من که دادم بیرون برام بریزه .حدودا چقدر طول می کشه؟؟
من که دادم بیرون برام بریزه .حدودا چقدر طول می کشه؟؟
این لینک ادرس دمو را مستقیم برای دانلود بزارین ببینیم میتوانیم بدیم بیرون دان کنند!!
این دمو گرفتم ولی کنترل با موس نیست راه حلی نداره قلی!
موقع تنظیم کنترلر که روی کیبورد به تنهایی است در حالت معمول باید اون فلش رو بالا پایین کنی تا موس و کیبورد با هم بیاد
بابا یک تعریفی یک عکسی یک ایرادی!!!
پس دانلود کرده هاش کجان؟؟؟بیان از بازی بگن
بازی قشنگی شده من که به شخصه با be a pro خیلی حال کردم به خصوص با دوربین دراین قسمت که واقعا حس بازی رو میده (3rd person cam) البته این رو هم بگم که من فیفا 08 رو بازی نکردم ونمی دانم در چه زمینه ای پیشرفت کرده ولی در کل بازی قشنگی شده منوها و به خصوص گرافیک بازی مدل یا همون فیزیک بازیکنا پیشرفت خوبی داشته و چمن هم که واقعا زیباست یه ضعف هم فکر کنم سایز بزرگ توپ باشه که صددرصد در نسخه ی اصلی آن را برطرف می کنند
Last edited by swamp; 11-09-2008 at 15:03.
دوستان اگه ميشه دمو رو به چند تا لينك تقسيم كنيد مال من تا 600 مگ رسيد ولي بعد نتم قطع شد![]()
دوستان من اخرش نفهمیدم آیا فیفا 09 واسه Pc نکست هست یا نه؟
فیفا واسه pc نسل بعد نیست
.................................................. ..............
شما کجا اینجا کجا؟
......................
تا همیشه با تو هستم..!!
خداحافظ .....
![]()
Last edited by google_boy07; 11-09-2008 at 15:08.
تا به حال نزدیک به 600 مگ دانلود شده باید برم کلاس زبان اگر تو فاصله ای که کلاس زبان هستم قطع نشه رسیدم نصبش می کنم و براتون یه نقد و بررسی حسابی می نویسم فقط خدا کنه قطع نشه تو فاصله ای که کلاس زبان هستم ...
*کلاسم ساعت 10 شب تموم میشه صبر کنید ایشالا تا ساعت 12 امشب حتما یه توضیح کامل به همراه عکس و ... میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)