آقاباوربفرماییدکه این مک آفی هم کم داره چنددقیقه پیش فایروال مک آفی خودبه خودآپ شدمن توش موندم که مک آفی بامن شوخی داره ؟؟؟؟؟)
آقاباوربفرماییدکه این مک آفی هم کم داره چنددقیقه پیش فایروال مک آفی خودبه خودآپ شدمن توش موندم که مک آفی بامن شوخی داره ؟؟؟؟؟)
Last edited by online-amir; 30-09-2006 at 09:36.
میدونی flowerجان اصلا کلا هم من هم سیستمم با NOD32 نمیسازیم باورکن وقتی NOD32 رونصبش میکنم کل سیستم قاط میزنه
nod32برای این تو اینترنت محبوبه چون تو خارج که یکی بخواد انتی ویروس بگیره قیمتش ارزونه فقط همین وگرنه امکانات زیادی نداره و همیشه هم تروجان ها خدمتش رسیدند mcafee هم نسخه های enterprise خوب هستند نسخه های معمولیش به درد نمیخوره
ورژن های جدید مکافی :
مجموعه ای متشگل :
McAfee VirusScan 2006
McAfee Personal Firewall Plus 2006
McAfee SpamKiller 2006
McAfee Privacy Service 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
ازوقتی که ویروس یاب مک آفی 2007رونصب کردم هرکاری که کردم مرورگرفایرفاکسم نیومدبالاعلاوه براین بااینترنت اکسپلوررهم نتونستم هیچ سایتی روبازکنم یعنی الان هم که این مشکلم رومطرح کردم مجبورشدم مک آفی رو ریمووکنم اساتیدیه کمکی کنن بگن که مشکل ازکجاست ایاتنظیماتی هست که من انجام بدم یا نه
اقاکسی نیست به ماکمک کنه ازیه طرف بی ویروس اسکن وبی فایروال موندیم ازیه طرف نزدیک 3ساعت نشستیم خیرسرمون این مک آفی رودانلودکردیم باحجم نزدیک 40 مگ دوستان کمک
wonderboyجان
ممنون از زحمتتون
شبي گفتم به سيگار که از جانم چه مي خواهي درون دود خود بنوشت جانت را ميخواهم!نوشته شده توسط baby
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)