تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 90 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

سلام

ببینید سرعت دانلود سپنتا واقعیه مثلا 2 مگ در حالت ایده آل 256 کیلو دان دارید

معمولا از سپنتا راضی هستند واسه دانلودش

قطعی هم زیاد نداره (اینها البته مرکز به مرکز فرق داره که میدونید خودتون)

ولی آپلودش حداقل واسه من داغون بوده (32 برای 256!)

هرچند الآن چند وقنی یه 64 شده!!!

هرچی هم زنگ زدم ترتیب اثر ندادن و گفنن از مخابراته و از این دری بری ها (طبق قانون من با اونا طرفم اونا با مخابرات)

نشون به اون نشونی که یه دفه شانسی آپ من 160 شد!

اگه ایراد از طرف من بود که هی پشتیباتی اش می گفت نویز دارید اصلا نباید 160 می شد دیگه در صورتی همه چیش رو که نگاه کردم مثل قبل 32 ایش بود!

در هر حال با این قیمت های سرسام آور سرویس های سرعت بالاترش ، به نظر من ارزش دانلود خیلی کمتر از این پولی یه که میدین.

خود دانید.
    ممنون با این تخفیف هاش که اگه یکساله بگیری بنظرم بد نیست!فقط سرعت افت نداره تو شب وروز؟! من الان واسه این خطم 256 مخابرات دارم آپلودش تا 80 یا بعضی وقتام تا100 بالا میره البته با اسپید تست تست کردم!والا من هرچی اینجا دیدم همه که راضین!!!یکی هم پیدا شد که ناراضیه
    راستی پشتیبانیش تعطیله؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hithd; 11-01-2012 at 01:03.

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت سپنتا در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم سپنتا در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان آپلود سپنتا چطوریه؟برام آپلود خیلی مهمه
    مرکز پیام نور پیش شماره 4440 تا 4449 اگه کسی اینجا از سپنتا اشتراک داره وضعیتش چطوریه؟

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

ممنون با این تخفیف هاش که اگه یکساله بگیری بنظرم بد نیست!فقط سرعت افت نداره تو شب وروز؟! من الان واسه این خطم 256 مخابرات دارم آپلودش تا 80 یا بعضی وقتام تا100 بالا میره البته با اسپید تست تست کردم!والا من هرچی اینجا دیدم همه که راضین!!!یکی هم پیدا شد که ناراضیه
    راستی پشتیبانیش تعطیله؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا هیشکی نبود جواب مارو درست درمون بده؟! من دارم از سپنتا میگیرم!خواهشا زودتر کمک کنید!

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام من قصد خرید ای دی اس ال دارم از نوع حجمی به دلیل تعریف هایی که شنیدم از سپنتا انتخابش کردم زنگ زدم به اپراتور شرکت خیلی ادم فهمیده ای بود! ازش پرسیدم سرعت دریافت و ارسال سرویس حجمی 256 چقدره گفت بین 25 تا 32 کیلوبایت حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که این 256 چه معنی داره پس؟ میشه مثل سرویس EDGE موبایل!
    سوال بعدی اینکه ایا کیفیتش تضمین شدس در مقابل سایر رقبا؟
    لطفا یه خورده سریع جواب بدید...
    با تشکر
    سلام سرعت منطقی و درست 256 باید حول و حوش 30 تا 32 باشه من الان چندین ساله از داتک سرویس 256 دارم وهمینه
    خوب راستش من دارم اسباب کشی میکنم جایی که میخوایم بریم تحت پوشش سپنتا هستش من از طریق یه
    شماره 5 یا 4 رقمی که تو سایت شون بود زنگ زدم و همانطور که شما گفتید برخورد خیلی خوبی دارن وآدم رو قشنگ
    راهنمایی میکنن من که در کل فکر میکنم سپنتا راضی کننده باشه شما ببین تاپیک شاتل دقیقه ای پست میخوره
    و مال اینجا مثلا چند روز یکبار

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه سرویس حجمی میخواین بگیرین. اول پارس آنلاین بعدش صبانت رو پیشنهاد میکنم
    شاید یه نفر بگه مثلاً شهراد سرعت 3مگابیت میده اما فقط توی دانلود منیجر اینطوریه. موقعی که تک کانکشنه دانلود کنه اونوقت افتضاح میشه! مثلاً روی موبایل که یه فایل دانلود کنه فرقش رو میفهمه. منظورم این بود که فقط سرعت مهم نیست

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

سلام سرعت منطقی و درست 256 باید حول و حوش 30 تا 32 باشه من الان چندین ساله از داتک سرویس 256 دارم وهمینه
    خوب راستش من دارم اسباب کشی میکنم جایی که میخوایم بریم تحت پوشش سپنتا هستش من از طریق یه
    شماره 5 یا 4 رقمی که تو سایت شون بود زنگ زدم و همانطور که شما گفتید برخورد خیلی خوبی دارن وآدم رو قشنگ
    راهنمایی میکنن من که در کل فکر میکنم سپنتا راضی کننده باشه شما ببین تاپیک شاتل دقیقه ای پست میخوره
    و مال اینجا مثلا چند روز یکبار
    چون اینجا کمتر پست میخوره ، پس کسی مشکلی نداره با سپنتا که بیاد اعلام کنه

8. این کاربر از thacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

[

سپنتا جزء یکی برترین شرکت ها توی کیفیت سرویس هست، سرعتشون توی اکثر مراکز dedicate هست و share نمیشه، سیستم تلفنی خیلی خوبی دارن، میشه به پرسنل پشتیبانی بعد از مکالمه امتیاز داد، پشتیبانی و فروش شون 24 ساعته است. پشت خط پشتیبانی اکثرا خلوت هست و سریع با کارشناس میتونید صحبت کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان آپلود سپنتا چطوریه؟برام آپلود خیلی مهمه
    مرکز پیام نور پیش شماره 4440 تا 4449 اگه کسی اینجا از سپنتا اشتراک داره وضعیتش چطوریه؟
    آپلود خیلی به کیفیت خط تلفنتون هم بستگی داره، ولی اگه کیفیت خط تون خوب باشه، در کل آپلود سپنتا خیلی خوب هستش.

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------

وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت سپنتا در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم سپنتا در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟

ممنون
    سپنتا جزء یکی برترین شرکت ها توی کیفیت سرویس هست، سرعتشون توی اکثر مراکز dedicate هست و share نمیشه، سیستم تلفنی خیلی خوبی دارن، میشه به پرسنل پشتیبانی بعد از مکالمه امتیاز داد، پشتیبانی و فروش شون 24 ساعته است. پشت خط پشتیبانی اکثرا خلوت هست و سریع با کارشناس میتونید صحبت کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان .
    این سرویس نامحدود128 سپنتا چطوره ؟
    با چه سرعتی دانلود میشه کرد ؟
    از این تیریپاست که چند گیگ دانلود کنی سرعتش کم میشه ؟
    کلا من که حجم دانلودم خیلی بالاست به نظرتون از این سرویس نامحدود سپنتا بگیرم یا نه ؟
    سرويس سپنتا خیلی خوبه
    به مرکزی که میخواید از اونجا سرویس بگیرید بستگی داره، ولی اکثرا جاها بین 14 تا 16 ثابت است، تقریبا میشه گفت همون سرویس اختصاصی.dedicate) هست و share نمیشه.
    نه اصلا اینجوری نیست كه دانلود كني سرعتت كم بشه.
    اگه 128 یکساله رو بگیری، یک ماه هدیه هم بهت میده، که میانگین ماهیانه میشه: 16،100 تومان

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

آقا هیشکی نبود جواب مارو درست درمون بده؟! من دارم از سپنتا میگیرم!خواهشا زودتر کمک کنید!
    بستگی به مرکزتون داره، مثلا ما که توی مرکز لطیفی هستیم، سرعتمون حدودا بین 120 تا 128 ثابت هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •