شما کجا تشریف دارید و از کدوم شرکت سرویس گرفتید؟
شما کجا تشریف دارید و از کدوم شرکت سرویس گرفتید؟
یعنی اینکه 4تا پورت lan داره
درودی دیگر
درست شد. دشواری به وجود آمده از آن بود که وقتی من پیام لیمیتد را دیدم آی پی را دستی 192.168.1.1 کرده بودم. وقتی آنرا به 192.168.1.2 تغییر دادم درست شد. فقط آیا وقت به وسیله LAN مودم را به سیستم پیوند می دهیم, باز هم بایست یک Connection بسازیم؟ من گمان می کردم دیگر به ساخت Connection احتیاجی نیست!
نویز به طور درصدی سرعت رو کاهش میده.برای مثال اگه توی 128 از سرعت ایده آل شما 2 تا کم کنه تو 256
4 تا کم میکنه.(فقط برای مثال گفتم عددها واقعی نیستن.)اصولا سرعت 256 نباید از 28-29 پایین تر باشه.
میخوام یک adsl خونگی بگیرم حداقل 64 تا 128 k
البته فعلن 64 میخوام بگیرم
حالا میخواستم بدونم چه مودمی بگیرم با چه مارکی البته اگه قیمت هم لطف کنید ممنون میشم
راستی بیشتر از 40 هم نباشه اما در کل بگید چه مودمی برای خونه خوبه و با همین سرعت حالا اگه قیمتش هم بالا بود باز رنج قیمتو بگید
یه چیزه دیگه اینکه adsl +2 هم باشه هرچند فکر نمیکنم فرقی کنه اما باشه بهتره
میگم از این نظر سنجی که گزاشتید همه میگن d-link ;
اینم بگم که دامادمون تو رباط کریم isp دارن من ازش پرسیدم گفت d-link زیاد خوب نیست اما tp link بهتر و این رو برای من پیشنهاد کرد
حالا باز شما چی پیشنهاد میکنید تو این رنج قیمت
مودم ها هیچ فرقی با هم ندارن.(اگه چیپشون رو نگاه کنین همشون یه مارکن.)ولی D-Link از نظر ساپورت نرم
افزاری خیلی خیلی بهتره.مدل DSL-320T هم ADSL2+ رو ساپورت میکنه.قیمت هم کمتر از 40.![]()
دوستان اگه کسی اطلاعات بروز از قیمت مودم های adsl بخصوص مارک asus داره بیزحمت لطف کنه اینجا بگه. ممنون
در مورد ASUS فکر کنم برای خونه AM602، بهترین مودم باشه (که من ازش استفاده میکنم) یعنی مودم دیگه ای در بازار، موجود نداریم. (در مورد ASUS گفتم هااااا. نه بقیه مودم ها)
قیمتش هم 50 تا 55 هست.
موفق باشید.![]()
ین مودم تو سایت Asus در قسمت آرشیوش قرار داره.یعنی دیگه قدیمی شده.
خب خدا رو شکر ، راست می گید ، به آی پی ها دقت نکرده بودم ، یه چیزی هم ما یاد گرفتیم ، دستت درد نکنه که گفتی ...
نه ربطی به نوع ارتباط با مودم نداره ،چه یو اس بی ، چه لن ، هم می تونی کانکشن بسازی ، هم می تونی مودم رو طوری تنظیم کنی که کانکت نشه ( یوزرو پس تو کانفیگ کردن نده ، تا کانکت نشه ، بعد با کانکشن دستی کانکت شو )
اگه نشد یا سوالی بود ، بگو ، ان شاالله درست بشه .
من هم فکر میکنم که این دی لینک مناسب باشه ، البته یادم نیست که دو پورت بود یا نه ، حتما به تاپیک مقالات آموزشی یه سر بزن ، نکات خوبی داشت ...
قیمت که همون حدود 50 تا 55 تومان هست که دوستمون هم گفتن ، یه نکته ای رو نگفتن ، اگه گیر بیاری ، تا چند وقت پیش که اصلا نبود ، حالا رو نمی دونم ، اگه خیلی می خواهیش و گزینه اولت هست ، بگرد ، اما اگه تک و توک جایی داشت ، گول قیمت بالا رو نخور ، یه دستی بزن ، می بینی که راحت برات قیمت رو می آرن پایین ، گول کمبودش رو نخوری و 60 پول بدی ها ( ماکس 55 می ازره)
نظری ندارم ، من و خیلی ها داریم استفاده می کنیم و مشکلی هم نداریم ، البته معلوهه ، چون همه جا دیگه دی اس ال داره منسوخ می شه و مودم اش هم داره منسوخ می شه ، این ها رو هم فکر کنم فقط برای ایران می سازن![]()
مرسی
یا حق![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)