تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 97 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 961

نام تاپيک: تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان وقتی یکی از سرویس های ویژه اینترنت رو فعال میکنیم ، مثلا یک روزه یا هفت روزه. و قبل از این که مهلتش تموم بشه، ترافیک مخصوص اون سرویس تموم بشه، در این حالت بهمون خبر داده میشه ؟ یا همینطوری ادامه میده با حساب نرخ معمولی ؟

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هيچ اطلاع رساني وجود نداره و به محض تموم شدن بسته شروع مي كنه به خالي كردن شارژ با نرخ معمولي

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا من امروز ظهر یه بسته 1 روزه فعال کردم ولی وقتی اطلاع از حساب رو میزنم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی تا 12 امشب ؟
    میگه 24 ساعته نیست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا من امروز ظهر یه بسته 1 روزه فعال کردم ولی وقتی اطلاع از حساب رو میزنم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی تا 12 امشب ؟
    میگه 24 ساعته نیست ؟
    آقا کسی نبود ؟ امروز هم که 18 ام هست بازم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی چی ؟ یعنی هم دیروز برام فعال بوده هم امروز ؟ یکی بیاد این سیستمش رو برام تشریح کنه پلیز.

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

آقا کسی نبود ؟ امروز هم که 18 ام هست بازم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی چی ؟ یعنی هم دیروز برام فعال بوده هم امروز ؟ یکی بیاد این سیستمش رو برام تشریح کنه پلیز.
    سیستمی در کار نیس! شیر تو شیریه که نگو و نپرس!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ایرانسل حالا دیگه ظاهرا پیامک میده قبل از تموم شدن بسته اما به کار ما نمیاد چون دیگه این gprs بیخودش رو نمیخواهیم.

سرعتش خوب نیست هنوز و قطعی هم زیاد داره. اگه وصل کنی به سیستم و بخواهی چنتا لینک رو همزمان باز کنی هنگ میکنه ترافیک صفر میشه!! باید قطع کنی و دوباره کانکت...

تا یک هفته پیش از pn/\ با l2tp لااقل میشد استفاده کرد الان اینم بسته یعنی دیگه GPRS ایرانسل به هیچ دردی نمیخوره و باید انداختش دور!
    Last edited by 900913; 07-11-2011 at 12:47.

7. 2 کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behroz3666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم مدتیه قطعه کسی خبر نداره کی وصل میشه؟
    اصلا واسه چی قطعش کردن؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ایرانسل حالا دیگه ظاهرا پیامک میده قبل از تموم شدن بسته اما به کار ما نمیاد چون دیگه این gprs بیخودش رو نمیخواهیم.

سرعتش خوب نیست هنوز و قطعی هم زیاد داره. اگه وصل کنی به سیستم و بخواهی چنتا لینک رو همزمان باز کنی هنگ میکنه ترافیک صفر میشه!! باید قطع کنی و دوباره کانکت...

تا یک هفته پیش از vpn با l2tp لااقل میشد استفاده کرد الان اینم بسته یعنی دیگه GPRS ایرانسل به هیچ دردی نمیخوره و باید انداختش دور!

دوستان کسی این مشکل vpn رو داره الان؟ راهی دیگه نیست در gprs ایرانسل با vpn کانکت بشیم؟
    شما این روش رو تست کنید 100 درصد جواب میده . الانPN/\ خودم با همین روش وصله...

وقتی که وصل میشید به اینترنت برید تو cmd و تایپ کنید ipconfig

شما آی پی خودتون رو به صورت زیر خواهید دید ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا باید اونقدر قطع و وصل بشید تا آی پیتون به صورت زیر دربیاد ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا چیز پی ان رو با پروتکل PPTP به راحتی وصل کنید!
    راستی یه نکته دیگه هم لازمه بگم و اون اینکه باید یا با کابل یا با بلوتوث اینترنت گوشیتون رو با کامپیوتر share کنید

با وایرلس share کنید فرمت آی پی عوض میشه و احتمال وصل شدن چیز پی ان خیلی کمه ( بعضی وقتا وصل میشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما این روش رو تست کنید 100 درصد جواب میده . الانPN/\ خودم با همین روش وصله...

راستی یه نکته دیگه هم لازمه بگم و اون اینکه باید یا با کابل یا با بلوتوث اینترنت گوشیتون رو با کامپیوتر share کنید

با وایرلس share کنید فرمت آی پی عوض میشه و احتمال وصل شدن چیز پی ان خیلی کمه ( بعضی وقتا وصل میشه)
    قبلا من با همه آی پی ها وصل میشد.
    یجایی همین ترفند نوشته بود که آی پی 10.0.x.x باید باشه و حالا 10.3.x.x ... جدیدا تست کردین؟ شاید هم ایرا-نسل گوشی دستش اومده اینا رو هم محدود کرده دیگه!!!

یک سوال : این pn/\ ها بعضی از ip و بعضی از دامین استفاده میکنن. اونایی که دامینشون فیلو شده هنوز میشه بهش وصل شد یا اینکه به غیر پورت 80 همه پورتهاش رو بستن!!؟؟؟

والا ما میخواهیم یه چیزی از گوگل دانلود کنیم یا یک مقاله در سایت وردپرس ببینیم یا یک لغت در لغتنامه دهخدا یا یک مقاله لاتین رو به فارسی ترجمه ببینیم یا یک فایل دانلود کنیم!! این انصافه بدون هیچ بزار و برداری و هیچ منطقی اومدن کلی سایت مفید رو بستن فقط به خاطر اینکه یک کلمه پیدا شده یا نشده تو متنش!!! حالا فیس و توتیر رو بستین مهم نیست کاریش نداریم چرا اینترنت رو زهر مار ملت میکنید!! هر راهی هم هست دارید یکی یکی میبنیدد درست مثل عصر دایی ناصر ها که به هیچ جایی دسترسی نبود وگرنه خورده میشدید!!!

...
    ---------------------- خود سان__سور__ی ----------------------
    ...

کاش یکی بود روی خود این روند فیتیلینگ نظارت میکرد !
    Last edited by 900913; 21-09-2011 at 13:37.

11. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

دوستان من الان دارم از نرم افزار aol browser 9.5 استفاده میکنم

به جرات میتونم بگم سرعتش با چیز پی ان فرقی نداره شایدم اصلا افت سرعت نداره

خوبیش هم اینه که با gprs ایرانسل کار میده

و تنها بدیش اینه که با استفاده از مرورگر خود برنامه نمیشه به facebook وصل شد ولی اگه فایرفاکس یا اپرا رو روی آی پی و پورت برنامه تنظیم کنی با این دو مرورگر میشه وارد فس بوک شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •