دوستان وقتی یکی از سرویس های ویژه اینترنت رو فعال میکنیم ، مثلا یک روزه یا هفت روزه. و قبل از این که مهلتش تموم بشه، ترافیک مخصوص اون سرویس تموم بشه، در این حالت بهمون خبر داده میشه ؟ یا همینطوری ادامه میده با حساب نرخ معمولی ؟
دوستان وقتی یکی از سرویس های ویژه اینترنت رو فعال میکنیم ، مثلا یک روزه یا هفت روزه. و قبل از این که مهلتش تموم بشه، ترافیک مخصوص اون سرویس تموم بشه، در این حالت بهمون خبر داده میشه ؟ یا همینطوری ادامه میده با حساب نرخ معمولی ؟
هيچ اطلاع رساني وجود نداره و به محض تموم شدن بسته شروع مي كنه به خالي كردن شارژ با نرخ معمولي
آقا من امروز ظهر یه بسته 1 روزه فعال کردم ولی وقتی اطلاع از حساب رو میزنم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی تا 12 امشب ؟
میگه 24 ساعته نیست ؟
آقا کسی نبود ؟ امروز هم که 18 ام هست بازم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی چی ؟ یعنی هم دیروز برام فعال بوده هم امروز ؟ یکی بیاد این سیستمش رو برام تشریح کنه پلیز.
سیستمی در کار نیس! شیر تو شیریه که نگو و نپرس!!
ایرانسل حالا دیگه ظاهرا پیامک میده قبل از تموم شدن بسته اما به کار ما نمیاد چون دیگه این gprs بیخودش رو نمیخواهیم.
سرعتش خوب نیست هنوز و قطعی هم زیاد داره. اگه وصل کنی به سیستم و بخواهی چنتا لینک رو همزمان باز کنی هنگ میکنه ترافیک صفر میشه!! باید قطع کنی و دوباره کانکت...
تا یک هفته پیش از pn/\ با l2tp لااقل میشد استفاده کرد الان اینم بسته یعنی دیگه GPRS ایرانسل به هیچ دردی نمیخوره و باید انداختش دور!
Last edited by 900913; 07-11-2011 at 12:47.
منم همین مشکل رو دارم مدتیه قطعه کسی خبر نداره کی وصل میشه؟
اصلا واسه چی قطعش کردن؟
شما این روش رو تست کنید 100 درصد جواب میده . الانPN/\ خودم با همین روش وصله...
راستی یه نکته دیگه هم لازمه بگم و اون اینکه باید یا با کابل یا با بلوتوث اینترنت گوشیتون رو با کامپیوتر share کنید
با وایرلس share کنید فرمت آی پی عوض میشه و احتمال وصل شدن چیز پی ان خیلی کمه ( بعضی وقتا وصل میشه)
قبلا من با همه آی پی ها وصل میشد.
یجایی همین ترفند نوشته بود که آی پی 10.0.x.x باید باشه و حالا 10.3.x.x ... جدیدا تست کردین؟ شاید هم ایرا-نسل گوشی دستش اومده اینا رو هم محدود کرده دیگه!!!
یک سوال : این pn/\ ها بعضی از ip و بعضی از دامین استفاده میکنن. اونایی که دامینشون فیلو شده هنوز میشه بهش وصل شد یا اینکه به غیر پورت 80 همه پورتهاش رو بستن!!؟؟؟
والا ما میخواهیم یه چیزی از گوگل دانلود کنیم یا یک مقاله در سایت وردپرس ببینیم یا یک لغت در لغتنامه دهخدا یا یک مقاله لاتین رو به فارسی ترجمه ببینیم یا یک فایل دانلود کنیم!! این انصافه بدون هیچ بزار و برداری و هیچ منطقی اومدن کلی سایت مفید رو بستن فقط به خاطر اینکه یک کلمه پیدا شده یا نشده تو متنش!!! حالا فیس و توتیر رو بستین مهم نیست کاریش نداریم چرا اینترنت رو زهر مار ملت میکنید!! هر راهی هم هست دارید یکی یکی میبنیدد درست مثل عصر دایی ناصر ها که به هیچ جایی دسترسی نبود وگرنه خورده میشدید!!!
...
---------------------- خود سان__سور__ی ----------------------
...
کاش یکی بود روی خود این روند فیتیلینگ نظارت میکرد !
Last edited by 900913; 21-09-2011 at 13:37.
دوستان من الان دارم از نرم افزار aol browser 9.5 استفاده میکنم
به جرات میتونم بگم سرعتش با چیز پی ان فرقی نداره شایدم اصلا افت سرعت نداره
خوبیش هم اینه که با gprs ایرانسل کار میده
و تنها بدیش اینه که با استفاده از مرورگر خود برنامه نمیشه به facebook وصل شد ولی اگه فایرفاکس یا اپرا رو روی آی پی و پورت برنامه تنظیم کنی با این دو مرورگر میشه وارد فس بوک شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)