میشه یه توضیح کامل در مورد داستان بازی بدین؟ من که زیاد متوجه نشدم!
میشه یه توضیح کامل در مورد داستان بازی بدین؟ من که زیاد متوجه نشدم!
کاربر sasanjfr قبلا این بازی رو نقد کردن که نقدشون در صفحه ی اول تاپیک هست در اونجا به داستان هم اشاره شده![]()
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم .
همون اول بازی که تازه از دوستاش جدا شده میرسم به یه اتاق که دو تا ژنراتور مانند اون وسطش هست . یکی رو که فعال میکنیم یه اهرمی جدا میشه و میره طرفه دیگه اتاق ولی اون یکی مثله اینکه خرابه و بعد از حرکت دوباره سر جاش بر میگرده .
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه .
خوب شما تا اونو فعالش کردید اونو اهسته اش کنید و بعد برید سراغ مانیتور و اونو فعالش کنید تا اون بازوی مکانیکی برنگرده سر جاش.
با چی باید آهسته بکنم . ؟
(البته یه بار قبلا یه درب رو آهسته کردم ولی چون الان یه هفته هست بازی نکردم یادم رفته )
شما باید راست کلیک موس رو نگه داری و بعد دکمه ی c رو بزنی !![]()
آقا ممنون حل شد .
ولی یه نکته بازی که خیلی مسخره هست این نقشه بازی هست . راحت از رو نقشه آدم مسیر رو دنبال میکنه و میره اصلا نیازی به فکر کردن نداره
كجاش مسخره هست حالا ... ؟
راستي من دور دوم را هم دارم تموم ميكنم
الان چپتر 10 هستم
چيز خاصي اضافه نشد
فقط يه لباس بود كه اونم اوايل دور دو خريدم
این بازی خیلی روند تکراری داره هی از این قسمت باید بری یه قسمت دیگه اعصابم خورد شد وسط راه هم تفریحی زامبی میکشید حالا وسط اینهمه هم همه هر 3 یا4 مرحله یه قول یا یه چیز جدید اضافه میکنی و به راحت ادامه بدی.بگذریم
راستی اخرش چی میشه؟
خوب چیش تکراری بود از اینهایی که گفتی ؟ شما خودتو بزار جای اون طرفی که توی بازی هست ؟ انتظار داری توی یه شهر مرده چی جلوت ظاهر بشه ؟ خوب یه سری مرده باید باید دیگه ! ولی به نظر من آدمهاش تنوع خوبی داره ! شما احتمالا بازی رو تا آخر نرفتی . آخر بازی موجودات عجب و غریب تر و معماهای جالبی برای حل کردنشون میبینی ! منم الان chapter 10 هستم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)