تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 502 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض 1135

سلام دوستان...
    من مدتی هست که این فروم رو می خونم و از مطالبش استفاده می کنم... الان که قصد خرید لپ تاپ کردم با توجه به شنیده ها و سیستم مورد نیازم 1135 رو انتخاب کردم... بعد رفتم بگیرم که دیدم که کارت تی وی نداره... فروشنده می گفت باتریش هم زیاد دوام نداره...
    حالا سوال اینه که اگر بخوام کارت تی وی و یه باتری اضافه بگیرم چقدر به هزینه هام اضافه می شه... اصلا کار عاقلانه ای هست یه باتری دیگه هم واسش بگیرم...؟
    کلا تو پکش چیا باید باشه؟
    و یه چیزه دیگه... بین 14 و 15 اینچش موندم... کدوم رو بگیرم به نظرتون؟ 14 اینچ فینگر پرینت داره؟
    مرسی از همتون واسه راهنمایی هاتون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از دوستان کسی جواب منو نداد ...
    می دونید برای چی این سوال رو پرسیدم؟
    من به یه مشکل این سری از hp ها پی بردم ... سری های 11xx ...
    اونم اینه که تو این مدل ها نمی دونم به خاطر سهل انگاری مونتاژ کارا یا به هر علت دیگه
    بین lcd و محافظ lcd آشغال دیده می شه ... این رو من تو دو مورد دیدم ... یکی مال خودم و یکی مال یکی
    از دوستام که به سفارش من 4 روز بعد از من این مدل رو خرید ... واسه ی من وسطای lcd یه آشغالی مثل
    کاه به طول 4 میلیمتر و عرض 0.1 میلیمتر افتاده، واسه دوستم هم یه ذره ی کوچولو ... اول فک کردم مشکل
    lcd شه ... اما دقت که کردم دیدم مثل اینکه بین lcd و اون محافظش یه آشغال افتاده ...
    حالا می خواستم بدونم می شه این محافظ رو برداشت و اون آشغال رو پاک کرد و دوباره محافظ رو گذاشت سر جاش؟ چون به نظر می رسه می شه ! ولی چون مطمئن نبودم سعی نکردم.
    مشکل خیلی جدی نیست ولی به هر حال تو روح و روان آدمه !!! مخصوصاً تو صفحات سفید تابلو اه.

می دونم این مورد رو اینجا نباید مطرح میکردم و باید می ذاشتم تو تاپیک مشکلات ... اما برای اینکه بقیه هم بدونن که یه همچین مشکلی ممکنه داشته باشه اینجا مطرح کردم و هم به این خاطر که اینجا بالاخره تخصصی تر روش بحث می شه.

بازم از قبل از همگی تشکر می کنم.

آقا مال من هم همین مشکلو داره. عجب سوتی عظیمی داده اچ پی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان...
    من مدتی هست که این فروم رو می خونم و از مطالبش استفاده می کنم... الان که قصد خرید لپ تاپ کردم با توجه به شنیده ها و سیستم مورد نیازم 1135 رو انتخاب کردم... بعد رفتم بگیرم که دیدم که کارت تی وی نداره... فروشنده می گفت باتریش هم زیاد دوام نداره...
    حالا سوال اینه که اگر بخوام کارت تی وی و یه باتری اضافه بگیرم چقدر به هزینه هام اضافه می شه... اصلا کار عاقلانه ای هست یه باتری دیگه هم واسش بگیرم...؟
    کلا تو پکش چیا باید باشه؟
    و یه چیزه دیگه... بین 14 و 15 اینچش موندم... کدوم رو بگیرم به نظرتون؟ 14 اینچ فینگر پرینت داره؟
    مرسی از همتون واسه راهنمایی هاتون...
    سلام دوست عزیز
    dv5-1135 کارت تی وی نداره و بخاطر سخت افزار بالایی که داره مسلما شارژ کمتری میده سری 14 اینچ اچ پی که معادل dv5-1135 باشه مدل dv4-1050 هست با این تفاوت که گرافیکش 256 هست و البته وزنش هم کمتره وفینگر پرینت هم داره و چون رم گرافیکش پایینتر هست شارژ بیشتری میده به نظر من اگه لپ تاپت رو میخوای زیاد جابجا کنی dv4 بهتره ولی اگه بیشتر توی خونه باهاش کار میکنی dv5 بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    dv5-1135 کارت تی وی نداره و بخاطر سخت افزار بالایی که داره مسلما شارژ کمتری میده سری 14 اینچ اچ پی که معادل dv5-1135 باشه مدل dv4-1050 هست با این تفاوت که گرافیکش 256 هست و البته وزنش هم کمتره وفینگر پرینت هم داره و چون رم گرافیکش پایینتر هست شارژ بیشتری میده به نظر من اگه لپ تاپت رو میخوای زیاد جابجا کنی dv4 بهتره ولی اگه بیشتر توی خونه باهاش کار میکنی dv5 بگیر
    dv4 1135 تنها 14 اینچی هستش که گرافیک ددیکیتدش 512 هست نه 256 . ولی geforce 9200 gs هستش که خوب نسبت به کارت گرافیک DV5 پایینتره و به تبع اون شارژ کمتری مصرف می کنه ...
    من که dv4 1135 دارم در کارای عادی بیشتر از 2 ساعت دووم میاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

از تمام دوستان به خاطر جواب هاشون ممنونم...
    ولی خوب گفتم... حدود 2 ساعت کارکرد واسه من که زیاد رفت و آمد می کنم کمه... آیا عاقلانه هست یه باتری اضافه بگیرم؟ چقدر پام آب می خوره...
    و راستی... میتونم واسش کارت تی وی بگیرم؟ این چقدر؟
    در نهایت باید بگم که واقعا این مدل 1135 در بازار لپ تاپ ها از نظر کارایی زیبایی و قیمت بی نظیره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

dv4 1135 تنها 14 اینچی هستش که گرافیک ددیکیتدش 512 هست نه 256 . ولی geforce 9200 gs هستش که خوب نسبت به کارت گرافیک DV5 پایینتره و به تبع اون شارژ کمتری مصرف می کنه ...
    من که dv4 1135 دارم در کارای عادی بیشتر از 2 ساعت دووم میاره
    دوست عزیز شما درست میگید اما تفاوتی که dv4-1135 با dv5-1135 داره در سی پی یو هم هست dv4-1135 سی پی یو p7350-2.0ghz داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی خوب گفتم... حدود 2 ساعت کارکرد واسه من که زیاد رفت و آمد می کنم کمه... آیا عاقلانه هست یه باتری اضافه بگیرم؟ چقدر پام آب می خوره...
    در نهایت باید بگم که واقعا این مدل 1135 در بازار لپ تاپ ها از نظر کارایی زیبایی و قیمت بی نظیره!
    دوست عزیز اگه اینقدر راجع به شارژ حساسی یه تحقیقی روی dv3515 بکن اولین سری 13 اینچی اچ پی با دوتا باتری!
    قیمتش حدود 1450000 تومان واینم مشخصاتش:
    cpu 2.2 3mb T5900
    Ram 3gb
    HDD 250
    Vga 512 geforce 9300
    LED 13.3
    finger print
    weigh 1.87
    dual battery 4cel+6cel که با باتری 6 سلول 4 ساعت شارژ میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب اگر واقع بینانه باشیم و واقعا 160 تا 200 تومن پول برات چیزی نباشه ، پیشنهاد میکنم یه 8 سلولی یا 12 سلولی اوریجینال بگیری

کارت TV همه چیز هست : USB و external USB و PCMCI Tv card

باید ببینی چقدر میخوای خرج کنی و چه انتظاراتی داره و از 45 تا 150 تومان هزینه داره

و سوم این که مشخصه ... شرکت اچ پی حدود 18 درصد افزایش فروش لپ تاپ داشته نسبت به دوره های گذشته

داره خودمونی میشه pooya6586's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام! در سایت notebookcheck مقایسه سهم بازار تولید کننده های لپ تاپ در کشور های مختلف بررسی شده:

ایول به hp

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب دیگه ... اچ پی همیشه خلاقیت داشته در عرضه محصولات جدید و میشه گفت تا جایی که یادمه حتی 6 سال پیش با اینکه ملت همه Vaio میخریدند توی ایران اما بیشترین سهم بازار باز هم نصیب HP شده

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •