من که دارم از رپید دانلود میکنم سرعتم بد نبوده.
نمیدونم والا چی بگم.
هی درست میشه هی خراب میشه دیگه
البته مال من که خدا رو شکر که خوب بوده.
نمیدونم! ایشالا که مال شما هم درست بشه
من که دارم از رپید دانلود میکنم سرعتم بد نبوده.
نمیدونم والا چی بگم.
هی درست میشه هی خراب میشه دیگه
البته مال من که خدا رو شکر که خوب بوده.
نمیدونم! ایشالا که مال شما هم درست بشه
کسی داتک تو منطقه پیام نور نداره ؟ کیفیت خوبه ؟
چه هزینه هایی کلا میگیرن ؟
برای کانفیگ مودم پارامتر خاصی داره ؟ یا فقط یوزر پس ؟
با چه مودمی مشکل داره ؟
چه سرویسی می خوای بگیری؟
مودم ها ظاهرا بجز مودم های دی لینک با بقیه سازگارند ولی قبلش یک زنگ بزن.
بجز یوزر پسورد دو تا اطلاعات دیگر در مورد vci و vpi اگر درست گفته باشم لازم است
خوب امروز ظاهرا انتن من ساعت های 7 صبح خراب شد .
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟! از Speedtest.net یه دونه تست می گیری بزاری؟! منم 512 دارم ولی با Flashget و 5 تا Connection حداکثر 49 کیلو بایت دانلود می کنم!!!
راستی! چجوری می شه نوع سرویس داتک رو عوض کرد؟! من می خوام 256 رو امتحان کنم! اگه نزدیک به 32 باشه سرعت واقعا اشتباهه که دو برابر پول بدم برای 16 کیلوبایت!!!!
سلامك به همگي دوستان محترم
چه جالب من چند روز كه درخواست سرويس adsl كرد و حتي هنوز تماسي هم نگرفتن.
متاسفانه در كشور عزيز ما احترام به همديگر بسيار كمرنگ و كم ارزش شده، خدا بدادمون برسه.
سلام .
من ماه پیشرو تمدید نکردم ، این ماه که رفتم برا تمدید ، نتونستم جلوی اعتراضم رو بگیرم رفتم به بخش پشتیبانی ، معترض شدم که این چه وضعشه ، او ناهم خیلی مودبانه به من گفتند که اگه با رپید مشکل ، به امید بهتر شدن اوضاع نباش ، بهتره سرویس دهنده ت رو عوض کنی به همین راحتی !!!!!؟؟؟؟؟
البته تقصیر رو از خودشون نمی دونستند ، مشکل رو انداختند گردن مخابرات ، که همه این بدبختی ما از اوناست ، نه اصلا چرا تقصیر اونا ؟
تقصیر وزیر مخابراته ! آره همون پیر مرده که خیلی با پیشرفت و تکنولوژی هماهنگه و ( فیلترینگگ خیلی از سایتها رو مدیون اونیم {پس یادتون باشه سال بعد به آقای رئیس جمهور رای ندید ، تا شاید وزیر مخابرات همین وزیر الانی نشه ، تا شاید سرعت اینترنت ما بره بالا}) ، نه اصلا چرا اون تقصیر رئیس جمهوره که اونو وزیر کرده ، نه اصلا چرا تقصیر رئیس جمهور تقصیر خودمونه که ................؟؟؟؟ نه اصلا چرا تقصیر ما ؟ تقصیر اینه که ما جهان سومی هستیم ( در اینجا مقصر گم می شود - تا بوده همین بوده !) .
جدای از شوخی ، داستان تو این جامعه همون " من نبودم دستم بود ، تقصیر آستینم بود ، آستین برا کتم بود ، کتم برا بابام بود ...."
نه تنها اینجا بلکه تو خیلی از شرکتهای دولتی و خصوصی همین اوضاع و احواله ، ولی نباید ساخت و سوخت![]()
Last edited by hamid_xp; 19-01-2009 at 22:25.
سلام
من براي خ پاسداران و خ دولت adsl نياز دارم ولي همش ميگن كه پورت ندارن و متاسفانه هيچ شركت ديگه اي هم سرويس نمي ده البته شاتل هم هست كه اونم پورتاش مشغوله
هيچ isp يا icp ديگه اي هم كه اينطور كه معلومه قصد نداره اونجا adsl راه اندازي كنه
به نظرتون چيكار ميشه كرد؟
من جزو اولین نفراتی هستم که تو این منطقه adsl گرفتمولی سریع تموم شد شما برو ببین ipw نمیدن بهت.
الانم دوباره یه چند وقتیه ساعاتهای اداری دوباره سرعت مزخرف میشه و رو اعصاب من پیاده روی میکنه.
رفقا ipw دار!
شما ها آنتن مانتنتان میزونه؟
واسه ما آنتن خیلی بد میده
الان بعد از کلی قردادن 2 تا خط داره، دلتام هم -5 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)