باکس آرت بازی نمایش داده شد
--------------------------------
Konami باکس آرت بازی را به نمایش در آورد:
باکس آرت نسخه ی PS3
مشاهده ی سایز کامل:
*پست اول ویرایش شد*کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باکس آرت بازی نمایش داده شد
--------------------------------
Konami باکس آرت بازی را به نمایش در آورد:
باکس آرت نسخه ی PS3
مشاهده ی سایز کامل:
*پست اول ویرایش شد*کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من عشقم ليونل مسي هست اين Pes هم واسه مسي سنگ تموم گذاشته حال ميكنم با اينش
همونطور که مشخصه لیگ قهرمانان 100% شده دیگه
ستاره روی جلد هم که شد مسی
ولی موندم چرا دمو ندادن....حداقل بیشتر باهاش اشنا می شدیم و می فهمیدیم چه تغییراتی کرده
من عاشق مسی هستم. اما نه به اندازه باتیستوتا و کرسپو. اول باتی گل، بعد کرسپو و بعد بقیه بازیکنای مورد علاقم.
ولی کاشکی مسی آرژانتینی رو میزدن، نه بارسایی!!!![]()
این یک تریلر از pes 2009 در قسمت uefa champions league :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسي مسيه ديگه چه فرقي به تيمش داره
البته الان لباس واقعي بازيكن پيراهن باشگاهشه نه تيم مليش
تيم ملي ديگه قديمي شد
واسه من که یه آرژانتینی و رئالی چندهزار آتیشه و یه آنتی بارسا هستم، خیلی مهمه!![]()
آخرین خبرها
PES 2009 Overload!
54 Comments
Posted by Krishna in PES 2009 News on Thu 11 Sep 2008
Let’s start with the football boots in PES 2009. Puma and Nike boots will be licensed in the game, as well as Adidas boots. The PES boots are also in there too but you should be able to edit them to how you like this time round.
Both Manchester United’s and Liverpool’s players and kits have been beautifully rendered in the game, lets just hope most of the other players and kits on other teams look good too.
The official cover has also been released to us, and it looks pretty good. Konami have also obtained the Champions League license for 4 years, so that is a good addition for the next 3 or 4 PES titles. After that, maybe the English Premier League might be licensed forever. Who knows!?
The official released date is October 16th for Europe. Expect some retailers to ship it earlier then that. However, in the UK it should be the 17th of October.
You may have also noticed that the PES 2009 demo has not been released today as rumours have previously suggested. Hopefully, it will come in due course.
Below are some screenshots of what I have been talking about above. Be sure to stay tuned because as more news comes in, I will ‘update this article’ with an ‘EDIT:’ sign so you guys know what has been updated. (That’s if the news comes in)
EDIT: “Unfortunately, a minor technical problem has caused a delay to today’s PLAYSTATION Store for PS3 release of new content. We will get the content uploaded for you as soon as is possible.”
منبع: pesgaming.com
اون جوری که من از این متن یه چیزایی فهمیده اینهبود که کفشهای puma و nike و adidas لیسانس کامل شدند و شما میدونین کفشهارو edit کنین.
دو تیم لیورپول و منچستر بخوبی ساخته شدند و انتظار میرود دیگر بازیکنها در دیگر تیمها نیز همینطور باشند.
کاور جلد بازی منتشر شده است .
کونامی لیسانس لیگ قهرمانان اروپا را برای 4 سال کامل گرفته است و ممکن است لیگ انگلستان برای همیشه لیسانس شود.
تاریخ عرضه رسمی بازی 16 اکتبر در اروپا اعلام شده و.....
تو دو خط آخر اون جوری که من برداشت کردم یه مشکل کوچیک برا ذخیره تو ps3 پیش اومده و.......
سلام
این لیسانس جام باشگاهها 4 سال گرفتن!فکر کنم
ولی چندتا نکنته کوچیک هستش یکی این که در بازی Pes 2008 نقطه پنالتی دیده نمیشد امیدوارم درستش کنن
بعد فعلا هر چندتا عکس از بازی دیدم هیچ کدام از بازیکنها لباسشون روی شورتشون نیافتاده مانند واقعیت که مسی به این شکل هست و خود کریس رونالدو امیدوارم اینو درست کنن یادم تو Pes 6 این قضیه قابل ویرایش بود یعنی میتونستی خودت لباس را تعیین کنی ولی تو 2008 برداشتن امیدوارم تو این یکی اضافه کنن!!!
حداقل تو فیفا این مسئله به زیبایی رعایت شده مثلا این عکس را ببینید
![]()
من این عکسو چند وقت پیش دیدم .
یه نگا به دستاش از جای مچ بنداز
به نظر من انگشتای دستش درازه .از واقعیش کمی بزرگتره و انگاری با چسب اونو به ساق دست چسبوندن
...................................
امشب چه خبره !؟ کاربران آنلاین 8
Last edited by google_boy07; 11-09-2008 at 23:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)