سلام میشه چند تا دوربین کنن در خد 1-1.5 ملیون بزاری !
سلام میشه چند تا دوربین کنن در خد 1-1.5 ملیون بزاری !
عزیز لطفا این جا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[Casio Exilim EX-S200
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:دوربین فشرده و کوچک - وزن بدون باتری و کارت حافظه 116 گرم و به همراه باتری و کارت حافظه 132 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:حسگر CCD با کیفیت 14.5 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم:ابعاد HD - سرعت 20 فریم بر ثانیه
لنز:27-108 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 4 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 4 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 50 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4.2 متر - تکنولوژی تشخیص چهره
صفحه نمایش:2.7 اینچ با رزولوشن 230,400 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
کلا چطور دوربین بخرم یا مدلی دیگه می گیم یا کانن بخرم در ضمن باتری لیتیومی چطوری خراب بشه میشه پیدا کرد
بهترین مموری کارت SD برای اینا چی درضمن کلاس رم که می نویسه 10 یا 4 یعنی چی؟
سلام
داشتم با دوربین رفیقم عکاسی میکردن گفتم با این لنزی که روشه یه ماکرو هم بگیرم.
دوربین 550D + 15-85
تا آخر زوم کردم بعد فکوس دستی کردم روی برگ کوچیک. کیفیت از لایو ویو بسیار عالی و کاملا فوکوس شده ولی همینکه عکس میگرفتم سوژه از فکوس خارج شده بود و کاملا بی کیفیت!!!!
دلیلش چیه!
شاخ در آوردم!
فاصله با برگ دقيقا چقدر بود؟ اگه فاصله كمتر از 40 سانتي متر بوده طبيعيه اين مشكل چون اين لنز ماكرو نيست.
ولي يه مشكل ديگه ممكنه رخ داده باشه اونم اينه كه حواست نبوده و لنز رو روي فوكوس دستي نذاشتي و بعد از فوكوس دستي با زدن شاتز لنز دوباره سعي كرده فوكوس كنه ولي ناقص انجام شده !
من اين لنز رو دارم و بسيار با كيفيت و دقيق هست البته اينم بگم شايد لنز دوست شما خراب باشه...
در حالت لايو ويو هم بهتره زوم ديجيتال رو روي حداكثر بذارين تو اين حالت فوكوس دستي بسيار دقيق انجام ميشه.
اره لنزش خیلی کیفیت بالایی داره.
مسئله سر اینه که وقتی تصویری توی لایو ویو فوکوس شده چرا توی عکس گرفته شده فوکوس نیست!!!!!!؟؟؟؟؟
فوکوس هم روی دستی بود.
یه چیز دیگه هم این که در حالت زوم کادر لایو ویو با کادر عکس گرفته شده فرق داره!!!!!
من همين الان تست كردم چنين مشكلي نداره ! در حالت فوكوس خودكار و لايوويو باز هم همين مشكلو داره؟
بله كادر هميشه از چيزي كه در ويو فايندر ميبينيد كمي بزرگتر خواهد بود البته به نظرم بهتره هميشه كادر نهايي يك مقدار از كادري كه بسته شده بزرگتر باشه تا اگه خطايي رخ داده باشه قابل تصحيح باشه.
ولي در مورد لايوويو كادر دقيقا بايد همون چيزي باشه كه در لايو ويو ميبينيد.
Last edited by toolhelp; 12-10-2011 at 16:15. دليل: جواب سوال دوم
اره همین مشکلو داره.
برا من که خیلی عجیبه!!!!!!!!!![]()
سلام استاتید این super ccd یعنی چه؟ چه فرقی با ccd داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)