سلام........یه سئوال داشتم........چرا تو بازی صفحه انقدر چپ و راست میشه....دیگه سر گیجه گرفتم....Rockstar torento آبروی rockstar north رو با این پورتش برد........ فعلا که هیچ سیستمی تا اونجایی که من میدونم نتونسته iv رو کاملا بی عیب اجرا کنه
دوست عزیز لطف کنید سوالتون رو فقط تو یک تاپیک بپرسید.تو تاپیک بازی جواب سوالتون رو دادم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اتفاقا ثانیه به ثانیه دنبال میکنم.
اون من نبودم
.gif)
بابا من همه ی این کار هارو کردم.حتی وقتی بازی رو پاک می کنم و دوباره نصب می کنم برای اولین بار ران میشه ولی وقتی از بازی خارج مشم و دوباره می خوام وارد بازی بشم اون صفحه cmd باز میشه و دوباره بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته.در ضمن من از ویندوز xp sp3 استفاده می کنم.
دوست عزیز من هم یه مدت همچین مشکلی داشتم.شما این پست من رو بخون :
کد:
اگه دقیقا کارهایی رو که گفتم انجام بدی مشکلت حل می شه.البته این راه حل رو تو اون پستم برای یه مشکل دیگه گفتم ولی راه حل این مشکل هم انجام همین کارهاست.من انواع و اقسام ارور ها رو با این راه حل برطرف کردم.
موفق باشی
سلام دوستان
من می خواستم ویندوز سیستمم را عوض کنم می خواستم بدونم save game این بازی همون فولدر my document هستش یا جای دیگه ای هم مواسه سیو داره و آیا میشه بعد عوض کردن ویندوز از اون سیو استفاده کرد یا نه ؟؟
در ضمن ویندوز سیستم هم ویستا هستش
ممنونتونم
خوب شد پرسیدی رفیق.وگرنه مثل من سیو هات می پرید.برای نگه داشتن سیو ها این پست رو بخون :
کد:
موفق باشی
آقا من هنوز با ذخیره بازی مشکل دارم یعنی نمی تونم تو ویندوز لایو لوگین کنم میگه Product Key شما غلط است. حالا من از کجا سریال بیارم؟ از کرک Razor هم استفاده می کنم و در Social Club هم لوگین هستم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
شما نباید لوگین باشی.این پست رو بخون:
کد:
دقیقا همون زمانی که تو اون پست گفتم باید دیسکانکت بشی.
موفق باشی
سلام به اساتيد محترم.
سيستم من : CPU AMD 3800+ AM2 2.6 GHz
VGA XFX 8600GT 512 DDRIII Core 540 Mhz
RAM 2GB 800
من بازي رو نصب كردم ولي به حالت فريم فريم و تا قسمتي كند اجرا ميشه .
آيا سيستم من قابليت اجراي كامل بازي رو داره يا نه ؟؟؟
البته بايد بگم كه من تا حالا درايور كارت گرافيك رو آپديت نكردم.
؟؟؟؟؟
مرسي
دوست عزیز سیستم من :
CPU : Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz
vga : Asus 8600GT 512 DDRII
Ram:2*1GB Dual Channel 800
من با این سیستم 32 ~ 37 فریم می گرفتم.شما اگه می خوای بازی روون تر اجرا بشه تنظیمات گرافیکی رو کم کن و وقتی تو بازی هست دکمه ی P رو برای فعال کردن حالت Motion blur بزن.
موفق باشی