ممنون.کی جوابش رو میدی؟البته معذرت ها اما میخام بدونم سرچ کردی یا دنبالشی؟ بازم تشکر
ممنون.کی جوابش رو میدی؟البته معذرت ها اما میخام بدونم سرچ کردی یا دنبالشی؟ بازم تشکر
راستش نه دنبالش نرفتم!چون فیرمور های موجود در اینترنت زبان فارسی ندارند......اگرم باشه سخت پیدا میشه....فارسیش رو باید از گارانتی بگیره خودشون هم آپدیت میکنن...
سلام قیمت این گوشی چقدره و برای خرید انتخاب خوبیه؟
سلام
من اول میخواستم سامسونگ جت بخرم اما واقعا از اینترفیس نه چندان جذابش خوشم نیومد !
خیلی زود خسته کننده میشد ! اما این گوشی با این که جاوا هست اینتر فیس فوق العاده ای داره که خیلی جذاب ِ و ازش خوشم اومد ....
و همینطور تکنولوژی خازنی بودنش و هم ساده تر بودنش ....
خلاصه در صدد تهیه این گوشی هستم اما از اونجایی که عشق رنگ مشکی هستم فقط باید مشکی بخرم
دوستان کسی خبر داره رنگ مشکی این گوشی تو ایران موجود هست یا نه ؟!
قیمتش ؟ (باگارانتی و بدون گارانتی)
تو اصفهان کجا میشه تهیش کرد ؟!
یک سوال دیگه هم که هست اینه که من خوراک مالتی مدیا و موزیک گوش دادن با هندزفری و ... و همینطور استفاده از وایرلز واسه نت و ... هستم این گوشی نیاز هامو بر آورده میکنه ؟!
ضمنا در کل با جت میدونم تو کیفیت LCD کم میاره چون اون AMOLED هست ولی صداش چی ؟!
میگن استریو هست ولی اینکه فقط یک جای باند داره به نظر میاد یک باند بیشتر نداشته باشه ؟!
در مورد ساپورت نرم افزاری هم اینطوری بگم من علاقه ای به نصب هر نرم افزار خرکی ندارم و همین الانم روی N81 فقط یک دیکشنری نصب ِ !
به نظرم این گوشی میتونه انتخاب خوبی باشه،اما اینکه میگن فایل های زیر 3 مگ رو فقط ساپورت ِ میشه از ترک بادی واسه GPS ازش استفاده کرد ؟!
و اینکه میخوام بلافاصله بعد از خرید به آخرین فریمور که فارسی ساپورت نباشه(فقط بشه اس ام اس فارسی خوند،خودم فقط فینگیلیش میدم)و همه چیز درست باشه آپدیت کنم اگه اطلعاتی دارید دریغ نکنید !
در کل بدون تعصب به نظرتون جت یا ارنا ؟!
حالا به طور کلی من بودجم بین 300-350 شما این گوشی را پیشنهاد میدید ؟!
مرسی![]()
Last edited by r0ss0neri; 07-05-2010 at 11:43.
سلام....
رنگ مشکیش فکر نکنم پیدا بشه...
تو مالتی مدیا (هندزفری) خیلی عالیه.....دالبی داره و خیلی کیفیت خوبی هم داره اما تو اسپیکر معمولیه...وای فای هم داره و میتونید اپرا مینی هم نصب کنید که لذت وب گردی دو چندان بشه...یک سوال دیگه هم که هست اینه که من خوراک مالتی مدیا و موزیک گوش دادن با هندزفری و ... و همینطور استفاده از وایرلز واسه نت و ... هستم این گوشی نیاز هامو بر آورده میکنه ؟!
صدای هدست هر دو گوشی عالیه٬ من با جت گوش ندادم اما از این گوشی اطمینان دارم که صداش خیلی خوبه...ضمنا در کل با جت میدونم تو کیفیت LCD کم میاره چون اون AMOLED هست ولی صداش چی ؟!
اگه منظورتون اسپیکر هست٬ باید بگم متاسفانه اسپیکر جدا نداره و تو اسپیکر از جت ضعیفتره....اما هدستش باز هم میگم عالیه...میگن استریو هست ولی اینکه فقط یک جای باند داره به نظر میاد یک باند بیشتر نداشته باشه ؟!
نه مشکلی پیش نمیاد با توجه به نیاز شما٬ با ترک بادی هم هیچ مشکلی نداره....در مورد ساپورت نرم افزاری هم اینطوری بگم من علاقه ای به نصب هر نرم افزار خرکی ندارم و همین الانم روی N81 فقط یک دیکشنری نصب ِ !
به نظرم این گوشی میتونه انتخاب خوبی باشه،اما اینکه میگن فایل های زیر 3 مگ رو فقط ساپورت ِ میشه از ترک بادی واسه GPS ازش استفاده کرد ؟!
بهتره بدید گارانتی انجام بده٬ ولی فیرمورش تو اینترنت هست٬ آموزشش رو ندارم!و اینکه میخوام بلافاصله بعد از خرید به آخرین فریمور که فارسی ساپورت نباشه(فقط بشه اس ام اس فارسی خوند،خودم فقط فینگیلیش میدم)و همه چیز درست باشه آپدیت کنم اگه اطلعاتی دارید دریغ نکنید !
تقریبا سلیقه ای هستش....هر دو گوشی های خوبی هستند٬ نمی تونم بگم کدوم رو انتخاب کنید....در کل بدون تعصب به نظرتون جت یا ارنا ؟!
اگر اهل موزیک و مالتی مدیا باشید و زیاد اهل نصب برنامه نباشید٬ بله....حالا به طور کلی من بودجم بین 300-350 شما این گوشی را پیشنهاد میدید ؟!![]()
ولی رنگ مشکیش فوق العادس !رنگ مشکیش فکر نکنم پیدا بشه...
فک نمیکنم رنگ نقره ایش اون حس رنگ مشکی رو به آدم بده ...
یعنی نمایندگی ها هم ندارن ؟!
الان میتونید نمایندگی کامتل تو اصفهان رو بهم بدید آدرسش رو ؟!
این سایت همحدود 320 میده ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش خوب ِ اما واقعا دنبال رنگ مشکیش هستم (صورتیش موجوده؟)
این سایت نمایندگیش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ...
به نظرتون رنگ نقره ای(استیل) میتونه مثل مشکی جذاب و ماندگار باشه و خسته کننده نشه ؟!
یعنی رنگ نقره ایش هم مثل مشکی سروسنگین هست که زودم خز نشه ؟!
لذت کار با رنگ مشکی گوشی بیشتره یا نقره ای ؟!
Last edited by r0ss0neri; 07-05-2010 at 15:49.
راستش سوالات سختي ميپرسيد! :دي چون اين چيزا به سليقه ي آدم مربوط ميشه....شايد من بگم نقره اي بهتره بعدا شما خوشتون نياد و... بهتره از نزديك ببينيدش، ولي در كل گوشي هاي الجي و مخصوصا گوشي هاي گرون قيمتش خز بشو نيستن! :دي
باورتون نمیشه چند تا عکس از نقره ایش و مشکی تیتانیومیش دیدم (از نزدیک واقعا مدل نقره ایش خوشگلتره و خز شدن هم عمرا تو کارش باشه مطما هستم ...
319 تومان با گارانتی قیمت خوبیه ؟! از دیجی کالا بخرم ؟! آخ ِ من شهرستانم (اصفهان) اینطوری راحت تره ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)