13 میلیون ناقابل
13 میلیون ناقابل
این ماشین هیکلش واقعا قناصه ...
انگار غوز داره ...باید رو بدنش بیشتر کار میشد...نسبت به پولشم که اصلا نمی ارزه
سلام دوستان
بله نسبت به پراید به نظر من ارزش اضافه پرداخت 4 میلیون تومن رو داره ولی اگه خودم باشم از سایپا ریو از ایران خودرو 206 تیپ3
اتفاقا قطعات این خودرو به سختی گیر میاد چون قطعه مشترک با ریو داره و این که چون قطعات فعلا فقط برای خط تولید ساخته میشه قطعات یدکی به شدت کمه و سایپا یدک مثل مرغ سر کنده این کارخونه اون کارخونه دنبال قطعات میگرده تا جواب ماشین هایی که تو نمایندگی ها خاک میخوره رو بده!!!!
اين ماشين تازه اول راهه
مثل سمند و ال 90
اونا هم اولش اينطوري بودند قطعه به سختي پيدا ميشد و گران
2سال طول ميكشه تا جا بيوفته
با سلام خدمت آقای بندری
چند تا سوال داشتم
1-امارهای تولید روزانه مختلفی گفته شده ، میانگین تولید روزانه چند دستگاه تیباست ؟
2- انتخاب مدل های سه گانه با مشتریه یا زوری قالب مشتری میشه
3-تا امروز چند دستگاه تولید شده
4-تا چه تاریخی اگه تولید بشه مدل89حساب میشه و بعد از اون مدل90
1 مراجعه به صفحات قبل تاپيك
2 فكر كنم با مشتري باشه
3 مراجعه به تايپك
4 اينم هنوز معلوم نيست
مگه بعد از حدود 4 سال الان قطعات ال90 راحت گير مياد؟
فقط خدا نكنه تصادف كني يا كوچكترين قطعه از ماشين مشكل پيدا كنه
سلام
آقای بندری راستی یادم رفت بپرسم
قیمت تیبا که 11.700.000 اعلام شده
این قیمت برای m2 هست یا نه قیمت m0 هستش و آپشن هائی که فرمودید به این قیمت اضافه میشه
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------
دوستان عزیز
abs پژو405 که خوب عمل نمیکنه و اکثر کسانی که سال 88 و 89 پژو خریدن از ترمزش رضایت کامل ندارن یکیش برادر خودم!!
لطفا بفرمائید کیفیت abs تیبا چطوره؟
ابراز تاسف ميكنم براي خودم كه دلخوش به ماشيني شدم كه نه آن را ديده بودم و نه اطلاعات موثقي از اون داشتم.و با اين اوصاف اقدام به ثبت نام كردم كه در واقع بازيچه ترفندهاي زيركانه سايپا شدم. نزديك به 22 ماه از تاريخ ثبت نام ما گذشته ولي هنوز خبري نيست . نه سيستمي كه پيگير مشكلات و بد قوليهاي سايپا باشد وجود دارد و نه ديگر انگيزه اي براي صبر كردن . بي شرمي را به جايي رسانده اند كه هنوز تعهدات قبلي خود را پاس ننموده اقدام به ثبت نام مجدد كرده اند . و بي منطق تر آنكه وزارت صنايع و معادن هم مجوز پيش فروش را تاييد نموده و هيچ گونه اهرم فشاري بر روي سايپا اعمال نميكند.و بدا به حال افرادي كه ميخواهند خود را به دست تقدير سايپا بسپارند. واقعا جاي افسوس دارد..
كاملا تائيد ميشه
جالب اينكه دنياي اقتصاد نوشته تيبا حدودا 2500 تا توليد شده
و سايپا گفته كه 10000 نا پيش فروش 2سال پيش رو تا پايان امسال تحويل ميده
واقعا خنده داره
هرچي به سايپا فحش و بدوبيراه بگن حقشه ..واقعا شركت دزديه .صهيونيست اينطور كلاهبرداري نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)