میشه بگی با چه سیستمه چه تنظیماتی روون اجرا میکنی شما !!با چه ویندوزی ؟
میشه بگی با چه سیستمه چه تنظیماتی روون اجرا میکنی شما !!با چه ویندوزی ؟
Windows 7 Ultimate
NVIDIA GeForce GTS 250 1gig
Intel Core2 Quad CPU Q6700 2.66GHz
2gig ram ddr3
p5Q3 mainboard
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
دوستانی که مشکل دارن این کارا رو بکنن به اضافه نصب تمام برنامه های داخل DVD به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه
![]()
Last edited by Electronic-Arts; 08-05-2010 at 12:13.
کسی میدونه ، از لحاظ طولانی بودن مراحل نسبت IV چقدر هست ؟
هم TLAD و هم TBoGT
این دو تا روی هم رفته 50 مرحله در صورتیکه iv 94 مرحله بود![]()
از سایت خود راکستار:
والا من نیاز نشد نصب کنم از بقیه هم چیزای مختلف شنیدم ولی ضرر نداره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لحاظ فرم گیری هم بهتر از IV بدون پچ هست! مثلا اگر پچ 1.6 رو روی IV نصب کنید کلی فرقشه ...
شما Games for Windows رو لوگین کردی؟ کلید Home رو بزن تو بازی ببینی ...
یک سوال من بازی GTA IV رو نصب کردم و بعد پچ 1.06 رو نصب کردم (البته چون کرکی برای 1.06 پیدا نکردم از کرکی که برای 1.04 داشتم استفاده کردم برای اجراش چون کرک 1.03 جواب نداد اگه کسی کرک اختصاصی برای 1.06 داره بده)
حالا چیزی که می خوام اینه بعد نصب این پچ گزینه انتخاب بازی اضافه شده وقتی بازی میاد بالا 2 تا انتخاب میده میگه می خوای GTA IV رو بازی کنی یا EFLC رو وقتی اولی رو می زنی که همون با نیکو شروع میشه و وقتی دومی رو میزنی صفحه DLC ها میاد که مال Lost and Damned و Ballad of G@y Tony هست ولی وقتی روشون انتخاب می کنم اینا اجرا نمیشن البته خنگ نیستم می دونم که باید DLC ها دانلود بشن ولی منظورم اینجاست که از این فایل های نصب شده EFLC میشه کمک گرفت برای اجرای DLC ها تحت بازی GTA IV یا نه
دوستان از ترینر خبری نشد ؟
حداقل برای افزایش پول
هیچ کدوم از مموری ادیت ها کار نمیکنن
سلام دوستان
من یه سوال داشتم توی این ballad of g4444y tony اونجا که اولین بار از یوسف ماموریت میگیریم
باید هلیکوپتر رو بدزدیم و بعد کشتی رو منفجر کنیم
من میتونم کشتی رو منفجر کنم ( البته به سختی ) ولی بعدش که اون سه تی کشتی فرار میکنن اصلا نمیتونم بزنیمشون چون کنترل هلیکوپتر واقعا سخته
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
کرک 1.4 کاملا سازگار هستش برای همین کرک جدید نیومد.
سوال دوم هم فکر میکنم برای بازیهای اورجینال کاربر داشته باشه چون باید بازی رو کلا عوض کنه و فایل اجرایی ما کرک هستش.
من خودم استفاده نکردم اینو و اگر نظر من رو بخواید Trainer استفاده نکنید خیلی بهتره، ترینر باید خیلی با بازی سازگار باشه تا مشکلی ایجاد نکنه اونم این بازی! از طرف دیگه پول تو این بازی ارزش زیادی نداره و بقیه چیزها هم Cheat داره که خیلی هم راحته ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهش همینه ولی یکم جلوتر میرسن به خشکی و میتونی اونجا بزنیشون!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)