فکر کنم اندازه کف دست باشه![]()
فکر کنم اندازه کف دست باشه![]()
رونمايی دومین تلفن همراه آندرويد دنیا
«کوگان آگورا» و «کوگان آگورا پرو» دو مدل ارائه شده تلفن همراه توسط این شرکت هستند که به قیمت 193 و 258 دلار عرضه خواهند شد.
کی از مهمترین نکات در خصوص این گوشی ها این است که بدون هیچ قرارداد و تعهد از پیش تعیین شده ای (در خصوص اپراتور) ارائه می گردند و شما به راحتی می توانید سیم کارت هر اپراتوری را که مایل بودید بر روی این تلفن همراه استفاده کنید. چیزی هم که در این میان احتمالا برای کاربران قدیمی گوشی های موبایل می تواند جذاب باشد استفاده از یک صفحه کلید کامل QWERTY در طراحی این گوشی ها است.مدل «آگورا پرو» دارای تجهیزاتی مانند GPS ،Wi-Fi و دوربین است. بله، درست خوانده اید! دوربین مختص مدل «آگورا پرو» است و مدل «آگورا» به شکلی غیر معمول بدون دوربین عرضه می شود!
این گوشی ها از تاریخ 29 ژانویه سال آینده میلادی (کمتر از 2 ماه دیگر) به بازارهای بین المللی عرضه خواهند شد. شاید دانستن این نکته هم خالی از لطف نباشد که کوگان شرکتی خرده فروش با عمری دوساله است که فقط و فقط به شکل آنلاین به خرید و فروش می پردازد و هیچ گونه فروشگاهی به شکل معمول دیگر فروشندگان ندارد.
منبع:"من و تو"
تکراری شده بید!
Last edited by mostafa<>khan; 09-12-2008 at 13:09.
دوستان سلام
آقا با حدیث شوخی نکن و چیزی رو که نمی دونی نگوتو احادیث گفته شده معامله با کفار حرام است، حرام!
یه وقت ممکنه اشتباه بگی و یکی جدی بگیره مثل همین حالا
به به.یه خبر جدید:
اعضای جدید پروژه آندروئید رو بشناسید:
AKM Semiconductor Inc., ARM, ASUSTek Computer Inc., Atheros Communications, Borqs, Ericsson, Garmin International Inc., Huawei Technologies, Omron Software Co. Ltd, Softbank Mobile Corporation, Sony Ericsson, Teleca AB, Toshiba Corporation and Vodafone.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چشم:ديآقا با حدیث شوخی نکن و چیزی رو که نمی دونی نگو
یه وقت ممکنه اشتباه بگی و یکی جدی بگیره مثل همین حالا
ناراحت نشو بابا سیدی جون برا شوخی گفتم. گمون نکنم حتی یه بچه 8 ساه هم با این جمله ای که گفتم تحت تاثیر قرار بگیره.تازه اگه هم بگیره هم من که چیز بدی نگفتم!
ماشالا به سرعت عملت حامد ! میخواستم تازه خبر بدم ... یادتونه چند وقت پیش گفتم اس ای پیمانو امضا نکرده ولی میخواد یه گوشی آندرویید بزنه ؟ حالا که پیمانو امضا کرده پس 100 درصد میزنه گوشیو ..تازه ریکو ساکاگوچی گفته سونی اریکسون یه پایه قویه این پیمانه و اونو ساپورت میکنه :
Sony Ericsson is a strong supporter of open operating systems and we believe the Open Handset Alliance offers an exciting opportunity for a new and unique user experience only Sony Ericsson can deliver.”
یه چیز دیگه همون موقع من گفتم حالا نوبت اونه که عملی بشه ... گوشی مولتی بوت !! مولتی os !! ... معلومه 2009 میخواد بترکونه ... هر چی هست تو فوریه تو MWC دوباره میخواد با گوشیهاش بترکونه ... من حدس میزنم یه گوشیه آندرویید هم اونجا معرفی میکنه !!! هــــــــــــــــــــــــ ـــــی GO SE !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اختیار دارید حمید خــــان.ما جسارت کردیم.
ایول.سال دیگه سال King SE هست.
=================================
من بدم نمیاد برنامه نویسی یاد بگیرم.مخصوصا آندروئید که هم open source هست و هم آینده داره.
اگر کسی دوست داره در این زمینه کار کنه به اینجا که لینکش رو گذاشتم یه سر بزنه:
Android 1.0 SDK, Release 2 رو واسه دانلود گذاشته به حجم 93 مگابایت.
راستی اگر نتونستید صفحات رو ببینید تعجب نکنید.برای ایران مسدود شده.از آنتی از اونا استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 10-12-2008 at 17:16.
خوووووب گوشی آندرویید سونی اریکسون تابستون 2009 سر و کله ش پیدا میشه .. گوشی از نوع رده بالاست high end
Sony Ericsson, HTC Androids Set For Summer 2009
With yesterday’s announcement that Sony Ericsson (and 13 others) joined the Open Handset Alliance, it was obvious they would be working on an Android Phone for 2009 release. We have learned that the first Sony Ericsson Android Phone will be a high-end handset tentatively set for the summer of 2009.
This news comes from a Swedish article on IDG.se that makes these two important points after translation to English:
We expect initially to focus on products in the higher segment, but later on we will also supplement with products for the broad mass market, “said Sony Ericsson’s spokesman, Garfield Brusewitz.
The first Androidtelefonerna from Sony Ericsson is expected to show up for the summer.
At least now we know how long we have to wait and hopefully Sony Ericsson can stay on track. Phandroids are craving more Androids!
htc هم تابستون 2009 یه گوشیه آندرویید جدید معرفی میکنه ...
the news out of HTC - makers of the T-Mobile G1 among other amazingly hot handsets - seems it will ALSO have offerings in the summer of 2009!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)