تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 587 اولاول ... 195965666768697071727379119169569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

راستش من ipod 2g دارم و این جیلبریک دومی را که کردم دیگه اینستالر نداره فقط سیدیا دارم میخاستم بدونم اشکال از جیلبریک من بوده یا اون دسته دومی ها همه اینستالر ندارند؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه من از وقتی که openssh را نصب کردم شارژم زود تر تموم میشه با ید چی کار کنم ؟ میشه در مواقع غیر لازم خاموشش کرد ؟
    Last edited by psp2004; 15-04-2009 at 15:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یک خاطره آیپادی!
    سه هفته مونده بود به عید با کلی دنگ و فنگ به این نتیجه رسیدم من که موبایل بدردم آنچنان نمیخوره آیپاد و بگیرم حالشو ببرم!
    تا هفته قبل از عید فقط درگیر مسائل جیلبریک بودمو هنوز نتونسته بودم با خیال راحت یه حال اساسی بکنم....مشکل اصلیمم وای فای بود که دسترسی نداشتم.
    هفته آخر بالاخره تونستم استفادشو ببرم!ولی هنوز هیچی به اندازه گوش دادن موسیقی با آیپاد راضیم نمیکرد با یه کیفیت فوقالعاده!
    هفته دوم عید یه مسافرت به شیراز داشتیم من از مسافرت عید خوشم نمیاد به خاطر همین تابحال عید ها مسافرت نمی رفتیم نمونش چند وقت پیش رفته بودیم اصفهان زاینده رود خشک شده بود،طوری که یه شب یه دست فوتبال داخل رودخونه زدیم!
    و شیراز:آقا جاتون خالی روز اول چنان بارونی زد که تخت جمشیدو آب برد!سه ساعت تموم زیر بارون به همراه آیپاد نازنینم در جیب.از ترس خیس شدن نمی اوردمش بیرون که جاشو عوض کنم ولی سرنوشت برنامه خودشو داشت با تمام دقتی که به خرج دادم آخرش آب وارد شده بود!!!!!!!!!!
    تا رسیدیم داخل اتوبوس تور از جیب در آوردمش ولی قاطی کرده بود!هنگ کرد ودیگه خاموش نمیشد!ییهو خودش خاموش شد خواست روشنش کنم روی سیب اپل میموندو بالا نمیومد!بعد از دوساعت دیدم داره یه کارایی انجام میده خودش یعنی هی داره ریستارت میشه.بعد خودبخود درست شد اومد بالا!!!!!
    فهمیدین چی شد؟آیپاد خودشو بدون کامپیوتر ریستور کرده بود!
    تمام قسمتاشو چک کردم اسکرین تاچ بازی هاش اون شتاب سنجشو اسپیکر هدفون......چند بار خاموش روشن کردم ولی عین روز اولش کار میکرد بدون هیچ مشکلی تا این که برادر کوچکترم متوجهم کرد که موقع گوش دادن به موسیقی از اسپیکر صدا میاد!تازه فهمیده بودم چه بلایی داره به سرم میاد،صدا هم از اسپیکر پخش میشد و هم از هدفون......
    تهران اومدم ریستور مردم حل نشد.....شنبه 16 فروردیت برش داشتم بردم پایتخت اون پایین گفتن دو تا مغازه هستن که تعمیر میکنند رفتم دادم گفتم از پسش بر میایین اونام گفتن آره!!!آقا چشمتون روز بد نبینه تا یک هفته من اصلا نتونست با کسی که ایپادمو تحویل داده بودم حرف بزنم!شنبه هفته بعد پاشدم رفتم گفتم ایپادمو تو هر وضعیت بیار بده گفت برو فردا بیا..دفعه بعد با صدای بلندتری ازش همون موقع خواستم......همون لحظه از زیر پیشخون در آورد داد بهم!
    دیدم بابا اینا اصلا کار بلد نیستند برش داشتم بردم جمهوری ساختمان آلومنیوم..تعمیرگاه آیپاد..خداییش کارشون درست بود.بعد از یک روز گغتن آب بدجوری رفته تو آیپادت باید 80% مینت عوض بشه یعنی 110هزار تومان!دقت داشته باشید هنوز از خریدش یک ماه نگذشته!تازه اونم چن آب رفته بهتنون تضمین نمیدم بعدا دوباره خراب نشه!گغتم چیکار کنم گفت بیا یا 100 بفروش بخودم یا 180 کل مینتو عوض کنم اون وقت مطئن باش دیگه مشکلی پیش نمیاد!!!!!!!!!!!!!
    خلاصه ماهم گفتیم فعلا که اونقدر نداریم بده ببینیم تا بعد........این داستان ما از یک خرید ناموفق.

3. 3 کاربر از Acro-Crown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یک خاطره آیپادی!
    سه هفته مونده بود به عید با کلی دنگ و فنگ به این نتیجه رسیدم من که موبایل بدردم آنچنان نمیخوره آیپاد و بگیرم حالشو ببرم!
    تا هفته قبل از عید فقط درگیر مسائل جیلبریک بودمو هنوز نتونسته بودم با خیال راحت یه حال اساسی بکنم....مشکل اصلیمم وای فای بود که دسترسی نداشتم.
    هفته آخر بالاخره تونستم استفادشو ببرم!ولی هنوز هیچی به اندازه گوش دادن موسیقی با آیپاد راضیم نمیکرد با یه کیفیت فوقالعاده!
    هفته دوم عید یه مسافرت به شیراز داشتیم من از مسافرت عید خوشم نمیاد به خاطر همین تابحال عید ها مسافرت نمی رفتیم نمونش چند وقت پیش رفته بودیم اصفهان زاینده رود خشک شده بود،طوری که یه شب یه دست فوتبال داخل رودخونه زدیم!
    و شیراز:آقا جاتون خالی روز اول چنان بارونی زد که تخت جمشیدو آب برد!سه ساعت تموم زیر بارون به همراه آیپاد نازنینم در جیب.از ترس خیس شدن نمی اوردمش بیرون که جاشو عوض کنم ولی سرنوشت برنامه خودشو داشت با تمام دقتی که به خرج دادم آخرش آب وارد شده بود!!!!!!!!!!
    تا رسیدیم داخل اتوبوس تور از جیب در آوردمش ولی قاطی کرده بود!هنگ کرد ودیگه خاموش نمیشد!ییهو خودش خاموش شد خواست روشنش کنم روی سیب اپل میموندو بالا نمیومد!بعد از دوساعت دیدم داره یه کارایی انجام میده خودش یعنی هی داره ریستارت میشه.بعد خودبخود درست شد اومد بالا!!!!!
    فهمیدین چی شد؟آیپاد خودشو بدون کامپیوتر ریستور کرده بود!
    تمام قسمتاشو چک کردم اسکرین تاچ بازی هاش اون شتاب سنجشو اسپیکر هدفون......چند بار خاموش روشن کردم ولی عین روز اولش کار میکرد بدون هیچ مشکلی تا این که برادر کوچکترم متوجهم کرد که موقع گوش دادن به موسیقی از اسپیکر صدا میاد!تازه فهمیده بودم چه بلایی داره به سرم میاد،صدا هم از اسپیکر پخش میشد و هم از هدفون......
    تهران اومدم ریستور مردم حل نشد.....شنبه 16 فروردیت برش داشتم بردم پایتخت اون پایین گفتن دو تا مغازه هستن که تعمیر میکنند رفتم دادم گفتم از پسش بر میایین اونام گفتن آره!!!آقا چشمتون روز بد نبینه تا یک هفته من اصلا نتونست با کسی که ایپادمو تحویل داده بودم حرف بزنم!شنبه هفته بعد پاشدم رفتم گفتم ایپادمو تو هر وضعیت بیار بده گفت برو فردا بیا..دفعه بعد با صدای بلندتری ازش همون موقع خواستم......همون لحظه از زیر پیشخون در آورد داد بهم!
    دیدم بابا اینا اصلا کار بلد نیستند برش داشتم بردم جمهوری ساختمان آلومنیوم..تعمیرگاه آیپاد..خداییش کارشون درست بود.بعد از یک روز گغتن آب بدجوری رفته تو آیپادت باید 80% مینت عوض بشه یعنی 110هزار تومان!دقت داشته باشید هنوز از خریدش یک ماه نگذشته!تازه اونم چن آب رفته بهتنون تضمین نمیدم بعدا دوباره خراب نشه!گغتم چیکار کنم گفت بیا یا 100 بفروش بخودم یا 180 کل مینتو عوض کنم اون وقت مطئن باش دیگه مشکلی پیش نمیاد!!!!!!!!!!!!!
    خلاصه ماهم گفتیم فعلا که اونقدر نداریم بده ببینیم تا بعد........این داستان ما از یک خرید ناموفق.
    آخرش را خراب کردید برای چی خرید نا موفق؟ اشتباه از خودتون بوده که خوب ازش مراقبت نکردین. برید خدارا شکر کنید که روشن میشه چون اگر چیز دیگه ای بود اصلن امکان داشت دیگه روشن نشهولی خب من هم با شما اظهار هم دردی میکنم انشالله که ipod تون حالش خوب بشه.

5. این کاربر از psp2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آخرش را خراب کردید برای چی خرید نا موفق؟ اشتباه از خودتون بوده که خوب ازش مراقبت نکردین. برید خدارا شکر کنید که روشن میشه چون اگر چیز دیگه ای بود اصلن امکان داشت دیگه روشن نشهولی خب من هم با شما اظهار هم دردی میکنم انشالله که ipod تون حالش خوب بشه.
    اونقدارهام مقصر نبودم تمام سعیمو کردم ولی دیگه از من کاری بر نمیومد.....
    در مورد قسمت دوم حرفتون همین برای من سواله چرا با خرابی 80%مین بورد هنوز تمام کارهارو بدرستی انجام میده؟دوبار جیلبریکش کردم بازی ریختم و از تاچش کلی استفاده کردم و....

7. این کاربر از Acro-Crown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

من که hPhone امو با QuickPWN ورژن 2.2 Unlock کردم یه قسمت داشت که می گفت می خوای کدوم یک از این کارا رو هم انجام بدی : cydia , Installer , Change Boot Loader Logo و یکی دیگه هم بود که یادم نیس !!!

از تو Cydia هم اگه SB Setting رو نصب کنی یه منو با کشیدن دست روی استاتوس ظاهر میشه که SSH رو هم میشه خاموش کرد

9. 2 کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

14

اونقدارهام مقصر نبودم تمام سعیمو کردم ولی دیگه از من کاری بر نمیومد.....
    در مورد قسمت دوم حرفتون همین برای من سواله چرا با خرابی 80%مین بورد هنوز تمام کارهارو بدرستی انجام میده؟دوبار جیلبریکش کردم بازی ریختم و از تاچش کلی استفاده کردم و....
    همون طور که شما میگید یه جای کار مورد داره .
    تا یادم یکی از دوستان قبلن گفته بود که اشکال از کجا میتونه باش که دقیقن همون مشکل را mp3 player داداشم داشت که با 10 تومن درستش کردند. به هر حال بهتره یکم دیگه پرس و جو کنید ببینید اصل قضیه چیه ؟

11. 2 کاربر از psp2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

من میخوام ipod touch بگیرم 8 گیگ
    2g or 3g or 1g?
    کدوم بهتره
    کدوم ها هک شدن؟
    ایا میتونم راحت بازی موزیک فیلم بریزم؟
    خودم میتونم هک کنم؟
    از کجا میتونم بخرم تهران هم میتونم بایم کجا قیمتش خوبه
    قیمت 8 گیگ 2 g چنده؟
    شماره تلفن مغازه ای در پایتخت نیست من بپرسم>؟
    Last edited by mm00; 15-04-2009 at 20:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو بازار 2g هست 1g رو نمی دونم!
    2g هم هک شده
    از پایتخت می تونی بخری 8 گیگ قیمت دارم 260-270 الانو نمی دونم فک نکنم فرقی کرده باشه قیمتش
    ولی جای دیگه ای شاید بتونی ارزونتر بگیری شاید
    واسه قیمت گرفتنم بهت پیغام خصوصی دادم

14. 2 کاربر از JayR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من الان اگر بخام با خود ipod با wifi دانلود کنم یکم توضیح بدید چی جوری میتونم برنامه های کرک شده دان کنم.
    از طریق وای فای همونی که Ogtay گفت میشه برنامه نصب کرد و غیر از اون برای نصب برنامه فکر نکنم راهی باشه چه کرک شده چه نشده

به غیر از اونا خودم میتونم سورس وارد کنم؟ سورس بازی یا برنامه ای بهتر نمیشه وارد کرد.
    سورس که میتونی وارد کنی از تو سیدیا وارد قسمت manage میشی و از اونجا Sources و بعد اون بالا دست راست Edit و بعد دست چپ Add رومیزنی و آدرس سورس رو وارد میکنی و بعد هم Done
    اونوقت پکیج هایی که تو اون سورس هستن به کل پکیج هات اضافه میشن و میتونی نصب کنی

مثلا اگه این سورس رو Add کنی میتونی یه دیکشنری انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی که فکر میکنم مخزن لغاتش مثل بابیلون باشه رو نصب کنی

apt.daniyal.ir
    البته دیکشنری های قویتر از انی هم هست اما همین هم کار آدمو راه میندازه

راستش من ipod 2g دارم و این جیلبریک دومی را که کردم دیگه اینستالر نداره فقط سیدیا دارم میخاستم بدونم اشکال از جیلبریک من بوده یا اون دسته دومی ها همه اینستالر ندارند؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه من از وقتی که openssh را نصب کردم شارژم زود تر تموم میشه با ید چی کار کنم ؟ میشه در مواقع غیر لازم خاموشش کرد ؟
    آره تو این جیلبرک دومی installer نیست شاید دلیلش رقابت اینستالر با سیدیا باشه که جدیدا هم سازندگان اینستالر برنامه Icy رو به جای اینستالر دادن بیرون که میشه از تو سیدیا هم نصبش کرد

برنامه BossProfs رو از تو سیدیا نصب کردی؟ اگه آره میتونی بری توش و SSH رو خاموش کنی
    یکی دیگه از قابلیتهای این برنامه اینه که میتونی آیکون بعضی از برنامه ها که به کارت نمیان رو مخفی کنی مثلا برنامه Stocks یا Weather یا هر چیزی که دوست نداری آیکونش معلوم باشه

یک خاطره آیپادی!
    سه هفته مونده بود به عید با کلی دنگ و فنگ به این نتیجه رسیدم من که موبایل بدردم آنچنان نمیخوره .
    .
    .
    واقعا اتفاق دردناکی بود ایشالا خدا بهت صبر جزیل بده

اما به نظر من نفروشش چیزی نشده که یه ایراد کوچولو که من فکر میکنم تعمیرکارش رو اگه کمی بگردی میتونی گیر بیاری حالا یه مدت عجله نکن ببین چطور میشه

ولی در مورد اتفاقی که افتاد یه نکته ای هست
    وقتی آیپاد رو میخرین توی جعبش چند تا تیکه کاغذ کوچولو هست که معمولا کسی آدم حساب نمیکنتشون
    یکی از اون کاغذ پاره ها اسمش هست:

iPod touch Important Product Information Guide

حالا این چی هست؟

اونایی که انداختنش دور میتونین از اینجا به حجم 460 کیلوبایت دوباره داشته باشین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از قضا توی همون صفحه اول یه بخشی هست به اسم :

Important Safety Information

که نکات ایمنی مهم رو توضیح میده
    زیر این قسمت در مورد آب و نفوذ اون به آیپاد توضیح میده:

Avoiding Water and Wet Locations
    ممانعت از خیس شدن و محل های خیس

Do not use iPod touch in rain, or near washbasins or other
    wet locations.
    از آیپاد زیر باران یا در دستشویی یا دیگر جاهای مرطوب استفاده نکنید

Take care not to spill any food or liquid on iPod touch.
    مراقب باشید تا مایع یا غذا روی آیپاد نریزید

In case iPod touch gets wet,

در شرایطی که آیپاد خیس شد...

unplug all cables, turn off iPod touch (press and hold the Sleep/Wake button, and then slide the
    onscreen slider) before cleaning, and allow it to dry thoroughly before turning it on again.
    تمام کابلها رو از اون جدا کنید و آیپاد رو خاموش کنید(دکمه Power رو فشار و نگه دارید) قبل از اینکه تمیزش کنید و قبل از اینکه آن را دوباره روشن کنید اجازه دهید تا کاملا خشک شود

Do not
    attempt to dry iPod touch with an external heat source, such as a microwave oven or hair dryer.
    سعی نکنید تا آیپاد را به وسیله یک منبع حرارت خارجی مثل اجاق گاز یا مایکروویو خشک کنید

و باز تو پاراگراف بعدی میگه:

If iPod touch has been submerged in water, punctured, or
    subjected to a severe fall,
    اگر آیپاد تاچ در آب فرو رفت یا سوراخ شد یا از ارتفاع شدیدا به زمن افتاد

do not use it until you take it to an Apple Authorized Service Provider
    .
    از آن استفاده نکنید و اون رو به یک سرویس دهنده مورد تاپید اپل نشان دهید

البته تو ایران این آخریه پیدا نمیشه
    به هر حال پشتیبانی فنی محصولات اپل تو ایران چیزیه که دوستداران اون آرزوش رو دارن
    Last edited by mamad6280; 16-04-2009 at 09:47.

16. 4 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال radepa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Hollywood

پيش فرض

سلام بر تمام دوستان!!!

50% از صفحات این تاپییک رو خوندم !!!! خیلی جالب بود!!!!

من میخوام یک آیپاد 8 gig بگیرم !!!

چند سوال داشتم :

1- نسل 2 هست یا نسل 1 هست؟

2- قیمتش چنده الان تو بازار؟؟؟

3- یکی از دوستان یکی داره که از خارج آوردن براش( خانم دکتر ) باهش میرفته مطب میومده خونه!!!! به نظرتون قیمت استوک تمیز چند خوبه؟؟؟

4- راهی هست که از سلامت کاملش اطمینان پیدا کرد ؟؟؟؟

5- احتمالا قابلیت کرک یا همو ن جیلبرک رو داره یا نه؟؟؟؟

6- آیا محافظ ژلاتینی که واسه آیفون هست واسه آیپتد هم موجود هست(تو بازار ایران)؟؟؟؟؟؟

هدفون بلوتوثش از چه نع است؟؟؟ از همین مدلهای موبایل است یا....؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون گفتیدبلوتوسش منو است!!!!

پیشاپیش ممنون!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •