تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 196 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که یکی از معتبرترین منابع برای تست آنتی ویروس هاست این بار دست به یه نظر سنجی از کاربران مختلفی برای تشخیص رضایت کاربران از آنتی ویروس های مختلف کرده است.
    توجه: گرچه در این نظر سنجی تعداد کاربران کم است اما با توجه به تخصص سایت مذبور می توان آن را تا حدود زیادی به واقعیت نزدیک دانست.
    نتایج را ببینید

مرجع:
    کد:
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.خسته نباشید.
    من سیستمم ویروسی شده و مشکلات زیادی پیدا کرده از جمله اینکه هیچ برنامه ای رو نمی تونم نصب کنم و خیلی مشکلات دیگه که وقتی اونو توی یکی از تاپیکهای همین فروم مطرح کردم بهم گفتن که باید یک آنتی ویروس خوب نصب کنم.حالا از شما عزیزان میخوام که راهنماییم کنید و بگید کدوم یکی از این 4 آنتی ویروس رو نصب کنم:
    1-bit defender
    2-kaspersky
    3-eset nod32
    4-eset smart security
    در ضمن ملاک های من برای انتخاب ایناست:
    1-قدرت حفاظت و شناسایی ویروس و تروجان و اسپایور و خلاصه هر چیز مخرب دیگرش خیلی بالا باشه(این ویزگیش برام فوق العاده مهمه)
    2-راحت بتونم اپدیتش کنم(آخه مثلا شنیدم kaspersky اپدیت کردنش یکم مشکله)
    3-مدت زیادی واسم کار کنه و رو سیستمم جواب بده(آخه با این اینترنت زغالی نمی تونم هر چند وقت 30 40 مگ داونلود کنم.)
    4-قابلیت پاک کردن ویروس و تروجان و دیگر چیزهاش خوب باشه(نمیخوام فقط اونها رو بشناسه و نتونه پاکشون کنه)
    5-تاثیرش روی سرعت سیستم خیلی واسم مهم نیست.
    در کل میخوام امنیت سیستمم توپ باشه.در ضمن اینم بگم که اکثر مشکلات کامپیوتر من ناشی اتصال فلش و انتقال فایلهای الودست.
    ممنون از لطفتون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب دوست عزيز Bitdefender 2008 رو ميتوني با راهي كه تو تاپيك خودش گفته شده كرك كني و راحت كرك و آپديت ميشه و هيچ مشكلي نداره. اما تو پيدا كردن ويروس و پاك كردن اون ها زياد نميشه روش حساب كرد(نسبت به اون هايي كه نام بردي).
    اما NOD32 و Smart security هر دو يكي هستن و لي ظاهرا بهتره Smart Security رو نصب كني چون به اصطلاح يه Firewall داره كه تا حالا از كسي تعريفشو نشنيدم ولي از لحاظ پيدا كردن ويروس و پاك كردن خيالت راحت (مگر اين كه اصلا امكان پاك شدن وجود نداره) و براي آپديت كردن اون يا بايد كركش كني يا هر روز يه سريا از سايت هاي ذكر شده تو تاپيك خودش استفاده كني. ولي همين ناد يه اشكال اساسي داره اون هم اينه كه اگه يه ويروس بياد و ناد اون رو نشناسه ويروس ميتونه به راحتي تمام فايل هاي ناد رو پاك كنه و هركاري دلش
    خواست بكنه (حتي اگه آنتي ويروس نتونه ويروس رو بشناسه گاهي ميتونه جلوي خراب كاري اون رو بگيره). در كل چون نميتونه از خودش محافظت كنه زياد ازش خوشم نمياد.
    اما كسپر تنها مشكلي كه داره يكم پيچيده هست و يكمي از لحاظ پيدا كردن ويروس از ناد ضعيف تر. ولي امكاناتي داره كه به خاطر اون ها ميشه از اين مشكل چشم پوشي كرد. فقط خرجش اينكه يه كمي به خودت فشار بياري و كار كردن با اون رو ياد بگيري.
    ------------------------------= همه اين ها از روي تجربه شخصي و تا حدودي از روي تست هاي اجام شده است پس ممكنه كساني مخالف باشن =--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز اول گزینه هایى که گذاشتى اشتباهه

Smart Security همون آنتى ویروس ناد32 بهمراه فایروال هستش پس لازم نبود دو مورد مشابه رو وارد کنید

به این نکته توجه داشته باشید محصول Internet Security یه شرکت از محصول آنتى ویروسش بمراتب قویتر هستش

دوم اینکه تامین امنیت سیستم تاحدود زیادى به شما بستگى داره نه آنتى ویروس

من از محصول Kaspersky Internet Security که شامل آنتى ویروس و فایروال قدرتمندیه استفاده میکنم

و در این چندساله حتى 1 ویروس نتونسته سیستمم رو آلوده بکنه (با اونکه من کارم جوریه که با انواع و اقسام ویروسها در گیرم)

ولى هستند کسانیکه سیستمشون رو بدلیل عدم داشتن تسلط به این برنامه قدرتمند به خطر میندازند

شما بهتره از گرینه هاى زیر (که هرکدوم در این زمینه بسیار قدرتمند هستند) اونى رو انتخاب کنید که تسلط دارید
    Avira Antivir
    Kaspersky
    NOD 32
    آنتى ویروس هایى مانند Bitdefender و Norton و AVG هم درجه بعد ملاک قرار بدید

خب شما با انتخاب آنتى ویروس مناسب در برابر ویروسها در امان هستید اما باز دربرابر تهدیدات هکرها و اسپایورها و بدافزارها در معرض خطر هستید

براى در امان بودن از هکرها و برنامه هاى جاسوسى باید از یه فایروال نیرومند در کنار آنتى ویروس استفاده کنید ...

... و یا از محصولات Internet Security که شامل آنتى ویروس و فایروال هماهنگ هستند استفاده کنید

در برابر بدافزارها هم حتما باید از آنتى اسپایورها (حال بصورت غیرفعال) بهره ببرید و هر بار سیستم رو با اون چک کنید

موفق باشید

آخر فروم باز aa12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آنتی وایرس های Sophos و Avira دارای رتبه ی ADVANCED+ هستند .

آنتی وایرس Avira وسپس NOD32 بیشترین تعداد بدافزارها را پیدا کرده اند .

Avira در هر دو مورد جزو بهترین ها است .

av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2008_05.php

دریافت
    avira premium Security Suite 8.1.00.206
    کد:
    دریافت لایسنس :
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنتی وایرس های Sophos و Avira دارای رتبه ی ADVANCED+ هستند .

آنتی وایرس Avira وسپس NOD32 بیشترین تعداد بدافزارها را پیدا کرده اند .

Avira در هر دو مورد جزو بهترین ها است .

av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2008_05.php

دریافت
    avira premium Security Suite 8.1.00.206
    کد:
    دریافت لایسنس :
    کد:

با سلام
    تصحیح می شود سوفوس در این تست +ADVANCED که نگرفته هیچ - هیچ نشان دیگری رو هم به علت اشتباهات زیادش نگرفته
    AVIRA , NOD32 نشان+ADVANCED گرفتند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام عزیزان.ممنونم از راهنماییتون.با توجه به گفته های شما عزیزان ظاهرا بهترین گزینه eset smart security است.بازم خیلی ممنون.اگه مشکلی داشتم دوباره مزاحمتون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب دوست عزيز Bitdefender 2008 رو ميتوني با راهي كه تو تاپيك خودش گفته شده كرك كني و راحت كرك و آپديت ميشه و هيچ مشكلي نداره. اما تو پيدا كردن ويروس و پاك كردن اون ها زياد نميشه روش حساب كرد(نسبت به اون هايي كه نام بردي).
    اما NOD32 و Smart security هر دو يكي هستن و لي ظاهرا بهتره Smart Security رو نصب كني چون به اصطلاح يه Firewall داره كه تا حالا از كسي تعريفشو نشنيدم ولي از لحاظ پيدا كردن ويروس و پاك كردن خيالت راحت (مگر اين كه اصلا امكان پاك شدن وجود نداره) و براي آپديت كردن اون يا بايد كركش كني يا هر روز يه سريا از سايت هاي ذكر شده تو تاپيك خودش استفاده كني. ولي همين ناد يه اشكال اساسي داره اون هم اينه كه اگه يه ويروس بياد و ناد اون رو نشناسه ويروس ميتونه به راحتي تمام فايل هاي ناد رو پاك كنه و هركاري دلش
    خواست بكنه (حتي اگه آنتي ويروس نتونه ويروس رو بشناسه گاهي ميتونه جلوي خراب كاري اون رو بگيره). در كل چون نميتونه از خودش محافظت كنه زياد ازش خوشم نمياد.
    اما كسپر تنها مشكلي كه داره يكم پيچيده هست و يكمي از لحاظ پيدا كردن ويروس از ناد ضعيف تر. ولي امكاناتي داره كه به خاطر اون ها ميشه از اين مشكل چشم پوشي كرد. فقط خرجش اينكه يه كمي به خودت فشار بياري و كار كردن با اون رو ياد بگيري.
    ------------------------------= همه اين ها از روي تجربه شخصي و تا حدودي از روي تست هاي اجام شده است پس ممكنه كساني مخالف باشن =--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    من شنیدم میشه eset رو به مدت 50 سال کرک کرد.ایا این واقعیت داره؟و اگه داره پس چرا هر روز واسش سریال اعلام میشه تا اونو وارد کنند؟چرا همه اونو کرک نمیکنند تا کارشون راحتتر شه؟
    ایا این کرک کردن از قدرت حفاظتی اون کم میکنه؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من شنیدم میشه eset رو به مدت 50 سال کرک کرد.ایا این واقعیت داره؟و اگه داره پس چرا هر روز واسش سریال اعلام میشه تا اونو وارد کنند؟چرا همه اونو کرک نمیکنند تا کارشون راحتتر شه؟
    ایا این کرک کردن از قدرت حفاظتی اون کم میکنه؟
    ممنون.
    با سلام
    ابتدا دوستان توجه کنند این تاپیک مربوط به مقایسه آنتی ویروس هاست و زمانی که سوال شما به آنتی ویروس خاصی مربوط می شه باید اونو در تاپیک خودش مطرح کنید تا هم شما زودتر به جوابتون برسید و هم نظم انجمن ها رعایت بشه
    اما به هر حال
    من در اینجا توضیحی در مورد نسخه های مختلف این آنتی ویروس دادم ببینید

کد:
    در مورد کرک کردن بله همچین کرکی وجود داره اما اینجوری هم نیست که همیشه خوب کار کنه و گاهی از کار می افته و آنتی ویروس آپدیت نمی شه برای همین بعضی ها همون روش سریال رو ترجیح می دن
    بعضی ها هم (مثل خود من) اصولا کرک کردن نرم افزار های امنیتی رو نمی پسندن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •