سلام
میشه توضیح بدین در تاپیک كرك براي تمديد مدت 30 روزه آزمايشي محصولات كاسپر
ایامنظورازSelf Defenseهمان proactive defenseاست؟اگرنه لطفادقیق بگین این گزینه کدوم قسمته و منظورازexitکردن ازkasperچیست؟
سلام
میشه توضیح بدین در تاپیک كرك براي تمديد مدت 30 روزه آزمايشي محصولات كاسپر
ایامنظورازSelf Defenseهمان proactive defenseاست؟اگرنه لطفادقیق بگین این گزینه کدوم قسمته و منظورازexitکردن ازkasperچیست؟
بابا اين پست اول رو يكم جمع وجور كنيد اون كليد كه تا 6/10/2009 اعتبار داشت بلوك شده ، اون سايتي ام كه Activation Code شش ماهه ميداد ديگه باز نميشه ، اون يكي سايت ام كه گذاشتيد براي دانلود كي ديگه كي هاش دانلود نميشه
من بدبخت كلي سر كار بودم.
درضم هنوز هيچ كركي براي ورژن 8 پيدا نشده؟ من كه خسته شدم از بس دنبال كليد هاي جديد گشتم
با تشكر
در settings به options رفته و تیک enable self-def رو بردارید وok کنید.
برای exit کردن هم روی آیکون برنامه در system tray کلیک راست کنید و بعد روی exit کلیک کنید.
hasanbehnam7عزیز در انجمن اورژانس سیستم های آلوده بپرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدغیر فعال کردن self defence برای ورژن های 7 و 8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک برای 8 به غیر از همون trial reset های پست اول وجود نداره.
کلید های پست 676 فعال هستند.
Last edited by omid-p30; 08-04-2009 at 18:48.
نسخه جدید نرم افزار به اشتراک گذاری کلیدهای کسپرسکی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
/http://kasperskyfile.blogspot.com
◙
درود بي كران به همه دوستان
كليد هاي Kav و Kis به شرط چاقو![]()
کد های فعال سازی kaspersky anti-virus 8.0.0.454 رو میخواستم برای 10 april 2009 به بعد.....ممنون
برای Anti virus کلید های پست های 657 ، 671 ، 679 و 687 فعال هستند.کد های فعال سازی kaspersky anti-virus 8.0.0.454 رو میخواستم برای 10 april 2009 به بعد.....ممنون
و برای Internet security پست های 666، 676 ، 679 و 687
Last edited by omid-p30; 10-04-2009 at 11:43.
دوستان من کاسپر اسکای رو با حالت تریال 30 روزه آپدیت کردم
بعد از سی روز اگر ویندوز رو عوض کنم دوباره با این حالت میتونم آپدیت کنم؟
بهترین کار بعد از سی روز چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)