سلام...............
16 گیگ ساپورت میکنه
سلام...............
16 گیگ ساپورت میکنه
ال سی دی بسیار خوبه در حد n95 8 gig
اره اگه از دوربیا استفاده زیاد بکنی به طرز چشم گیری باطری خالی میکنه .
تا 16 گیگ ساپورت میکنه .
آخرن قميت امروز مدل 8 گيگ 660 و مدل 16 گيگ (كه خيلي كم تو بازار هست) 710 هزار تومان(بدون گارانتي)
دوستان توجه داشته باشند چون مارك سامسونگ خيلي جا نيافتاده خيلي طول مي كشه تا تو بازار پر بشه! ولي خوب باز هم خوشبختانه چون كسي به اين مارك توجه نمي كنه قيمت گوشي خيلي سريع تر پايين مي ياد و احتملا خيلي خيلي ديرتر هم به قول دوستمون "جواد" ميشه!!!
راستي يه سوال از دوستاني كه اين گوشي رو گرفتن داشتم
گوشيهاي نوكيا قابليت آپديت شدن داشتند اين گوشي هم اين قابليت رو داره؟
اگه قبلا نوكيا داشتيد بلوتوث اين گوشي مانند گوشيهاي نوكياست؟ يعني قابليت همزمان ارسال و دريافت را دارد؟ حجم فايل بلوتث دريافتي را نسان مي دهد؟
اينش خيلي واسم مهمه هيچ جايي هم در اين مورد توضيح ندادن! لطفا كساني كه گوشي رو خريدن امتحان كنن و به من جواب بدن مرسي!
يكي از دوستان در مورد باطري گوشي گفته بود كه اگه از گوشي بخواي استفاده كني بايد هر روز شارژش كني!!!پس با اين حساب من همون n95 عزيزم رو نگهش دارم چون به همين خاطر مي خواستم بفروشمش!!! n95 عزيزم با باطري مدل 8 گيگ حداقل 2 روز كار مي كرد!!!
![]()
مهر تائید GSMArena بر روی این گوشی به عنوان بهترین 8 مگاپیکسلی و بهترین کمرافون موجود !
مقایسه عکسها ( چند نمونه )
امتیاز گوشیها ( فقط مربوط به قسمت عکاسی ) » کسر 4 قسمت آخر
بترتیب از امتیاز بالاتر :
1. سامسونگ INNOV8 امتیاز 63
2. الجی Renoir امتیاز 61
3. سونی اریکسون C905 امتیاز 56
4. سامسونگ Pixon امتیاز 48
این گوشی هم قابلیت اپدیت داره.
اگه صفحه های قبل رو میخوندی نوشته بودم بلوتوث این گوشی عینا همانند نوکیاست وفرقی ندارند.نه تو ارسال و نه تو دریافت حجم فایل رو نشون نمیده.
در کل مصرف باطری تو این گوشی زیاده اگه بخواهی از دوربین هم بیشتر استفاده کنی مصرفش زیادتر هم میشه.
Last edited by ninja3000sh; 06-11-2008 at 10:49.
تو دفترچه خودش تا 8gb نوشته.
کسی هست بدونه جریان سیستم صدای 5.1 surroundچیه؟چیکار میکنه؟
شرمنده دوباره پرسیدم.
یه سوال دیگه:تمهای نوکیا بهش میخوره؟
سلام
بچه ها راست میگن کیفیت ضبط صدای i8510 ضعیفه ؟
کیفیت فیلمبرداریش چطوره ؟
ممنون
آره ، ضبط صداش چنگی به دل نمیزنه ( متاسفانه هنوز هیچ گوشی ای میکروفون درست و حسابی برای ضبط صدا نداره)
از لحاظ فیلم برداری ( غیر از صداش) عالیه ( از ان95 بهتره).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)