روی فیبر نوری امکان ارائه ADSL نمیباشد...
به فکر وایرلس باش که قیمتاش خیلی بشیتره
روی فیبر نوری امکان ارائه ADSL نمیباشد...
به فکر وایرلس باش که قیمتاش خیلی بشیتره
آقا باز گیر الکی دادی به داتک !
اصلا دوست ندارم معایب شرکتهای دیگه را بگم ولی اگر بحث قیمت بالای هزینه ی نصب ولیه است ککه خب داتک 25 هزار تومان میگیره !؟
جان حاجی بیخیال این داتک .....!
من اینو امروز از داتک پرسیدم !
تایید کردند که حسابگر نمایندگی داتک در کرمانشاه است و در مورد موضوع مطروحه پاسخ دادند که :
چیز مهمی نیست ! گفت سرورهای نمایندگیها و لینکهای مورد استفادشون با اینهاییکه تهران استفاده میشه فرق داره !
شهید بهشتی
خ اندیشه
W00000W
ماهم تا یه ماه پیش تکش بودیم ولی فعلا رفتیم غرب
شاتل خوبه سرویسش کیفیت بی نظیره پاسخ گویی فوق العادس ولی شانس بیاری سریع رانژه کنن
اینم از شاتل که اینهمه ازش تعریف میکنید !!!!
بعد از 2 هفته به من میگن که مرکز مخابرات شهید لطیفی کند عمل میکنه و تا 2 هفته دیگه طول میکشه ! گفتن که ما فعلا داریم پورتهارو رزرو میکنیم برای کسایی که میخوان ! میگم چرا از اول نگفتین ؟ خلاصه بعد از کلی دعوا باهاشون عذر خواهی میکنن به من 1 ماه اشتراک دایالاپ میدن رایگان !!!!
100 هزارتومن پول گرفتن بعد از اینکه 1 ماه پول مشتریارو میخوابونن سودشو میگیرن سرویس میدن ! واقعا کار همه شده دزدی !!!
در نمایشگاهی که در تهران برگزار شد، از خطوط ADSL2 شرکتهای زیادی اونجا بودن از جمله شاتل و لایزر که من خودم
از شرکت لایزر اشتراک گرفتم ، قبلا که ADSl1 داشتم سرعتش زیاد جالب نبود، اما یک ماهی است از سیستم ADSL2
استفاده میکنم واقعا عالیه ، فرق قیمتیش هم دو هزارتومنه، ولی مودم باید عوض بشه.
سلام
من هنوز چواب سوالمو نگرفتم. بیشتر توضیح میدین لطفا؟
دوستان دیگه نظری ندارن؟
ممنون
من پیش شمارم 8802 هست و تو منطقه محروم یوسف اباد هستیم و بعد از کلی گشتن تو نت فهمیدم فقط میتونم از افروز نت بگیرم میگن تنها شرکتیه که تو ایران رو فیبر نوری سزویس میده حالا نمیدونم خط ما فیبر اصلا یا نه خلاصه قیمتاشم فضایی ولی من مجبوری دارم میگیرو چون از dial upدیگه حالم بهم میخوره
قیمتهای ماهیانهبدون محدودیت افروز:64:35000/128:70000/256:100000/512:250000
میگن سرویساشون dedicated هست ولی من که باور نمیکنم خلاصه الان 2 هفته گذشته میگن 1 هفته دیگه تازه خططو نگاه میکنیم ببنیم امادی یا نه .سرویسم کردن
اگه واقعا Dedicated باشه که فوق العادس ولی یکی بهم گفت Dedicateed تو ایران نیست
کسی اینجا هست که مجبور شده باشه از افروزنت بگیره بخاطر پیش شمارش؟؟مثل من
اصلا کسی این سرویسو داره اگه دارین خواهش میکنم بگین چجوریه ؟؟؟؟
Last edited by n0100003; 01-09-2008 at 11:14. دليل: افروز نت کسی داره؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز یک میلیون بار تکرار کردم در ایران ADSL2 وجود خارجی نداره فقط یک حرف.
این فناوری برای سرعتهای1MB به بالا قابل استفاده است نه 128 و 256
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)