تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 104 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

خوب من هم 4870 دارم ، تو ویستا 64 کرایسیس وارهد رو با آخرین تنظیمات بازی کردمو تمومشم کردن

یک بار هم هنگ نکرد سیستم !

در مورد stalker:clear sky هم با آخرین تنظیمات 960*1280 تقریبا 2 ساعتی بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم

تازه کاتالیست هم هنوز 8.9 هستش....

بازم میگم اگر اشکال از کارت گرافیکی باشه برای شرکت سازنده کارت خیلی بد میشه

برای همین زود رفع باگ میکنند و درایور میدن ، مطمئن باش از کارت گرافیکی نیست
    بهراد جان به نظر تو این مشکل از چی می تونه باشه؟البته چند وقت پیش هم 2 یا 3 بار سیستم خود به خود به این شکل هنگ می کرد و بعضی وقتا خطهای سبز می افتاد و بعضی وقتها تصویر رو قاطی می کرد و هیچ چاره ای جز ریست سیستم وجود نداشت.
    من احساس می کنم پاورم ضعیفه.نظر تو چیه در مورد این مشکل؟

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

لطفا لینک دانلود نرم افزار ati tray tools رو قرار بدید.

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهراد جان به نظر تو این مشکل از چی می تونه باشه؟البته چند وقت پیش هم 2 یا 3 بار سیستم خود به خود به این شکل هنگ می کرد و بعضی وقتا خطهای سبز می افتاد و بعضی وقتها تصویر رو قاطی می کرد و هیچ چاره ای جز ریست سیستم وجود نداشت.
    من احساس می کنم پاورم ضعیفه.نظر تو چیه در مورد این مشکل؟

نظر شخصی و تجربه من میگه متاسفانه ممکنه از مموری های کارت گرافیکی باشه

وقتی مموری ها مشکل پیدا میکنه خطهای سبز نمایان میشه و تکستچر ها در محیط سه بعدی قاطی میشه تو هم (کشیده میشه تو صفحه)

شما اگر اور کردی از اور در بیار ، اگر اور نکردی اینجوریه فرکانس مموری رو از دیفالت بیار پایین تر ببین نتیجه چی میشه

البته هنگ کردن سیستم ممکنه از پاور هم باشه و یا حتی مموری های خود سیستم

پیدا کردن اشکال در کامپیوتر آزمون درست و خطاست

بهتر اینه که یه سیستم کنار داشته باشی روی اون کارت گرافیکیتو تست کنی ببینی همین مشکل پیش میاد یا خیر

اگر پیش نیومد از کارت نیست و باید بری سراغ نرم افزار (ویندوز) و سخت افزار های دیگه مانند پاور و ...

امیدوارم از کارتت نباشه

4. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

ولی من یه چیزی برام خیلی عجیبه اون هم اینه که فقط توی stalker:clear sky این مشکل وجود داره!!!
    من تا الان فقط توی سه تا چیز این مشکل برام پیش اومده:
    1.کریسیس ورژن قبلی.توی وارهد اصلا چنین مشکلی ندارم و راحت با تنظیمات بالا بازی می کنم.
    2.stalker:clear sky
    3.حودود چند وقت پیش(یادم نیس) یک یا دو بار هم در حالی که به صورت معمولی داشتم با سیستم کار می کردم خود به خود این طوری شد ولی از اون موقع دیگه به این مشکل بر نخوردم اگر کارت مشکل داشت باید توی همه ی بازیها این طوری میشد نه فقط یکیشون.
    اگر کارت مشکل داشته باشه خوب پس چرا توی بازی های دیگه این مشکل وجود نداره؟!؟!من مطمعنم که کارت سالمه و اشکال از جای دیگه هست.من با سیستم قبلیم بعد از اینکه 15 دیقه بازی می کردم یه دفعه کل سیستم هنگ می کرد و یا رنگ ها قطی می شد حتی با بازی های چند سال پیش!یکی می گفت از سی پی یو هست و یک میگفت از مین بورد هست و حتی مین بورد هم عوض کردم درست نشد!اخرش رم ها رو عوض کردم درست شد!اگر به گرافیک باشه که گرافیک کریسیس چندین برابر خفن تر و سنگین تر از استالکر هست ولی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.
    Last edited by davoodf; 06-10-2008 at 14:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من یه چیزی برام خیلی عجیبه اون هم اینه که فقط توی stalker:clear sky این مشکل وجود داره!!!
    من تا الان فقط توی سه تا چیز این مشکل برام پیش اومده:
    1.کریسیس ورژن قبلی.توی وارهد اصلا چنین مشکلی ندارم و راحت با تنظیمات بالا بازی می کنم.
    2.stalker:clear sky
    3.حودود چند وقت پیش(یادم نیس) یک یا دو بار هم در حالی که به صورت معمولی داشتم با سیستم کار می کردم خود به خود این طوری شد ولی از اون موقع دیگه به این مشکل بر نخوردم اگر کارت مشکل داشت باید توی همه ی بازیها این طوری میشد نه فقط یکیشون.
    اگر کارت مشکل داشته باشه خوب پس چرا توی بازی های دیگه این مشکل وجود نداره؟!؟!من مطمعنم که کارت سالمه و اشکال از جای دیگه هست.من با سیستم قبلیم بعد از اینکه 15 دیقه بازی می کردم یه دفعه کل سیستم هنگ می کرد و یا رنگ ها قطی می شد حتی با بازی های چند سال پیش!یکی می گفت از سی پی یو هست و یک میگفت از مین بورد هست و حتی مین بورد هم عوض کردم درست نشد!اخرش رم ها رو عوض کردم درست شد!اگر به گرافیک باشه که گرافیک کریسیس چندین برابر خفن تر و سنگین تر از استالکر هست ولی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.

نمیشه گفت در همه جا باید این مشکل باشه

اول که داره مموری ها خراب میشه ممکنه فقط در بعضی محیط های سه بعدی این مشکل پیش بیاد اون هم نوع بافرکردن رم کارت گرافیکی از طرف انجین بازی ها است

ممکنه تو یه بازی هیچ مشکلی نداشته باشی یه بازی رو نتونی اصلاً بازی کنی

راجع به هنگ کردن من نگفتم از مموری کارت گرافیکی ممکنه باشه ، دیدی که نوشتم از پاور و رم سیستم که رم عوض کردی تغریباً ازبین رفته....

بهترین کار بازم میگم برای اینکه خیال خودتو منو بقیه رو راحت کنی استالکر رو تو یه سیستم دیگه نصب کن با کارت خودت تست کن ببین همین مشکل رو داره یا خیر

این بهترین و منتقی ترین کاره

درضمن اگر بتونی از اون خط های سبز و قاطی شدن تکستچر ها یه اسکرین شات همینجا برام بگذاری بهتر میتونم نظر بدم
    Last edited by behradsn; 06-10-2008 at 15:13.

7. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

عکس رو سعی می کنم تا امشب بزارم.کارت رو همون اول که تازه اور کرده بودم از حالت اور در اوردم و الان در حالت default هست.
    این شاید مسخره باشه اما من احساس می کنم یه چیزی توی سیستم من این جور موقع ها کم میاره.ولی نمی دونم چیه!سیستم دیگه هم در دسترس ندارم تا روش تست کنم.نظرت درباره ی ati tool چیه که باهاش یه تست یه ساعتی بگیرم؟از همه چیز خیالم راحته به جز پاور سیستم!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکس رو سعی می کنم تا امشب بزارم.کارت رو همون اول که تازه اور کرده بودم از حالت اور در اوردم و الان در حالت default هست.
    این شاید مسخره باشه اما من احساس می کنم یه چیزی توی سیستم من این جور موقع ها کم میاره.ولی نمی دونم چیه!سیستم دیگه هم در دسترس ندارم تا روش تست کنم.نظرت درباره ی ati tool چیه که باهاش یه تست یه ساعتی بگیرم؟از همه چیز خیالم راحته به جز پاور سیستم!

تست ati tool بد نیست

اما پایداری سیستمو تست میکنه ، باگ هارو نمایان میکنه

در مورد پاور هم فکر نکنم پاور کم بیاره در تکستچر ها تاثیر بگذاره ، اگه اینطور بود همه جا باید این اتفاق میفتاد

سیستمی که فقط پی سی آی اکسپرس داشته باشه برای تست کافیه ها...

منتظر عکس هستم

10. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

راستی یه چیز خیلی عجیب الان رفتم توی بازی stalker:cs و گرافیک رو تا ته بردم بالا ولی این اتفاق نیوفتاد!در ضمن این رو هم بگم که سیستم از صبح روشنه!
    من منتظرم تا دوباره این طوری بشه و یه عکس بزارم اینجا.این مشکل می تونه از ویندوز باشه؟
    یه سوال دیگه ویستای 64 بیتی برای بازی بهتره یا 32 بیتی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه چیز خیلی عجیب الان رفتم توی بازی stalker:cs و گرافیک رو تا ته بردم بالا ولی این اتفاق نیوفتاد!در ضمن این رو هم بگم که سیستم از صبح روشنه!
    من منتظرم تا دوباره این طوری بشه و یه عکس بزارم اینجا.این مشکل می تونه از ویندوز باشه؟
    یه سوال دیگه ویستای 64 بیتی برای بازی بهتره یا 32 بیتی؟

امیدوارم کلاً درست بشه و به عکس گرفتن نکشه

اگر 2 گیگابایت رم داشته باشی ویستا 32 بیتی مناسب تره و پرفورمانس بالاتری داره

اگر 4 گیگابایت رم داشته باشی اون موقع پرفورمانس در ویستا 64 بیتی بصورت قابل توجهی بالاتر از 32 بیتی میشه

13. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

چرا کسی به در خواست ما توجهی نمی کنه.

من لینک دانلود ati tray tools رو می خوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •