من حوصله این همه دردسر رو ندارم.
بیرون هک نمیکنن؟؟چند میگیرن؟
من حوصله این همه دردسر رو ندارم.
بیرون هک نمیکنن؟؟چند میگیرن؟
هک خیلی کار سختی نیست؛ تنها مرحله سختش گرفتن فایلهای cer و key و انتظار برای آماده شدن اونها و همچنین پیدا کردن یه ساینر خوبه، لااقل برای من که این طور بوده.
eeهک خیلی کار سختی نیست؛ تنها مرحله سختش گرفتن فایلهای cer و key و انتظار برای آماده شدن اونها و همچنین پیدا کردن یه ساینر خوبه، لااقل برای من که این طور بوده.
من اون فایل cer و key رو دارم. از سایت opda
ساینر خوبم دارم.
ولی من میخوام هک کنم نه ساین!
دوست من برای اینکه گوشیتون رو هک کنی اول باید فایل Helox رو ساین و نصب کنید .
.
در اصل یعنی شرط اصلی برای هک کرن گوشی , ساین فایل مربوطه هست ...
ee
خیلی آسونه بود که!!!
یعنی من الان دارم هک میشم.گوشیم داره کارای برنامه هه رو انجام میده!!
چه خوب شد پارسال وقتی که cer و key رو گرفتم iهمشو ریختم تو cd . وگرنه چطوری پیداش میکردم؟؟!
ممنون از همه به خصوص legend
تنها چیزی که جالبه هچ جا از من پسورد نخواست!!
بله به همین راحتی , به همین خوشمزگی
.
شما فایل Hellox رو ساین کنید و بعد روی گوشیتون نصب کنید خودش مراحل رو انجام میده ..
.
در ضمن موقع ساین یا نصب که پسورد نمیخواد ...!!!!
دوست گل به فایل cer و key نیاز داری تا بتونی برنامه های مرتبط با هک رو نصب کنی که دیگه به ساین نیاز نداشته باشی ! ولی گویا نسخه بدون نیاز به ساینش هم موجوده ! از LEGEND (یونس خان) راهنمایی بخواه
چی چیو به همین راحتی پایین همین پست رو بخون. تموم بشو نیست.بله به همین راحتی , به همین خوشمزگی
.
شما فایل Hellox رو ساین کنید و بعد روی گوشیتون نصب کنید خودش مراحل رو انجام میده ..
.
در ضمن موقع ساین یا نصب که پسورد نمیخواد ...!!!!
نه کلا هیچ جا پسورد نخواست!اون برنامه رو تو فون مموریم نصب کردم.فرقی که نداره؟
ممنون cer & key رو دارم.دوست گل به فایل cer و key نیاز داری تا بتونی برنامه های مرتبط با هک رو نصب کنی که دیگه به ساین نیاز نداشته باشی ! ولی گویا نسخه بدون نیاز به ساینش هم موجوده ! از LEGEND (یونس خان) راهنمایی بخواه
فقط پس چرا این مراحلی که خودش باید انجام بده تموم نمیشه؟؟؟!!
حدود 45 دقیقه هست که نوشته : ... applying patchesچی کنم؟؟؟ cancel بزنم؟؟؟
لطفا سریع جواب بدید خسته شدم.
بله . کنسل کن و دوباره بزن . اگر هم دیدی rom patcher یا Mode نصب نشده مینتونی از داخل پوشه HellOX رو مموری (یا هرجا نصب کردی نصب کنی)![]()
اینا که گفتی یعنی چی؟؟اگر هم دیدی rom patcher یا Mode نصب نشده مینتونی از داخل پوشه HellOX رو مموری (یا هرجا نصب کردی نصب کنی)
نه اون 2 تا رو اول خودش اینستال میکنه بعد میره سر applying patches بعد گیر میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)