در رو يه بار ديگه باز كنين و از اونجا بياين بيرون. از روي زنگ به سمت چپ از روي ديوار بدوين!نوشته شده توسط goblet of fire
در رو يه بار ديگه باز كنين و از اونجا بياين بيرون. از روي زنگ به سمت چپ از روي ديوار بدوين!نوشته شده توسط goblet of fire
من تو این بازی تازه کارم تو مرحله چهارمین سیو گیر افتادم the place balcony همون جا که برای اولین با اخطار میده اگر شیی شکسته شه دشمن خبر دار میشه لطفا کمک کنید اولی رو میکشم و دومی با لاست هر چی به در و دیوار آویزون میشم راه به جایی ندارهl
سلام من در قسمت غوله آخرش گير كردم و فيلم بازي رو گرفتم تا اونجايي كه رفتم ميخواستم بدونم در آخرين حركتي كه تو فيلم بازي ميبينيد بعد از اون كدوم ور بايد بپرم ميشه به من يكي بگه كه بعداز آخرين حركت بترتيب به كدوم ور بپرم تا برسم به غوله اينم فيلمشه براي دانلود و ديدن شما گذاشتم اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من کرک رو نصب کردم خوشبختانه جواب داد الان هم بدون درد سر بازی میکنم
![]()
فقط الان یه مشکل دارم اونم ترینر هستش که میتونید از اینجا دانلودش کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم
اگه کسی باهاش کار کرده و بهش جواب داده بگه چطوری
مرسی
![]()
كسي جوابه منو نميده كسي نيستنوشته شده توسط jak_1300
من منتظرم چرا جواب نميدين
من كه آخرشم رفتم به مشكلي بر نخوردم.
غول آخرشم راهش مشخصه .
راه يه جوريه كه بايد خوب دور و برتو نگاه كني و سريع بري بالا وگرنه غوله ميندازت پايين.
سلام ببخشيد من خواستم اون فايلي رو كه گزاشتين دانلود كنم 7ساعت طول ميكشه اگه ميشه دقيق بگين كجا هستين كه من كمكتون كنمنوشته شده توسط jak_1300
آقا هر كي كرك هر بازي رو كه مي خواد ميتونه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگيره از پرنسس 3 بگير تا splinter cell, king kong
آقا اين لينك كرك كار نمي كنه كسي كرك رو نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)