کسی نبود کمک کنه ؟!من یه مشکلی با این بایزی دارم
همون اولاش که باید 2 تا sam site رو منفجر کنه بعد که هلیکوپتر میاد میگیرمشو میره که بره مرحله بعد همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
مشکل از چی میتونه باشه ؟
کسی نبود کمک کنه ؟!من یه مشکلی با این بایزی دارم
همون اولاش که باید 2 تا sam site رو منفجر کنه بعد که هلیکوپتر میاد میگیرمشو میره که بره مرحله بعد همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
مشکل از چی میتونه باشه ؟
دوستان من وقتی وارد بازی میشم بعد از اینکه روی start کلیک می کنم شروع می کنه به loading اما بعدش وارد بازی میشه اما فقط صادا داره یعنی صفحه رو loading هست اما صدای بازی میاد
مشکل چیه
ممنون می شم کمکم کنید
خب از آخر با تمام سختیهایی که داشت تموم شد
یه سری از بچه ها گفتن 30 درصد بیشتر نمیشه وقتی بازی تموم میشه ولی من الان فیکس 38 درصد رفتم و زمانی که دوباره اومدم تو بازی دیدم خود بازی می خواد اتوماتیک به نت وصل شه!!!
(سوار هواپیمای مسافربری میشی چه حالی میده)فقط اگه میشد مثلآ از جو زمین خارج شه خیلی خاص میشد این بازی!!!!
![]()
اینا دیگه سوال کردن نداره.....
گرافیکتون نمیکشه یا گرافیک بازی رو پایینتر بیارین یا از حالت پیشرفته خارج کنین......
یا شاید هم شما توی dvd های بازی دایرکت ایکس یا درایور هاشو نصب نکردین.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.![]()
شاید از کرک باشه،که به احتمال زیاد هم از همونه، خواستی بگو لینک کرک یا سیو بعد از اونجا رو بزارم برات،سرچ کنی خودم حدودا 2 ماه پیش تو همین تاپیک گذاشتم،
فکر کنم update گرافیکتو بگیری درست شه. چون just cuase روی update خیلی حساسه.
سلام
من سه ماه این بازی رو گرفتم ولی هنوز نتونستم اون پچش رو بدست بیارم چون اون لینک که حذف شده د نتیجه نسخه ای که من دارم چتر بازی باز نمیشه و صدا هم مشکل داره
یعنی کسی از دوستان نیست کمکم کنه چون این بار چندومه درخواست میدم
یعنی چی مگه پچ بازی توی dvd های بازی نبود؟dvd1,2رو باز کنین فایل های درایور رو اجرا کنین درست میشه ایشا....
بعدشم نسخه شرکتی این بازی پدر آدمو درمیاره!![]()
قضیه این White Tiger ها چیه...!؟
فقط چندبار اسمشو از رادیوی PDA شنیدم!![]()
آره کسی میدونه؟ من هرچی زدم به این در و اون در نفهمیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)