دوستان یه سوال دارم لطفا پاسخ بدید
من میخوام امنیا بگیرم اگر بدون گارانتی بگیرم و بعدا اتفاقی بیفته و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟
دوستان یه سوال دارم لطفا پاسخ بدید
من میخوام امنیا بگیرم اگر بدون گارانتی بگیرم و بعدا اتفاقی بیفته و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟
بله برادر.........
سلام ، میخواستم بپرسم چطور به
omnia i900 16g
موزیک یا فیلم گذاشت یا برنامه فارسی نصب کرد اگه راهنمایم کنید ممنون میشم![]()
یکی جواب بده لطفا
یعنی کسی نمیدونه؟ یه سوال مهم دیگه هم داشتم رم ای گوشی کم نیست یا در آینده کم نمیاد؟ آخه من برنامه بازم
Last edited by Amin.M.1986; 29-12-2008 at 08:37.
آقا جریان این Dead َدن تو این گوشی چیه؟ چیزای عجیبی شنیدیم....!
Last edited by p30netman; 29-12-2008 at 10:00.
بدون گارانتی بگیر....
نبابا چرا کم بیاد؟ تا اون زمانی که گوشی با هارد 80 گیگ بیاد بازار تو این گوشی و یا داغون کردی یا فروختیش رفته
دوست عزیز منظورم هارد نبود رم 128 رو پرسیدم کم میاد یا نه
دوم اینکه میخواستم بدونم اگه بدون گارانتی بگیرم و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟
من دیروز این گوشی را خریدم. البته بدون گارانتی. من پول برای گارانتی نمیدم. چون پیشاپیش اینا هزینه تعمیر و پشتیبانی را میگیرن که همون هزینه تفاوت 80 هرار تومانی هست. مطمئن باش که جایی برای تعمیر هست. ولی اونوقت باید اون 80 تومانی که ندادی باید بدی. حالا قراره مگه خراب بشه گوشی؟ احتمال خراب شدن گوشی خیلی کمه. شاید 1 درصد. در ضمن من خودم گوشی را فارسی کردم . که یکی از آن کارهایی هست که نمایندگیهای میکروتل انجام میدن و شما هم هزینه اش را پرداخت نمودید. اگر این کارها را بلدید که بنظرم بدون گارانتی بگیر. البته من خودم از اول بلد نبودم توسط همین سایتها فایلهاشو گرفتم و فارسی کردم
دوست عزیز با چه برنامه ای فارسی کردیش؟ مشکلی تو فونتا نداری؟ کیبوردش راحته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)