تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 130 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من کاردانی گرافیک دارم ولی تو کنکور امسال قبول نشدم .
    تو هنر به گرایش موسیقی ،کلا موسیقی علاقه دارم .
    هیچی از نت و موسیقی نمیدونم . برای ورود به این رشته شرایط خاصی وجود داره آیا باید سازی رو بلد باشم .

2. این کاربر از mohammadrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehranBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Sanandaj

پيش فرض

هیچی از نت و موسیقی نمیدونم . برای ورود به این رشته شرایط خاصی وجود داره آیا باید سازی رو بلد باشم .
    پست های قبلی رو بخون حتما به جوابت میرسی!

4. این کاربر از MehranBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این رشته ها خب اگر در مرحله اول قبول شوید میبایست ازمون دیگری هم که عملی و فرهنگی هست رو قبول بشوید
    در این ازمون باید یکسری ساز را بلد باشید یا در بازیگری و سینما هم با توجه به اون رشته ازمون دارند....
    ماده50 داوطلبان موسیقی هنر باید ازمون عملی شمال ساز-سلفژ-و تئوری موسیقی و مصاحبه فرهنگی را نیز انجام نمره حد نصاب را کسب نمایند.....

موفق باشید ..

6. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.
    از همه دوستان نازنین به خاطر اطلاعات بسیار ارزشمند و مفیدی که ارائه می دن،حقیقتا سپاسگزارم.انشاءالله که هرچه خیر هست،برای همگی شما رخ بده.امیدوارم که در صورت قبولی در دانشگاه هم،همچنان به این صفحه سر بزنید و امثال بنده رو کماکان از اطلاعات ارزشمندتون بهره مند سازید.
    جسارتا امکانش هست که کمی درباره فرآیند انتخاب رشته در رشته موسیقی بیشتر توضیح بدین؟آیا انتخاب دانشگاه برای آزمون شرکت در آزمون عملی صرفا بر اساس اولویت انتخاب و رتبه هست؟ضمنا اونطور که من متوجه شدم می تونیم همزمان در رشته نوازندگی و آهنگسازی در آزمون عملی شرکت کنیم.آیادرست فهمیدم؟در این صورت،آیا مثلا امکانش هست که در هر دو گرایش قبول بشیم و بعد خودمون انتخاب کنیم؟
    پیشاپیش از توجهتون سپاسگزارم.

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

تشکر میکنم از دو دوست عزیز بابت پاسخ هایی که دادند .
    اگه اینطور هست که نمیشه رشته موسیقی رو انتخاب کرد . همونطور که گفتم به موسیقی علاقه دارم ولی اگه از همین امروز هم شروع به یادگیری سازها کنم فکر نکنم تا کنکور سال آینده موفق بشم .
    یک سوال دیگه دارم .
    من اگه کارشناسی گرافیک بخونم میتونم بره ارشد رشته انیمیشن رو انتخاب کنم ؟
    بره ورود به رشته انیمیشن چه کتابها و یا چه منابعی لازمه تا خودمو به اون سطح لازمه برسونم و در کنکورش شرکت کنم ؟

9. این کاربر از mohammadrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehranBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Sanandaj

پيش فرض

سلام.
    از همه دوستان نازنین به خاطر اطلاعات بسیار ارزشمند و مفیدی که ارائه می دن،حقیقتا سپاسگزارم.انشاءالله که هرچه خیر هست،برای همگی شما رخ بده.امیدوارم که در صورت قبولی در دانشگاه هم،همچنان به این صفحه سر بزنید و امثال بنده رو کماکان از اطلاعات ارزشمندتون بهره مند سازید.
    جسارتا امکانش هست که کمی درباره فرآیند انتخاب رشته در رشته موسیقی بیشتر توضیح بدین؟آیا انتخاب دانشگاه برای آزمون شرکت در آزمون عملی صرفا بر اساس اولویت انتخاب و رتبه هست؟ضمنا اونطور که من متوجه شدم می تونیم همزمان در رشته نوازندگی و آهنگسازی در آزمون عملی شرکت کنیم.آیادرست فهمیدم؟در این صورت،آیا مثلا امکانش هست که در هر دو گرایش قبول بشیم و بعد خودمون انتخاب کنیم؟
    پیشاپیش از توجهتون سپاسگزارم.
    اره امکانش هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مرسی سولماز جان خیلی لطف کردی . وای رشته سینما فقط تا رتبه 15 اینکه خیلی بی انصافیه . پس با این اوصاف برای دانشگاه سوره هم زیر رتبه 100 نباید بگیرن . ای بابا یعنی امسال هم ردم :((

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.سپاسگزارم مهران عزیز.

13. این کاربر از nima.sh. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان برای رشته گرافیک ارشد چه کتابهای تستی رو معرفی می کنید؟
    سوال دیگم اینه که برای امتجام عملی دانشگاه ازاد این رشته سطحش چجوریه؟ آیا همزامان با آزمون تئوری هست یا براش زمان وجود داره؟ اخه من میخوام تغییر رشته بدم ولی طراحی نمیدونم..برای همین میخوام ببینم اصلا میرسم برای آزمون عملی آمادگی پیدا کنم یا نه
    ممنون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مرسی سولماز جان خیلی لطف کردی . وای رشته سینما فقط تا رتبه 15 اینکه خیلی بی انصافیه . پس با این اوصاف برای دانشگاه سوره هم زیر رتبه 100 نباید بگیرن . ای بابا یعنی امسال هم ردم :((

با رتبه های بالاتر هم قبولی احتمال دارد.
    چون در گزینش این رشته ها مصاحبه وازمون عملی هم دارند.پستا رتبه های بالات رامکان قبولی هست.
    تا رتبه 15 به طور 100% احتمال قبولی دارد
    و البته چون رشتهه ای نیمه متمرکز ورودی بهمن هستند. خیلی ها ترجیح نمیدهندبروند
    پس امیدوار باشید ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •