دوست من این حرفتو بروتوی تاپیک n85 بزن تا کاربرانی که میان اونجا و درخواست راهنمایی برای خرید این گوشی رو میکنن حرف شما رو بخونن تا متوجه کل قضیه بشن ....
ما که هر چی بهشون میگیم باور نمیکنن .....
دوست من این حرفتو بروتوی تاپیک n85 بزن تا کاربرانی که میان اونجا و درخواست راهنمایی برای خرید این گوشی رو میکنن حرف شما رو بخونن تا متوجه کل قضیه بشن ....
ما که هر چی بهشون میگیم باور نمیکنن .....
وقتی بقیه میگن چرا ما نگیم :
N96 دارها و نوکیا دوستان :
برید توی این تاپیک و به گوشی مورد علاقتون رای بدید ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته سامان جان , قیمتش الان یک کمی از الکی هم الکی تر بالاست!![]()
آره حرفتو قبول دارم .... ولی برای پاوین اومدنش احتیاج به زمان داره .... مگه N95 معمولی نبود که اولش بالای 1/200 بود ... یواش یواش اومد پائید تا جائیکه الان طرفای 350 360 تومنه .....
.
این گوشی هم به مرور زمان میاد پائین .... البته فکر کنم به محض راه اندازی dvbh قیمتش یه نمه بکشه بالا ....
با سلام
گوشیه من n96 هستش که چندتا از این برنامه های شتاب سنجی مثل لیوان آبی که با حرکت گوشی آب داخلش هم حرکت میکنه رو نصب کردم ولی برنامه ها باز نمیشن.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست من درسته که n96 شتاب سنج داره ولی بعضی از برنامه و یا بازیهای توی این سبک رو به درستی اجرا نمیکنه ....
گوشی e66 هم همینطوره ... دقیقاً نمیدونم مسئله کجاس ولی نگران نباش اشکال از گوشی شما نیست ....
از دوستانی که فریمور گوشی رو به جدیدترین ورژن ارتقا دادند سوالی دارم که مشکل هنگ کردن گوشی بطور کلی رفع شده یا هنوزم مشکلاتی هست؟
درضمن از دوستان راهنمایی میخوام که ارتقا به آخرین ورژن فریمور چه تغییراتی رو گوشی میده ؟
بله به طور کلی رفع شده.
من الان چند ماهه گوشیم یکبار هم هنگ نکرده.
آپدیتش چیز جدیدی اضافه نمیکنه.فقط خیلی از مشکلات و باگهای اولیه رو رفع میکنه.
الان قیمت بدون گارانتی و گارانتی معتبر این گوشی چنده؟ تو جعبش چه ملحقاتی هست (وقتی تو ایران میخریم چه چیزایی باید باشه. خودم میدونم پک بین المللی شامل چیه اما ایرانو خبر ندارم) درضمن مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
محتویات بسته فروش رو برات نقل قول کردم.
فکر کنم با گارانتی اصلی یک مموری 8 گیگ هم روش بذارن.
مموری هم به طور رسمی تا 8 گیگ رو ساپورت میکنه.باید توی اینترنت سرچ کنی ببینی با 16 مشکلی داره یا نه.
قیمتش هم فکر کنم 530-540 تومن باشه.دم عید یک مقدار گرون شده وگرنه قبلش 500 بود.
قیمت گارانتی اصلی رو نمیدونم.
بهتره صبر کنی و بعد از عید خرید کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)