FM Transmitter کجاشه؟من هر چی گشتم پیدا نکردم...
FM Transmitter کجاشه؟من هر چی گشتم پیدا نکردم...
وقتی یه موزیک رو Play کردی Option رو بزن FM Transmitter رو بزن....فرکانس رو تعیین کن بعد On ....دیگه صدا از اسپیکر پخش نمیشه و میره رو موج اف ام..
باور کن نداره!از بالا به پایین
Show open apps
Go to music library
Shuffle play
Repeat
Equalizer
Settings
Add to playlist
Use tone
Help
Exit
نوشته،ولی اف ام نداره!
با توجه به N78 میگم..: دی
موزیک رو پخش کن بعد برو تو Option باید گزینش باشه...
تو قسمت Music منو هم فکر کنم داشته باشه...!
-----------
خارج از بحث: یکی از دوستای منم N79 خریده...ولی FM Transmitter نداره...!!(ممکنه به ورژن گوشی مربوط باشه؟)
شاد باشید![]()
یونس جون مگه میشه؟؟؟!!!
مثه اینکه مثلا یه گوشی با دوربین 5مگا پیکسل بخری بعد وقتی میخوای ازش استفاده کنی اصلا دوربین نداشته باشه!!!
اگه اینطوری که تو میگی باشه که خیلی افتضاحه!!!
نکنه مال دوستمون خدایی نکرده زبونم لال چینیه...!!!![]()
راستی یه نکته:
من یه جا خوندم به خاطر محدودیت های سیاسی و تحریم هایی که ایران شده اف ام ترنسمیتر یه سری گوشی ها توی ایران کار نمیکنه!!!
حالا داستان چیه الله اعلم...!!!
سبز باشی...!!!
بله
مشكل فريمورش هست
اين مشكل تو 85 هم ديده شده با عوض كردن پرداكت حل ميشه
شما سعي كن منابع ات رو عوض كني!
تحريم سياسي هيچ ربطي به ترنسميتر نداره
نوكيا براي اين كهدر يه سري از كشور ها طبق قانون ترنسميتر ممنوع هستش
برنامه ترنسميتر رو براي يه سري ازپرداكت ها برداشته !
البته ايران جزو اين كشور ها نيست و مدل هاي گارانتي دار همگي ترنسميترشون فعاله !
پس همشون سخت افزارشو دارن......اگه امکان تغییر پروداکت کد و آپدیت هست پس این چه کاریه نوکیا کرده؟؟؟
باید گوشی هایی که به اون کشور خاص می رن رو اصلا سخت افزارشم نذاره روش.
از تمامی دوستان اهل فن که دستی توی بازار دارن خوهشمند است یاری کنن چون هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:
اولا N97 مال فنلاند تو تهران پیدا میشه یا نه؟ دوما از این کیف های N97 که پایین عکساش و ویدئو شو میذارم تهران پیدا میشه یا نه؟
PDair Leather Case for Nokia N97 - Flip Type (Black/Crocodile Patternکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیف چرمی چرخشی خیلی شیک هستش.
مثل اینکه پیدا شه چون من یکی پیدا کردم!از تمامی دوستان اهل فن که دستی توی بازار دارن خوهشمند است یاری کنن چون هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:
اولا N97 مال فنلاند تو تهران پیدا میشه یا نه؟ دوما از این کیف های N97 که پایین عکساش و ویدئو شو میذارم تهران پیدا میشه یا نه؟
کیفشو نمیدونم،چون ندیدم.البته یه جا بود بنده خدا میگفت کیف مخصوص 97 دارم 110 تومن.حالا چی بود خدا عالمه،چون حتی واینستادم ببینم چیه!!!
نه خوب اگه این کارو بکنه که خیلی خشنه.اون وقت موجوداتی مثل من هیچ وقت نمیتونن راهش بندازن!نوکیا همیشه فرض میکنه ملت گوشیشونو مثل بچه های خوب میگیرن دستشون با فایل منیجر گوشی هم کار میکنن!!!س همشون سخت افزارشو دارن......اگه امکان تغییر پروداکت کد و آپدیت هست پس این چه کاریه نوکیا کرده؟؟؟
باید گوشی هایی که به اون کشور خاص می رن رو اصلا سخت افزارشم نذاره روش.
این کار ممکن پذیر! نیست،چون اگه گوشی ترانسمیتر داشته باشه نمیشه بهش گفت هر وقت تو ایران بود کار نکنه.من یه جا خوندم به خاطر محدودیت های سیاسی و تحریم هایی که ایران شده اف ام ترنسمیتر یه سری گوشی ها توی ایران کار نمیکنه!!!
کی من؟نه بابا اینقدر هم یوف نیستم فرق چینی با فنلاندی رو نفهمم(نه فقط کشور ساخت،کارخونه ی سازنده).نکنه مال دوستمون خدایی نکرده زبونم لال چینیه...!!!
منم بر اساس همون 78 گشتم ولی پیدا نکردم...تازه فارسی هم روی گوشی نداره.فقط انگلیسی داره و "رومانا" که خدا میدونه چی باشه.من حتما باید پراداکت کد عوض کنم.ولی 2 تا سوال پیش میاد:با توجه به N78 میگم..: دی
موزیک رو پخش کن بعد برو تو Option باید گزینش باشه...
تو قسمت Music منو هم فکر کنم داشته باشه...!
1.با عوض کردن پراداکت کد وقتی از خود گوشی آپدیت کنم هم آدم میشه یا حتما باید با کامپیوتر آپدیت کنم؟آخه فایلاش گندست...!
2.فرضا اگه من بخوام زبون های 2 تا کد مختلف رو داشته باشم امکانش هست یا نه؟مثلا فارسی و ... و ... همین رومانا؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)