برای من هر از گاهی تایم اوت میده. ولی دیسکانکت نشدم
امروز صبح وضع مخابرات خیلی خراب بود. نه کلا قطع بود نه وصل! معلوم نیست دارن چی کار میکنن. حدس میزنم دارن سیستم هاشون رو عوض میکنن تا خدمات بهتری ارائه بدن. دمشون گرم![]()
پارس آنلاین شاید سرعتش راضی کننده نباشه اما من هیچوقت ندیدم پینگم تایم اوت بده .
یه روز با سرعت 10 دانلود میکنم یه روز ( مثل امروز ) 70-80 تا راحت میگرم![]()
پارس آن لاین صبح ۱۱:۱۰ تا ۱ فکر کنم قطع بود. من به طور مداوم چک نکردم. در ضمن در چند روز اخیر هم قطعی و نوسان زیاد داشت.
خوشم مياد كه آدم مثبتي هستي و سعي ميكني به جنبه مثبت اين موضوع نگاه كني.
خدا كنه همينطور باشه و يه دستي به سر و وضع سخت افزارها و نرم افزارهاشون بكشن تا شايد يه كمي وضعيت بهتر بشه. مايه آبروريزي شده اين مخابرات اروميه.
راستي يك نكته جالب امروز كه اينترنت نداشتم داشتم بالاجبار راديو گوش ميكردم با وزير ارتباطات آقا رضا تقي زاده! مصاحبه كردن،گفت كه قراره به يك كنسرسيوم وظيفه كشيدن كابل نوري به درب منازل واگذار بشه طي 3 ماه آينده و در صورت بهره برداري از اين طرح قراره كه پهناي باندي كه به مشتركين خانگي داده ميشه حداقل 100 برابر افزايش پيدا بكنه. اگه پهناي فعلي رو 128 كيلوبيت بر ثانيه در نظر بگيريم طبق صحبتهاي جناب وزير قراره بشه 5/12 مگابيت بر ثانيه. البته ايشون تو صحبتهاشون خيلي روي كلمه ي حداقل تاكيد ميكردن.
البته فكر كنم 3-2 سالي طول بكشه كه اين طرح به بهره برداري برسه ولي وزير ميگفت كه خيلي اميدواره كه قبل از اتمام دوره دولت دهم اين طرح به بهره برداري برسه. انشاالله
Last edited by urumchi; 10-05-2011 at 02:10.
هیچ اتفاق خاصی نیافتاده. چند روز تعطیل بود کارمندای ادارات اینترنت خونشون اومده بود پایین. یادش به خیر سه ماه تو یه اداره ای کار میکردم همه کارشون رو ول کرده بودن چسبیده بودن به اینترنت. باند و ترافیک هم که مفت، تمام وقت در حال داونلود بودن. اونجا به این نتیجه رسیدم که یه اداره برای یک آی اس پی مساویه با صد تا کاربر خانگی، بنابراین هر چقدر هم کاربرای خانگی تو مضیقه بمونند از باند و ترافیک ادارات نمیان بزنن بدن به کاربرای خانگی.
این در واقع همون اینترانت هست که میخوان راه بندازن. ببینید اینا اول میان میگن فلان قدر پهنای باند بهتون میدیم، ملت هم خوشحال از اینکه به سرعت بالا دسترسی پیدا میکنن. بعد که استارت خورد و ملت میمونه با تبیان عزیز و مجموع لیست پیوندهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مطمئنم اینا با این کار میخوان درواقع ملت رو دور بزنن
عزیز اخه توی اخبار بود که پهنای باند اینترنت بین الملل رو افزایش میدن!
بله، در راستاي ايجاد اينترنت ملي يا بقولي حلال! قراره كه اين اتفاق بيفته. يعني براي استفاده از اينترنت ملي هم هزينه بسيار كمي قراره بگيرن (طبق شنيده ها 5000 تومن در ماه) و هم اينكه پهناي بسيار خوبي ميدن
اما در مورد اينترنت بين المللي همين آش و همين كاسه خواهد بود. انتخاب با خودمونه. اگه اينترنت ارزون با پهناي باند بالا ميخوايم ناچاريم از اينترنت ملي استفاده كنيم اما اگه اينترنت بين المللي بخوايم بايد با همين قيمتهاي زياد و پهناي باند كم سر كنيم.
بله قراره زياد بشه ولي نه در حدي كه قراره واسه اينترنت ملي زياد بشه. شايد پهناي 128 بشه نهايتا 512
اما در اينترنت ملي مثل اينكه ميخوان پهناي 12-10 مگابيتي بدن. ببين تفاوت از كجا تا كجاست!!!
عجب، ما هر نتی خریدیم تو زرد در اومده تا حالا ، اینم از مخابرات، حیف سه ماه تمدید کردم، اگه با همین وضعیت ادامه بده، 2 ماهش تموم نشده میرم تخلیه میکنم
الان فقط دیگه ماکس نت مونده که تست نکرده باشم، اونم حتما خوبه، اگه من نت بگیرم ازش اونم وضعیتش میشه مثل بقیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)