تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 1004 اولاول ... 195965666768697071727379119169569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

برای من هر از گاهی تایم اوت میده. ولی دیسکانکت نشدم

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

امروز صبح وضع مخابرات خیلی خراب بود. نه کلا قطع بود نه وصل! معلوم نیست دارن چی کار میکنن. حدس میزنم دارن سیستم هاشون رو عوض میکنن تا خدمات بهتری ارائه بدن. دمشون گرم

داره خودمونی میشه Ahmad_742009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پارس آنلاین شاید سرعتش راضی کننده نباشه اما من هیچوقت ندیدم پینگم تایم اوت بده .

یه روز با سرعت 10 دانلود میکنم یه روز ( مثل امروز ) 70-80 تا راحت میگرم

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پارس آن لاین صبح ۱۱:۱۰ تا ۱ فکر کنم قطع بود. من به طور مداوم چک نکردم. در ضمن در چند روز اخیر هم قطعی و نوسان زیاد داشت.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

امروز صبح وضع مخابرات خیلی خراب بود. نه کلا قطع بود نه وصل! معلوم نیست دارن چی کار میکنن. حدس میزنم دارن سیستم هاشون رو عوض میکنن تا خدمات بهتری ارائه بدن. دمشون گرم

خوشم مياد كه آدم مثبتي هستي و سعي ميكني به جنبه مثبت اين موضوع نگاه كني.

خدا كنه همينطور باشه و يه دستي به سر و وضع سخت افزارها و نرم افزارهاشون بكشن تا شايد يه كمي وضعيت بهتر بشه. مايه آبروريزي شده اين مخابرات اروميه.

راستي يك نكته جالب امروز كه اينترنت نداشتم داشتم بالاجبار راديو گوش ميكردم با وزير ارتباطات آقا رضا تقي زاده! مصاحبه كردن،گفت كه قراره به يك كنسرسيوم وظيفه كشيدن كابل نوري به درب منازل واگذار بشه طي 3 ماه آينده و در صورت بهره برداري از اين طرح قراره كه پهناي باندي كه به مشتركين خانگي داده ميشه حداقل 100 برابر افزايش پيدا بكنه. اگه پهناي فعلي رو 128 كيلوبيت بر ثانيه در نظر بگيريم طبق صحبتهاي جناب وزير قراره بشه 5/12 مگابيت بر ثانيه. البته ايشون تو صحبتهاشون خيلي روي كلمه ي حداقل تاكيد ميكردن.

البته فكر كنم 3-2 سالي طول بكشه كه اين طرح به بهره برداري برسه ولي وزير ميگفت كه خيلي اميدواره كه قبل از اتمام دوره دولت دهم اين طرح به بهره برداري برسه. انشاالله
    Last edited by urumchi; 10-05-2011 at 02:10.

6. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هیچ اتفاق خاصی نیافتاده. چند روز تعطیل بود کارمندای ادارات اینترنت خونشون اومده بود پایین. یادش به خیر سه ماه تو یه اداره ای کار میکردم همه کارشون رو ول کرده بودن چسبیده بودن به اینترنت. باند و ترافیک هم که مفت، تمام وقت در حال داونلود بودن. اونجا به این نتیجه رسیدم که یه اداره برای یک آی اس پی مساویه با صد تا کاربر خانگی، بنابراین هر چقدر هم کاربرای خانگی تو مضیقه بمونند از باند و ترافیک ادارات نمیان بزنن بدن به کاربرای خانگی.

8. 2 کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

...وزير ارتباطات آقا رضا تقي زاده! مصاحبه كردن،گفت كه قراره به يك كنسرسيوم وظيفه كشيدن كابل نوري به درب منازل واگذار بشه طي 3 ماه آينده و در صورت بهره برداري از اين طرح قراره كه پهناي باندي كه به مشتركين خانگي داده ميشه حداقل 100 برابر افزايش پيدا بكنه. اگه پهناي فعلي رو 128 كيلوبيت بر ثانيه در نظر بگيريم طبق صحبتهاي جناب وزير قراره بشه 5/12 مگابيت بر ثانيه. البته ايشون تو صحبتهاشون خيلي روي كلمه ي حداقل تاكيد ميكردن.

البته فكر كنم 3-2 سالي طول بكشه كه اين طرح به بهره برداري برسه ولي وزير ميگفت كه خيلي اميدواره كه قبل از اتمام دوره دولت دهم اين طرح به بهره برداري برسه. انشاالله
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این در واقع همون اینترانت هست که میخوان راه بندازن. ببینید اینا اول میان میگن فلان قدر پهنای باند بهتون میدیم، ملت هم خوشحال از اینکه به سرعت بالا دسترسی پیدا میکنن. بعد که استارت خورد و ملت میمونه با تبیان عزیز و مجموع لیست پیوندها
    من مطمئنم اینا با این کار میخوان درواقع ملت رو دور بزنن

10. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

کد:
    این در واقع همون اینترانت هست که میخوان راه بندازن. ببینید اینا اول میان میگن فلان قدر پهنای باند بهتون میدیم، ملت هم خوشحال از اینکه به سرعت بالا دسترسی پیدا میکنن. بعد که استارت خورد و ملت میمونه با تبیان عزیز و مجموع لیست پیوندها
    عزیز اخه توی اخبار بود که پهنای باند اینترنت بین الملل رو افزایش میدن!

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کد:
    بله، در راستاي ايجاد اينترنت ملي يا بقولي حلال! قراره كه اين اتفاق بيفته. يعني براي استفاده از اينترنت ملي هم هزينه بسيار كمي قراره بگيرن (طبق شنيده ها 5000 تومن در ماه) و هم اينكه پهناي بسيار خوبي ميدن
    اما در مورد اينترنت بين المللي همين آش و همين كاسه خواهد بود. انتخاب با خودمونه. اگه اينترنت ارزون با پهناي باند بالا ميخوايم ناچاريم از اينترنت ملي استفاده كنيم اما اگه اينترنت بين المللي بخوايم بايد با همين قيمتهاي زياد و پهناي باند كم سر كنيم.

عزیز اخه توی اخبار بود که پهنای باند اینترنت بین الملل رو افزایش میدن!
    بله قراره زياد بشه ولي نه در حدي كه قراره واسه اينترنت ملي زياد بشه. شايد پهناي 128 بشه نهايتا 512
    اما در اينترنت ملي مثل اينكه ميخوان پهناي 12-10 مگابيتي بدن. ببين تفاوت از كجا تا كجاست!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

عجب، ما هر نتی خریدیم تو زرد در اومده تا حالا ، اینم از مخابرات، حیف سه ماه تمدید کردم، اگه با همین وضعیت ادامه بده، 2 ماهش تموم نشده میرم تخلیه میکنم

الان فقط دیگه ماکس نت مونده که تست نکرده باشم، اونم حتما خوبه، اگه من نت بگیرم ازش اونم وضعیتش میشه مثل بقیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •