاطعی براش وجود نداره.

در مورد علائمش باید بگم که واقعا اینقدر زیاد هست. سمی که تولید میکنه رسما از مغز تا انگشت پا رو تحت تاثیر قرار میده. مثل دیابت که به همه جا کار داره. حتی IBS که خودش یه سندرم هست، توی علائمش نوشته شده. شخصا یه سایت دیدم که علائمی رو ذکر کرده بود که من بهشون بی توجه بودم ولی تو خودم دیدم. با هیچ بیماری دیگه ای هم مشترک نبود.

من سعی میکنم علت رو پیدا کنم، که کار سختی هست، ولی این کندیدا تو وب که خوندم هیچ دارویی نداره، فقط یه رژیم سخت داره که میتونه تحت کنترل در بیاردش. توی نت هم مجانی و فراوان منبع هست برای انجامش. حالا همینکه آدم بفهمه علت این بدبختیا چیه خودش خیلیه. البته ناگفته نماند یکجا دیدم کیت تست کندیدا میفروشن، یه جا هم یه تبلیغ انیمیشنی جالب دیدم که قرص پروبیوتیک شرکتشون رو برای کندیدا تبلیغ میکرد. به غیر از اینها، اگه حداقل آدم مطمئن بشه علت از اینه، خوب باز یه امیدی به وجود میاد حداقل.

این آندوسکوپی رو که گفتی باز داغ دل مارو تازه کردی. اگه برای بیماران مبتلا به ایدز و هپاتیت از آندوسکوپ جدا استفاده نشه، میتونه منتقل کننده بیماری باشه. باید دکتر قبلش از مریض بپرسه که کسی اگه این بیماری رو داره آندوسکوپ رو عوض کنه. متاسفانه کل صنعت پزشکی هم فقط متمرکز به درمانهای سطحی علائم بیماری ها و سود اقتصادی بنا شده نه به درمان قطعی بیماری.

حلا صبر کنیم تا فردا این تست مجانی رو هم انجام بدیم ببینیم چی میشه. بلاخره باید همه راههای ممکنه رو رفت.
    Last edited by SLZ; 10-02-2014 at 23:27.

20. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •