سلام
من ورژن 7600 رو نصب کردم،کرک هم کردم و کامل کرک شد فقط مشکل اینجاست زمانی که ویندوز میاد بالا بکگراندم سیاه میشه یک ارور هم میاد که اگه لازم باشه عکسشو میزارم
سلام
من ورژن 7600 رو نصب کردم،کرک هم کردم و کامل کرک شد فقط مشکل اینجاست زمانی که ویندوز میاد بالا بکگراندم سیاه میشه یک ارور هم میاد که اگه لازم باشه عکسشو میزارم
آیا ویندوز7هم مانند ویستا نیازمند سیستمی قوی میباشد؟
با تشکرMAFR07
من رفتم ویندوز 7 بویلد7127 خریدم میشه کرکشو برا دانلود بزارید
نه به اون اندازه...آیا ویندوز7هم مانند ویستا نیازمند سیستمی قوی میباشد؟
با تشکرMAFR07
کمی کمتر
تو همین انجمن دو سه تا تاپیک برای کرکش هست اونارو تست کن کار میکنه چون خودم هم همین بیلد رو داشتم.من رفتم ویندوز 7 بویلد7127 خریدم میشه کرکشو برا دانلود بزارید
و اینکه چرا اینو خریداری کردید؟الان 7600 موجوده.
نسخه های فبلی برخی اشکالات داشتن اگر بیلدتون قدیمی هست نسخه ی جدیدتری باید نصب بشه.
از چه بیلدی استفاده میکنید؟
از ابتدای نصب همین جوری بود؟
کدوم ویندوز 7 هست؟
برای شما چه شکلیه؟
احتمالا سیستمی که دارید روی اون نصب میکنید سیستم جدید نیست.
دستورالعملی که در فروم sevenforums اومده:
یه سی دی ویندوز ویستا گیر بیار، باهاش بوت کن،
بوت که شد کزینه Repair My Computer رو انتخاب کن.
در مرحله ی بعد Command prompt رو انتخاب کن.
حالا که command prompt رو انتخاب کردی dvd ویستا رو در بیار و ویندوز 7 رو به جاش بزار تو.
حالا درایو dvd رو انتخاب کن - مثلا اگر dvd شما درایو H باشه باید کد زیر رو بنویسی و اینتر رو بزنی:
حالا عبارت زیر رو تایپ کن و اینتر رو بزن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد عبارت زیر رو تایپ کن و اینتر رو بزن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز شروع به نصب میکنه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه اروری میده؟
سلام
میخواستم بدونم چه طور میشه کانکشن adsl رو روی دسکتاپ آورد یا مثلا مثل ویستا توی استارت (کانکت توو) رو داشته باشیم؟
مثل اینکه کرک های قبلی همه یکی یکی دارن غیرفعال میشن. دوستان اگه مشکلی دارن به طور موقت از این کرک روسی استفاده کنند تا کرک نهایی منتشر بشه !
ابتدا WGA_v1.9.40.0_crack رو نصب کنید بعد restart کنید
و در آخر هم 7600_RTM_x86_V5.0_28.07.2009 و بعد restart
کرک تست شده و فعلا جواب میده
کرک 2 روز پیش یعنی بعد از خراب شدن کرک های قبلی منتشر شده
موفق باشید !
Last edited by R e Z a; 13-12-2009 at 00:22.
سلام
من از بیلد 7100 استفاده می کنم . و این مشکل نرم افزارهام هم از اول بوده . که خیلی از اون ها نصب نمی شن . حالا تو این 7600 حل شده؟
من منتظرم برسه دستم . امیدوارم همونطور که با هیچکدوم از سخت افزارهام مشکل نداشت با نرم افزارهام هم مشکل ئیدا نکنه . چون سیستم جالبی . حالا افرادی که از 7600 استفاده می کنن مشکلی ندارن؟ همه راضین؟
سلام.
Control Panel ==>Network and Sharing Center
اولین گزینه در پنل سمت چپ رو انتخاب کن...(Change Adapter Settings)
بعد آیکون مربوط به کانکشن رو کپی کن تو دسکتاپ...
بدرود.![]()
راستی میتونی از طریقه کامپیوتره کناره بلندگو هم در تسکبار برای کانکت شدن استفاده کنی....
روش کلیک کن متوجه میشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)