سلام دوستان
آيا ميشه gprs همراه اول رو از كار انداخت؟
سلام دوستان
آيا ميشه gprs همراه اول رو از كار انداخت؟
سلام دوست عزيز منظورتون از , از كار انداختن GPRS همراه اول متوجه نميشم اگه ممكنه بيشتر توضيح بدين!!!
منظورم اين هست كه قابليت gprs سيم كارت غير فعال بشه...
براي گوشيهايي كه خود به خود بروز ميشن و نميشه كاريش كرد...
خوب براي اينكار تنظيمات GPRSرو از گوشيتون پاك كنيد.
سلام دوستان
ببخشید اگه جای تاپیک رو اشتباه زدم !!!
میخواستم بدونم با GPRS همراه اول روزی 30 دقیقه فقط چت کنم چقدر هزینش میشه ؟ آخه شنیدم بعضی ها میگن خیلی زیاد میاد و بعضی ها میگن روزی 10 ساعت چت کنی 100 تومان هم نیماد !! حالا موندم استفاده کنم یا نه ؟!!!
اگه میشه جواب بدید ممنون میشم !!! (فقط برای استفاده از مسنجر بدون صفحه باز کردن روزی تقریبا 20 تا 30 دقیقه )
بسیار ممنون !![]()
یک مگابایت میشه تقریبا 1200 تومن !
ولی من یادمه همیشه با مسنجر وصل بودم ماهی 2 تومن میومد برام
سلام چت تقریبا 1 ساعت در حد 40_50 کیلو بایت شاید کم کنه
البته من با وین مو میرم 1_2 ساعت سر جم 50 تومن کم نمیکنه
تنظيماتش رو از گوشي پاك كن.
براي گوشيهايي هم كه خود به خود آپديت ميشن حتما تنظيماتي وجود داره كه آپديت خودكار غير فعال بشه.
تعرفه همراه اول به ازای هر کیلوبایت در ساعات پیک 14.8 ریال و غیر پیک 4 ریال هست حالا بسته به میزان حجمی که ارسال میکنی ازت پول کم میکنه . به نظرمن اگه شما از GPRSزیاد استفاده میکنی یه سیمکارت ایرانسل (ترجیحا پیام رسان) استفاده کنی بهتره البته به نظر من
سلام
بوسیله سایت سیم کارت می تونین سیم کارت تتونو بدون واسطه برای فروش قرار بدین، یا یه سیم کارت (اونم بدون واسطه ) پیدا کنین!
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیم کارت همراه اول و ایرانسل]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)