تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 170 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان من هم بالاخره یه دوچرخه ای خریدیم . تهران هم آخرش نیومدم و با توجه به گفته ی دوستانمون یه ویوا خریدم 275 . مدل Ace .
    مشخصاتشم ایناست:
    تنه 19 اینچ فکر کنم
    ترمز های وی بریک با مرک تکرو
    دوشاخ جلو : RST Gila
    طبق انداز جلو : شیمانو تاپ سیس
    شانژمان عقب : شیمانو اسرا
    لاستیک هم : کندا
    کرپی فرمان و فرمان : زوم

...
    دوستان قیمت تهران چنده؟ چقدر گرون بهم داده؟
    راستی این یارو برای تنظیم دنده ها هی ناز می کرد . رفتم تو اینترنت کلی آموزش تصویری و فیلم واینا گرفتم و اینقدر به دنده ها ور رفتم که به نظر خودم و دوستام خیلی عالی شده . هم جلو و هم عقب . خیلی آروم و سری دنده ها عوض میشه بدون هیچ مشکلی .

تنها مشکل من که می خواستم دوستان کمکم کنند اینه که : محل اتصال کرپی فرمان و دوشاخ جلو حدود 1 تا 2 میل بازی می کنه . یعنی انگار لق هستش. البته خیلی کمه . یعنی برای متوجه شدنش باید چرخ جلو رو بذارید کنار دیوار و ترمز جلو رو هم بگیرید و وقتی به فرمان فشار میارید روبه جلو و عقب توی محل اتصال 1 یا 2 میلیمتر لقی مشاهده میشه . بردم نشون مغازه دار هم دادم و پیچ کرپی به دوشاخ رو سفت تر کرده ولی هنوز هم این مشکل هست
    چه کار کنم؟ اصلا مهم هست این مشکل؟

راستی با اجازه دوستان تا همین امروز فردا عکساشو می ذارم تو تاپیک عکس های دوچرخه ها .
    دوست من مبارکه
    اینو بگم سعی نکن زیاد با شانژمان و طبق عوض کن حتی حرفه ای ترینها هم به سرما و گرما حساس هستن یه تیکه سیم هست دیگه سعی نکن باهاش زیاد ور بری بعد یکم سواری قلقش میاد دستت دیگه اذیتت نمیکنه سعی کن زینت رو بر حسب قدت تنظیم کنی که بعدها با رانوت به مشکل بر نخوری
    واسه اون لقی هم بله خیلی مشکل هست این مشکل خودش رو وقتی بیشتر نشون میده که تو حرکت ترمز جلو بزنی میبینی چرخت تو حالت بی تعادلی و لقی هست
    شما باید دوتا پیچ بغل کرپی رو باز کنی بعد پیچ بالای اون رو سفت کنی اونقدری که لقی از بین بره ولی فرمونت تو حرکن چپ و راست نباید سفت بشه
    بعد دوتا پیچ بغل سفت کن
    راستی دوستان من هر روز با این دوچرخه 10 20 و یا 30 کیلومتر تو شهر میرم . (با گوگل ارث حساب می کنم ( از سر بیکاری )) . می خوام از خونه مون تا دهاتمون یه بار برم که 30 کیلومتری راه هست . یه شیب خیلی کم هم حتما داره( با توجه به اینکه فاصله از سطح دریا برای شهر و اون دهاتمون متفاوته ) که البته با چشم قابل دیدن نیست . به نظرتون می تونم با این آمادگی برم؟ یا هنوز زوده؟ آماتورم دیگه ، یه کم می ترسم وسط راه آب روغن قاطی کنم
    دوست من خواستن توانستن است همه از اول حرفه ای نشدن شما یه مقدار خوراکی با خودت ور دار هر جا کم اوردی یکمی استراحت کن یه ابی بخور برو
    30 کیلومتر مسیر زیادی نیست تو 1 ساعت میتونی بری (بابا ما تهران شمال رو اینجوری که شما برنامه ریزی میکردی برنامه نمیریختیم صب پا میشدی بچه ها برن بریم شمال )

سلام

آقا ما شرطی با یکی بستیم سر 1ماه 4کیلو وزن کم میکنیم
    البته وزنم 70تا هم نیستش ولی خب کله دیگه
    من دوچرخم ژیتال مدل اکسترال z هستش که 3سالی میشه دارمش
    به نظرتون با یه برنامه زمانبندی یک ماهه روزی چقدر پا بزنم میتونم طی یه ماه 4کیلو کم کنم(بدون درنظر گرفتن فاکتورای دیگه از قبیل مقدار غذا و غیره)
    بله بردیا جان خیلی راحت میتونی کم کنی پ خ بده تا بتونم بهت برنامه بدم
    وزن قد سن دوچرخت چیه کجا زندگی میکنی ذورورت تپه خاکی هست و....
    با سلام.دوست عزیز فکر کنم من سواله شمارو خوب بتونم جواب بدم.
    دوشاخ خوب باید 1.محکم با شه در عینه حال که سبکه توجه داشته باشید که دوشاخ بعد از تنه تقریبا سنگینترین عضو دوچرخه است وهمینطور بعد از تنه گرونترین.
    2.از لحاظ فنی باید همینطور که سریع پایین میره همینطور هم سریع بالا بیاد چه در موقع سفت بودن و چه در موقع باز بودن .
    3.خیلی ازدوشاخها این مشکلو دارن .وقتی دوشاخو با پیچهاش سفت کردین نباید بالا و پایین بشه که متاسفانه اوایل کار کردشون به اینصورتن ولی بعدش .....
    من خودم دوشاخم rst مدله امگا هست که بالاترین مدلیه که تاحالا تو ایران دیدم و قفل کن روی فرمون هم دارم که متاسفانه بعد از تصادفم کج شد که بدلیل گرون بودن دوشاخ عوض نکردم و همونطوری صافش کردم (البته قبل از تصادف ازش راضی نبودم بعدش هم که دیگه بدترشد)دوشاخ های rstدر مدلای ارزون دوچرخه پیدا میشن زیره 600 تومن و اگه واست دوشاخ مهمه به نظر من از دوچرخه های اور لود انتخاب کن که دوشاخ xcr دارن (همون مدلی که روی جاینته )یکی از دوستای من داره .خیلی هم راضیه (البته منظورم دوشاخ )خودم تاحالا چندین دفعه تستش کردم وعالی بوده.
    مارکهای معروف که در ایران هستن و من میشناسم :.rst , xcr,rock shox ,fox
    اون قسمتهای قرمز رنگ کاملا اشتباهه
    سلام
    می خواستم بدونم ویژه گی های یک دوشاخه خوب چیه ؟ چه مارک هایی معتبرند؟
    مثلا RST چجور دو شاخه ایی ؟
    یه توضیح کامل در مورد دوشاخه و چند مارک معتبر و اگه شد قیمتاشون بگید لطفا.
    دوست من کمکهای خیلی متنوعی تو ایران هست رنج یمت شما مهمه چقدر میخواید هزینه کنی سایر پیشونی چرختون چنده کمک ار 40 -50 هست تا 2-3 تومن

2. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

اون قسمتهای قرمز رنگ کاملا اشتباهه
    cao cao جان پس خودت زحمت بکش ویژگی های یک دو شاخه خوب رو بگو

دوست من کمکهای خیلی متنوعی تو ایران هست رنج یمت شما مهمه چقدر میخواید هزینه کنی سایر پیشونی چرختون چنده کمک ار 40 -50 هست تا 2-3 تومن
    ببین من حد اکثر 400 تومن می تونم برای دوچرخه جور کنم ولی الان دیگه واقا نمی دونم چی بخرم
    این مدل های جدید ویوا یا کنندل یا همون مریدا ساب 40 ؟؟؟!!! گیج گیج شدم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

دوستان من هم بالاخره یه دوچرخه ای خریدیم . تهران هم آخرش نیومدم و با توجه به گفته ی دوستانمون یه ویوا خریدم 275 . مدل Ace .
    مشخصاتشم ایناست:
    تنه 19 اینچ فکر کنم
    ترمز های وی بریک با مرک تکرو
    دوشاخ جلو : RST Gila
    طبق انداز جلو : شیمانو تاپ سیس
    شانژمان عقب : شیمانو اسرا
    لاستیک هم : کندا
    کرپی فرمان و فرمان : زوم
    تبریک می گم دوست عزیز مبارکت باشه دوچرخه قشنگیه
    راستی30 کیلومتر راهی نیست برو مرد تو می تونی !!!
    Last edited by saieed_ahmadi; 24-01-2010 at 19:23.

5. این کاربر از saieed_ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببین من حد اکثر 400 تومن می تونم برای دوچرخه جور کنم ولی الان دیگه واقا نمی دونم چی بخرم
    ببخشید فضولی می کنم . اگه من بودم بدونه شک مریدا ساب 40 می خریدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[/SIZE]دوست عزیز cao cao با سلام.
    شما همیشه پستا رو کامل و خوب جواب میدید و از ابتدا که این تاپیک زده شد شما با حوصله به سوالاته دوستان و همینطور من جواب دادید .حالا اگه میشه اون قسمتهایی رو که من به اشتباه نوشتم برای دوستان شرح بدید.
    دوشاخ بعد از تنه تقریبا سنگینترین عضو دوچرخه است وهمینطور بعد از تنه گرونترین.اگه قسمته دیگه ای هم هست بفرمایید به معلوماته من هم اضافه بشه.در ضمن بنده گفتم تقریبا و نگفتم حتما
    2.از لحاظ فنی باید همینطور که سریع پایین میره همینطور هم سریع بالا بیاد چه در موقع سفت بودن و چه در موقع باز بودن .(نکنه منظور شما اینه که بره پایین و دیگه بالا نیاد یا هر وقت دلش خواست بالا بیاد)اگه بخوام بیشتر توضیح بدم میتونم بگم که ضامن lock ,unlock در دوشاخ ربطی به سرعت بالا و پایین رفتن نداره و فقط نیروی بیشتری برای حرکت دوشاخ در حرکت نیاز هست یعنی شما نیاز داری نیروی بیشتری وارد کنی تا دوشاخ پایین بره و دلیل نمیشه اگه دوشاختون در حالته سفت بره پایین و دیگه بالانیاد یا ....
    3.خیلی ازدوشاخها این مشکلو دارن .وقتی دوشاخو با پیچهاش سفت کردین نباید بالا و پایین بشه که متاسفانه اوایل کار کردشون به اینصورتن ولی بعدش .....(این چیزیه که خود سازنده در تبلیغاتش و همینطور جنپر ها نوشته نکنه وقتی اهرم رو lock دوشاخ قرار داره باز هم دوشاخ باید بالا و پایین بشه )
    (منظورم این قسمت از پست شماره ی 681 بود)
    همینطور اگه دوستان و خود شما توجه کنید شما حتی پست من خوب نخوندید مثله این مطلب (((من خودم دوشاخم rst مدله امگا هست که بالاترین مدلیه که تاحالا تو ایران )))) و در ادامه ی مطلب توضیح دادم که این دو شاخ روی دوچرخه ی 600 تومنی نصبه فکر میکنم شما به اشتباه فکر کردید من میگم دوشاخ دوچرخه ی من خدایی نکرده بهترین دوشاخه موجوده بازاره ایرانه در حالیکه منظورم بهترین دوشاخه برند rst هست که درایران موجوده/
    باز هم از شما کماله تشکر دارم و ازتون میخام( هرچند که تجربتون بالاتر از همه ی ماست )ولی اگه اشتباهی در پست های هر کسی می بینید صرفا به غلط گرفتن در انها نپردازید و صحیح مطالب هم بفرمایید تا این بنده حقیر و دیگر دوستان از حضور شما بیشترین استفاده رو بکنیم.
    Last edited by alfred88; 24-01-2010 at 00:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

عزیز من rst کمکای بالای 700-800 هم تو ایران هست
    گیلا خودش چند تا تیپ داره اومگا هم همینطور بستگی داره روغن باشه بادو روغن باشه فنر الاستومر باشه بادی باشه به اینا ربط داره و جنس خوده کمک که الیاژش چی باشه
    کربن باشه منیزیم باشه المینیوم باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

بدون هیچ شکی مریدا بگیر

10. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من مبارکه
    اینو بگم سعی نکن زیاد با شانژمان و طبق عوض کن حتی حرفه ای ترینها هم به سرما و گرما حساس هستن یه تیکه سیم هست دیگه سعی نکن باهاش زیاد ور بری بعد یکم سواری قلقش میاد دستت دیگه اذیتت نمیکنه سعی کن زینت رو بر حسب قدت تنظیم کنی که بعدها با رانوت به مشکل بر نخوری
    واسه اون لقی هم بله خیلی مشکل هست این مشکل خودش رو وقتی بیشتر نشون میده که تو حرکت ترمز جلو بزنی میبینی چرخت تو حالت بی تعادلی و لقی هست
    شما باید دوتا پیچ بغل کرپی رو باز کنی بعد پیچ بالای اون رو سفت کنی اونقدری که لقی از بین بره ولی فرمونت تو حرکن چپ و راست نباید سفت بشه
    بعد دوتا پیچ بغل سفت کن
    cao-cao عزیز متاسفانه به نظر می یاد که این 1 یا 2 میل جابجایی از بین نمیره چون 1 2 بار هم بردم خودش همون جوری که گفتی پیچ رو سفتتر کرد ولی باز هم هست . البته یه رینگ پلاستیکی دور همون جایی که احساس میشه لغه هست که پاره شده . فروشنده گفت که دوباره برم یه از اون رینگ ها هم بندازه . گفت اینجوری خیلی بهتر می شه .
    در مورد ورنرفتن به تنظیمات شانژمان و اینا : دیگه ورنمیرم بهش . چون خیلی خیلی توپ شده . هم جلو هم عقب .
    باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

ببخشید فضولی می کنم . اگه من بودم بدونه شک مریدا ساب 40 می خریدم
    این چه حرفی دوست عزیز من از شما ممنونم که منو راهنمایی می کنید.
    Last edited by saieed_ahmadi; 24-01-2010 at 19:38.

13. این کاربر از saieed_ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

سلام دوستان
    بین 200 تا 300 تومن از دوچرخه‌های خارجی‌ فقط VIVA هست دیگه نه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •