خوب 1.5 شد باید یه گیگ دیگه دانلود کنم ! با این حساب باید یه هفته ای منتظر من بمونید![]()
خوب 1.5 شد باید یه گیگ دیگه دانلود کنم ! با این حساب باید یه هفته ای منتظر من بمونید![]()
بازی رو دانلود کردم حالا رفتم که پچ ها رو دانلود کنم /////
سلام.آقا من الان من تو سرور هستم.واقعا عالیه دستت درد نکنه.پینگم حول و حوش 10 میلی ثانیه هست.واقعا این پینگ برای بازی فوق العاده است.فقط حیف که کسی نیست بازی کنیم.من تک و تنها تو مپ هستم.بچه ها قرار بذاریم شب بازی کنیم.به نظر من اگه وضعیت سرور همینطور عالی بمونه خیلی از بچه ها جذب میشن.بازی کردن با پینگ زیر 50 آرزوی خیلیا هست.
این پچ 2 گیگی رو لینکشو دادی چرا کیلوبایته ؟
خیلی ضد حاله خودش دانلودر داره ! لینک مستقیم این 1.5 رو نداری با IDM بگیریم؟
کافیه وارد صفحه ای که لینکش رو زدم بشوید و بعد بر روی دانلود کلیک کنید تا آی دیمن شروع به دانلود بکنه
از اونجایی که این سایت هر چند وقت یکبار لینک دانلودش رو عوض میکنه منم صفحه دانلود رو گذاشتم
ولی دانلود با لینک مستقیمه و قابلیت بازگشت هم داره و با سرعت بالا میتونید دانلود کنید
اگر دانلودتون رو نصفه نیمه از این سایت رها کردید با آی دیمن های جدید خود به خود لینک دانلود بروز رسانی میشه در غیر این صورت باید مجددا برای بروز رسانی لینک دانلود وارد صفحه بشوید و به صورت دستی لینک دانلود جدید رو برای ادامه یافتن دانلود در آیدیمن کپی پی ست کنید.
در حال حاضر که من تست کردم لینک دانلود مستقیم این است ولی تا فردا حتما عوض میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آی دیمن 6.11 من در چندین روز از این سایت دانلودش کردم
آقا باز هم بابت راه اندازی سرور با این پینگ پایین ممنون ... فقط اگر ممکنه با توجه به اینکه تعداد بازیکنان درون سرور کمه حالت بازی رو از conquest به CO OP تغییر بدهید که اگر مثل امروز دو نفر وارد سرور شدند با یه تعدادی هوش مصنوعی بتوانند سرو کله بزنند تا زمانی که بازیکنان دیگری هم وارد سرور بشوند
مثلا فرض کنید دو نفر وارد میشن ولی چون بازی دو نفره زیاد جالب نیست زود از سرور خارج میشن اما اگر بازی در حالت CO OPباشه اون دو نفر وارد یه بازی شلوغ و پر سرو صدا میشن و تا زمانی که مشغول هستند تعدادی بازیکن دیگر هم به سرور می پیوندد و کم کم میبینیم که مثلا یه بازی 16 نفره با 10 نفر بازیکن حقیقی و 6 نفر هوش مصنوعی تشکیل میشه
در حالت co op سرور با ورود هر بازیکن حقیقی آن رو با یک بازیکن هوش مصنوعی جایگزین میکنه
به نظرم برای شروع بهتره حالت 32 نفره CO OP رو امتحان کنید
چرا کسی نمیاد پس.امروز فقط من و hm741 بودیم یخورده بازی کردیم.تعداد کم هم که حال نمیده.حداقل باید 10 نفر باشیم تا بازی حال بده.
سلام آی دی یاهو من این هست ali_parnian61
هرکسی تنها بود تو بازی به من بگه با هم میریم
لطفا منو اد کنین
Last edited by 7488; 13-08-2012 at 01:40.
من میرم تو سرور میگه
This server only allows players with unmodified content to join. Revert your version of Battlefield 2 to the current official version to join
Last edited by 7488; 13-08-2012 at 13:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)