با سلام به Optimus Prime عزیز, میشه نظرتون رو درخصوص ساخت یک عیار که از دو سلاح استفاده میکنه بگید
در ضمن بجز زیر کلاس رنجر, کدوم زیر کلاس برای این کارکتر خوبه؟
ممنون میشم اگه مثل همیشه, کامل توضیح بدید. با تشکر
با سلام به Optimus Prime عزیز, میشه نظرتون رو درخصوص ساخت یک عیار که از دو سلاح استفاده میکنه بگید
در ضمن بجز زیر کلاس رنجر, کدوم زیر کلاس برای این کارکتر خوبه؟
ممنون میشم اگه مثل همیشه, کامل توضیح بدید. با تشکر
دوستان من چندتا دراگون کشته بودم و به wade دادم تا برام لباس بسازه کی برم و ازش بگیرم ؟؟؟ درضمن چطور هدایا رو به همگروهی هام بدم ؟؟؟؟
تو قسمت ایتمهاتون, کارکتری که میخواید به اون هدیه بدید رو انتخاب و سپس رو هدیه مورد نظر, راست کلیک رو نگه دارید و در ادامه, ایکون هدیه رو انتخاب کنیددرضمن چطور هدایا رو به همگروهی هام بدم ؟؟؟؟
از در مغازه بیا بیرون دوباره برو تو ،حاضره .
من تازه در این سایت عضو شدم و اولین پستم را در اینجا میدم.به نظر من یکی از بهترین بازی های سبک RPG در این چند سال Dragon age هستش و واقعا این بازی تاثیر زیادی روی من گذاشت.من با این که سیستم خیلی خیلی پایینی دارم الان دارم برای سومین بار این بازی میرم البته بار اول چون یکمی بد رفته بودم تا نیمه ولش کردم ولی بار دوم با elf warrior دو شمشیره رفتم.الان هم تازه دیروز شروع کردم و دارم با elf rogue و تیر کمانی میرم و توصیه می کنم اگر کسی میخواد تیر کمانی بره مثل من انتخاب کنه خیلی بهتره چون اینجوری قفل ها رو میتونید خودتون باز کنید و دیگه نیازی به یک rogue برای باز کردن قفلها ندارید.
سیستم من این قدر پایینه که شاید توی کتاب رکوردها ثبت بشه که پایین ترین سیستم که تونسته dragon age رو چند بار تا اخرش بره سیستم منه
من از گرافیک بازی شاید چیزی نفهمیدم ولی انگلیسی در حد خوبی هست و بازی راحت میرم و کلا سبک مورد علاقه من این سبک هستش و اگه دوستان سوالی در مورد این بازی داشتن من می تونم جواب بدم
من بهت توصیه می کنم اگه warrior هستی و strength بالا هستش وقتی رفتی ازش بگیری و ازت سوال کرد چه جوری زرهی میخوای گزینه آخر رو انتخاب کندوستان من چندتا دراگون کشته بودم و به wade دادم تا برام لباس بسازه کی برم و ازش بگیرم ؟؟؟
راستی من خودم هم سوالهای زیادی دارمولی الان یه چندتا شو می پرسم و اگه دوستان جواب بدن خیلی ممنون میشم:
1-این عکس زن که در روی جلد بازی هست کی هست و کجا بازی با اون بر می خوریم من اصلا یادم نمیاد توی کل بازی دیده باشمش
2-یه سیستم که بتوان این بازی رو در حد بالای بالا اجرا کرد حدودا چه قدر قیمتش میشه؟
3-این ماموریت که شمشیر استن رو باید پیدا کرد رو کسی میتونه کامل توضیح بده چون من این ماموریت رو بهم داد ولی تا اون جایی که یادم میاد دقیقا نگفت کجا باید پیداش کرد.
با elf warrior دو شمشیرهبه نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...با elf rogue و تیر کمانی
موریگان هست (جادوگر گروه)1-این عکس زن که در روی جلد بازی هست کی هست و کجا بازی با اون بر می خوریم من اصلا یادم نمیاد توی کل بازی دیده باشمش
البته رديف ديالوگ ها تغيير ميكنند و ممكنه يك گزينه براي شما در اول باشه و براي ديگري آخر !من بهت توصیه می کنم اگه warrior هستی و strength بالا هستش وقتی رفتی ازش بگیری و ازت سوال کرد چه جوری زرهی میخوای گزینه آخر رو انتخاب کن
براي تير و كمان هم به نظرم الف خيلي خوبه مخصوصا Dalish Elf .به نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...
من دوباره با همون Human Noble ولي اينبار با dual-wielder ميرم ! و Rogue
Last edited by hosseincode2008; 09-01-2010 at 19:02.
G.D.ragon.Ir جان ببخشید از دیرکرد:
خودت که استادی عزیز منظورت یک Rogue تمام عیار با استفاده از Dual Swords هست؟
Ranger خیلی به درد Archer ها می خوره برای Rogue که DualWeapons استفاده کنه بهترین Spec ها Assassin و Dualist هست. Bard هم خیلی خوبه ولی بیشتر به حالت Support می مونه.
Strength : اینو در امتداد Dex ارتقا بدهید و بعد از اینکه Dex به 35 رسید همه point ها را متمرکز روی این قسمت کنید MAX ( توضیح در پایین )
Dexterity: در حدود 32 - 35 به علت اینکه تقریبا تمامی قابلیت های Rogue به Dex بستگی دارد تا 32 می تونی به تمامی Ability ها دسترسی داشته باشی ولی 35 برای بدست آوردن Evasion فقط بدرد می خوره که قابلیت خوبیه.
Willpower : حدود 20 بیشتر بهش نیازی نیست چون برای اغلب قابلیت های Rogue کافیه.
Cunning : تا حدود 30 ببرید چون 22 برای ماکسیمم کردن قدرت Stealth کافیه بقیه برای باز کردن انواع قفل ها و دیالوگ ها . اگر می دانید احتیاج دارید جای دیگه point ها خرج بشه تا 25 بیشتر نبرید.
Constitution : اینم می زارم به عهده خودت. به علت Dex بالا هدف قرار گرفتن خیلی پایینه و Rogue روی Stealth تمرکز داره پس این مورد به عهده خودتون.
خوب چرا من می گم Strength ببرید روی MAX برای اینکه بعد Dagger ها در مقابل دشمنان Level بالا تر بازی تقریبا بی استفاده میشه و چون شما Melee هستید باید فکر یه Armor خوب و از همه مهمتر شمشیر های خوب باشید.
SPECs :
assassin : درخت Skill این قسمت در مورد این است که همه آنها کار Damage Booster را می کنند که خیلی مهمه.
Ranger : خوب داشتن حیوانات برای کمک در درگیری مهم است ولی در درجه انتخاب به عهده خودتون.
Bard : خیلی به درد Melee می خوره ولی چون Leliana این Spec داره بزارید اون حالت Support باشه. اگر تبدیلش کردید به یک کماندار تمام عیار می تونید انتخابش کنید.
Dualist : خوب این بیشتر شبیه به Upgrade کردن توانایی های معمولی می مونه تا Spec ولی Pinpointstrike خیلی عالیه همونطور که برای Archer گفتم در این حالت برای 20 ثانیه همه حملات شما Critical است و Combo کردن Flurry Attack ها تبدیل به یه ماشین قاتل می شوید.
دوست عزیز پست اول را حتما مطالعه کن - برای شمشیر Sten اول برو به Lake Calenhad Docks و اونجا با اون آشغال جمع کن حرف بزن و بعد برو به Frostback Mountins Orzammar Entrance بیرون با یه فردی به اسم Faryn ملاقات کن و ازش بپرس که شمشیر کجاست بعد میگه که به Dwayn همون Dwarf تو Redcliffe فروخته. به Redcliffe پیش Dwayn برو و Sten را در Party داشته باش. اون کلید یه صندوق میده که تو انباریه . باز کن و شمشیر بردار و به Sten بده و خودت براش Equip کن.3-این ماموریت که شمشیر استن رو باید پیدا کرد رو کسی میتونه کامل توضیح بده چون من این ماموریت رو بهم داد ولی تا اون جایی که یادم میاد دقیقا نگفت کجا باید پیداش کرد.
Last edited by Optimus Prime; 09-01-2010 at 19:25.
ببخشید من این قدر خنگ نیستمموریگان هست (جادوگر گروه)حداقل 150 ساعت این بازی رو بازی کردم این عکس روی جلد بازی زیاد شبیه موریگان نیست من فکر کردم یکی از غول های بازی هستش
من اینو نمیدونستم . منظورم من قوی ترین زره بود چون من medium انتخاب کردم و دیدم که اشتباه کردمالبته رديف ديالوگ ها تغيير ميكنند و ممكنه يك گزينه براي شما در اول باشه و براي ديگري آخر !
ولی فکر کنم خیلی فرق نداشته باشه.الف ها تازه بیشترشون تیر و کمانی هستند.کلا من توی هر فیلم یا بازی دیدم الف ها تیر و کمانی بودن البته نمیدونم چه قدر به این بازی ربط دارهبه نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...
راستی من پست اول رو دو بار پست کردم میشه یه دونش پاک کرد؟
دوستان یه جا گیر کردم وقتی میرم پیش ارل همون پیر مرده میگه برو دنریم و کارتو تموم کن ایا باید همه ی مامورتهای دنریم رو برم درضمن من هنوز اینارو تموم نکردم خوبه که به منطقه ی اون کوتوله ها برم و مامورتشونو انجام بدم در ضمن اون ایتمها که برای اپگرید کردن اسلحه به کار میرن رو کجا باید استفاده کنم ؟؟درضمن چقدرم مونده که بازی تموم بشه چون میخوام از اول و با دقت جلو برم چون تازه با اینجور سبک ها اشنا میشم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)