تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 141 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه alijani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز من روي يك سيستمي كه ويندوز XP SP3 داشت تست كردم و مشكلي نبود و فايل hosts نيز وجود داشت.لازم به ذكره كه فايل imhost نيز در كنار فايل hosts وجود داشت.
    بله ممنون ایراد از ویندوزم بود اونو که عوض کردم پیداش کردم ولی تمام اون مراحلی رو که گفته بودید رو انجام دادم ولی وقتی که خواستم آپدیت کنم زد the key is invalid در ضمن قبل از این که آپدیت کنم زدم سیستم رو سرچ کنه اون فایل host رو به عنوان ویروس شناخت و پاک کرد و بسیاری از برنامه های توپم رو پاک کرد آیا نمیشه کاری کرد که از خودمون بپرسه که چکارش کنم مثل کسپرسکای

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جديدترين روش بدست آوردن سريال قانوني 6 ماهه براي محصول BitDefender Total Security 2009 در پست اول قرار گرفت.
    دوستاني كه از اين محصول استفاده ميكنند هر چه سريعتر اقدام به دريافت سريال كنند.

3. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من bit defender internet security 2008 را نصب كردم و طبق راهنماييها كرك آن را نصب كردم. ولي هربار مقع آپديت كردن حجمي را كه بايد update كند را يك مقدار متفاوت نشان مي دهد. مثلا يك بار حجمي حدود 40 مگابايت، يك بار حجمي حدود 10 مگابايت، و بار ديگر 30 مگابايت. و همين طور تغيير مي‌كند. چرا update آن كامل نمي شود و مشكل اين update چيست؟ لطفا من را راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    این bitdefender چرا آپدیت نمیشه update eror میده,باید جدیدترین ورژنشو نصب کنم؟
    مال من bitdefender internet security 9 هست.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    این bitdefender چرا آپدیت نمیشه update eror میده,باید جدیدترین ورژنشو نصب کنم؟
    مال من bitdefender internet security 9 هست.
    شما چند وقته اين محصول را در سيستم خود نصب كرده ايد؟به چه صورت آنرا رجيستر كرده ايد؟با سريال قانوني يا با استفاده از كرك؟آيا تابحال موفق به آپديت اين محصول شده ايد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر مي‌شود جواب من را نيز بدهيد:
    من bit defender internet security 2008 را نصب كردم و طبق راهنماييها كرك آن را نصب كردم. ولي هربار مقع آپديت كردن حجمي را كه بايد update كند را يك مقدار متفاوت نشان مي دهد. مثلا يك بار حجمي حدود 40 مگابايت، يك بار حجمي حدود 10 مگابايت، و بار ديگر 30 مگابايت. و همين طور تغيير مي‌كند. چرا update آن كامل نمي شود و مشكل اين update چيست؟ لطفا من را راهنمايي كنيد.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگر مي‌شود جواب من را نيز بدهيد:
    شما از کدام نسخه و ورژن بیت دیفندر استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

سلام بر دوستان گل

من internet security 2009 نصب کردم

وقتی که firewall فعال باشه نمیزاره صفحه ای رو تو اینترنت باز کنم ولی وقتی غیر فعالش می کنم این مشکلو ندارم
    دوستان محترم لطفا بفرمایید چه خاکی تو سرم بریزم

بیشتر تنظیماتی هم که مربوط به عدم دسترسی به وب همرو چک کردم ولی مشکلی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام آقايmajid20 در پيغام نوشته بودم كه من ازbit defender internet security 2008 استفاده مي‌كنم.
    لطفا مرا راهنمايي كنيد.
    Last edited by nosaibeh; 28-01-2009 at 07:37. دليل: غلط تايپي

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام بر دوستان گل

من internet security 2009 نصب کردم

وقتی که firewall فعال باشه نمیزاره صفحه ای رو تو اینترنت باز کنم ولی وقتی غیر فعالش می کنم این مشکلو ندارم
    دوستان محترم لطفا بفرمایید چه خاکی تو سرم بریزم

بیشتر تنظیماتی هم که مربوط به عدم دسترسی به وب همرو چک کردم ولی مشکلی نیست
    آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ فایروال ویندوز را خاموش کرده اید ؟

صرفا با یک مرورگر مشکل دارید ( کدام ؟ ) یا کلا با تمام مرورگرها مشکل دارید ؟

سلام آقايmajid20 در پيغام نوشته بودم كه من ازbit defender internet security 2008 استفاده مي‌كنم.
    لطفا مرا راهنمايي كنيد.
    خب ویندوز شما چیست ؟ در ضمن آیا پس از نصب بیت دیفندر آپدیت های پیشین بیت دیفندر رو بصورت دستی اضافه کردید ؟

البته من توصیه میکن حتما از نسخه 2009 استفاده کنید چون نسخه 2008 بسیار سنگین بود که در نسخه 2009 اندکی بهبود یافت

همچنین نسخه های جدید مشکل کرک ندارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •