دوسان کی تو بازی کایت گرفته ؟ اگه کسی گرفته لطفا یه آدرسی عکسی بزاره از مکانش ! :d
ولی انصافا بازی جالبی بود ولی گرافیکش اونقدری نبود که قبل از انتشار میگفتن ! ولی خیلی بازی جالبی بود !فقط اگه یکی از دوستان جای کایت رو بزاره ممنون میشم ! :d
دوسان کی تو بازی کایت گرفته ؟ اگه کسی گرفته لطفا یه آدرسی عکسی بزاره از مکانش ! :d
ولی انصافا بازی جالبی بود ولی گرافیکش اونقدری نبود که قبل از انتشار میگفتن ! ولی خیلی بازی جالبی بود !فقط اگه یکی از دوستان جای کایت رو بزاره ممنون میشم ! :d
دوستان ترینر این بازی هم ساختیم:
هر مشکلی دیدین بهم بگین تا درستش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by davoodf; 01-11-2008 at 20:59.
اقا یه سوال سیستم من اینه
گرافیک 256 geforce 8600 gt
رم 2 گیگ
cpu هم dual core intel
هارد هم 250 گیگ هست
بازی رو چه تنظیماتی خوب اجرا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم خیلی تو کفم که کایت پیدا کنم !دوسان کی تو بازی کایت گرفته ؟ اگه کسی گرفته لطفا یه آدرسی عکسی بزاره از مکانش ! :d
آقا این بازی چند گیگ رو هارد جا میگیره؟ من یه نسخه گرفتم چون یه dvd بود شک کردم از یارو پرسیدم کامله؟ گفت آره. ولی 3 گیگ رو هارد ریخت و مرحله سومش هم تو loading گیر میکنه و جلوتر نمیره؟ یعنی این کامل نیست؟!
دوسان کی تو بازی کایت گرفته ؟ اگه کسی گرفته لطفا یه آدرسی عکسی بزاره از مکانش ! :dاتفاقا من يكيشون رو پيدا كرده بودم . حالا دوباره ميرم پيداش ميكنم و براتون عكس ميزارم و هم محل دقيقشو روي نقشه برايتون علامت ميزنم.منم خیلی تو کفم که کایت پیدا کنم !
حجم دقيق بازي 3.16 گيگا بايت هستش و به نظرم مال شما كامل هستش . اگه گير كرد دوباره لودش كن درست ميشه.آقا این بازی چند گیگ رو هارد جا میگیره؟ من یه نسخه گرفتم چون یه dvd بود شک کردم از یارو پرسیدم کامله؟ گفت آره. ولی 3 گیگ رو هارد ریخت و مرحله سومش هم تو loading گیر میکنه و جلوتر نمیره؟ یعنی این کامل نیست؟!
آره، از دی وی دی نیست. چون تنظیمات رو پایین آوردم زود لود شد! ولی اونطوری نزدیک به یک ربع صبر کردم نشد!
ولی انصافا از crysis سبکتره و گرافیکش پایین تر.
مرسی ممنون ! خیلی تو کف کایت بودم ! اگه بزاری ممنو میشم !![]()
خوب اينم از كايت و موقعيتش تو نقشه:
اينو كه ميبينيد خود كايت هستش:
اينم موقعت كايت تو نقشه كلي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقعيت كايت در نقشه منطقه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم عكس سواري با كايت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اميدوارم بتونيد پيداش كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول .
دمت گرم .
بریم کایت سواری ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)