-=- الان تبریز چه شرکتایی مجوز توزیع پهنای باند دارن ؟
توزیع و مدیریت پهنای باند فقط در دست شاتل و همارا با مجوز رسمی سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی کشور.
اما دوست عزیز یک نکته هست که شما و سایر دوستان باید حتما بدانید و اینکه این عبارات چیست ؟
icp : شركت هاي ارايهدهنده ارتباط اينترنت پرظرفيت ( (ICPو یا (Internet connection provider ) كه به عنوان پيمانكار شركت مخابرات ايران به تامين و عرضه پهناي باند اينترنت ميپردازند.
isp : شرکت ISP و يا Internet Service Provider ، شرکتی است که امکان دستيابی به اينترنت و ساير سرويس های وب را فراهم می نمايد . مراکز ارائه دهنده خدمات اينترنت علاوه بر نگهداری و پشتيبانی از يک خط مستقيم به اينترنت ، فعاليت های متعدد ديگری نظير نگهداری و پشتيانی از سرويس دهندگان وب را نيز انجام می دهند . مراکز فوق با ارائه نرم افزارهای لازم ( در صورت ضرورت ) ، يک رمز عبور حفاظت شده و يک شماره تلفن برای تماس با شبکه ، امکان استفاده از اينترنت و مبادله نامه های الکترونيکی را در اختيار متقاضيان قرار می دهند . برخی از مراکز ISP خدمات اضافه ديگری را نيز ارائه می نمايند .
مراکز ISP دارای ابعاد و اندازه های متفاوتی می باشند . برخی از آنان توسط افرادی اندک اداره می شوند و تعدادی ديگر شرکت هائی بزرگ می باشند که خدمات متنوعی را در اختيار کاربران قرار می دهند . مراکز ارائه دهند خدمات اينترنت دارای حوزه های عملياتی متفاوتی نيز می باشند . مثلا" برخی از آنان خدمات خود را صرفا" در سطح يک شهرستان ارائه داده و برخی ديگر دارای قابليت های منطقه ای و حتی بين المللی می باشند .
pap : شرکتهای داراي پروانه PAP(پورت هاي پرسرعت) را تامین و در اختیار شرکتهای مربوط قرار می دهند.
isdp : چندی پیش اعلام شد که معاون تنظيم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از ابلاغ دستورالعمل جديد سازمان مربوط به فعاليت ISP و ISDPها خبر داد.
در دستورالعمل جديد كه مرتبط با فعاليت ISPها و ICPها است، از اين پس ICPها به ISDPها تغيير نام يافته و از طرفي بعد از اتمام مهلت قرارداد براي تمديد قرارداد بايد مستقيما از طريق سازمان اين كار انجام شود و اين شركتها از اين پس از شركت مخابرات مجوز دريافت نميكنند؛ در اين مصوبه مجوز ISDPها از دو مجوز به يك مجوز تبديل خواهد شد و اما وقتی که :
در واقع صدور نخستین اولتیماتوم رگولاتوری به شرکت های
ISP جهت ارسال درخواست برای
ISDP شدن به تیر ماه سال پیش باز می گردد. زمانی که به موجب آن علی ذوالقدری ها، مدیر کل صدور پروانه به نوعی با ملایمت فعالان
ISP را دعوت کرد تا نسبت به دریافت پروانه اقدام کنند.اما با توجه به میزان بازتاب
ISPها، مدیریت صدور پروانه در رگولاتوری مجبور شد تا بارها نسبت به انتشار فراخوان برای شرکت ها جهت
ISDP شدن اقدام کند. تا این که به موجب انتشار اطلاعیه ای رگولاتوری
اخطار داد، پهنای باند تمام
ISP هایی که تا پایان شهریورماه 86 نسبت به دستور العمل جدید اقدام نکرده اند، توسط مخابرات
قطع می شود.
به گفته دکتر سلیمانی،
وزیر ICT سرانجام در آخرین وضعیت اعطای پروانه
ISDP؛ 30
شرکت ICP و
هزار شرکت ISP توجه کنید (1000 شرکت) برای اخذ پروانه جدید
ISDP در کل کشور اقدام کردند یعنی اجباری و باز یعنی همه شرکتهای isp این کار را باید انجام دهند.
این مفهوم به این معنی نیست که پهنای باند به شرکتهای isp داده میشه بلکه به سازمانها و شرکتها و ... و هدف دولت از این کار چی بوده خدا میدونه اما در اطلاعات قبلی هدف کاهش هزینه ها و افزایش سرعت می باشد که خداوکیلی این اقدامات تا مراحلی احساس شد اما به طور کامل اجرا نشده که امیدواریم با برنامه ریزی دولت محترم و بزرگان مربوطه کشور ایران مانند انرژی هسته ای در کل جهان از نظر اینترنت و سرعت آن صدا کنه
.gif)
.
-=- اصلا سوال اینجاس که این ماک نت میگه من پهنای باند رو به ISP ها میدم ، مگه تبریز چند تا ISP هست آخه تازه مخابرات هم مگه پهنای باند نمیده ؟
خوب 100% جواب را در بالا گرفته اید . این شرکت در دروغ گویی و شایعه داره کارهاشو انجام میده و فکر نکنم این جور تبلیغات عوضی رو بین شرکتهای اینترنت دیده باشم. با این کار مثلا میخواهد مشتری جمع کنه.
و اون مشتری ناآگاه هست که در دام و تله این جور تبلیغات می افتند.
نه تنها این isp بلکه بقیه isp ها هم که بزودی ارائه پهنا خواهند داشت به این شکل است. و باید نحوه ارائه را بررسی کرد.
به گمان این را در نظر داشته باشید من سهمیه پهنای خودم رو تا مرز نیاز استفاده وبقیه رو برای شرکتی که از همه سهمیه استفاده کرده با هزینه ارزان قرار میدم و الی اخر ...
شاتل و همارا که و لایزر فکر کنم خودکفا باشن پس این ماکس نت به کی پهنا میده ؟ .gif)
اگه دقت کرده باشین گفته ارزونتر از مخابرات این رو میده در حالی که بازهم در این کار داره برای سودجویی خودش کار میکنه یعنی داره گرونتر از مخابرات هم میده چرا ؟
چون این پهنای باند که مخابرات برای
isdp ها میده به صورت عمده هست یعنی خريد پهناي باند به صورت عمده سبب منفعت بسياري براي ISP ها خواهد شد، چرا كه از لحاظ مالي با
تخفيفات صورت گرفته
حدود 60 درصد .gif)
ارزانتر خواهد بود، ضمن اين كه از لحاظ فني نيز مشكلات شركتها از طريق توزيعكننده پهناي باند كه انجمن خواهد بود، به راحتي پيگيري ميشود. نقل از مهندس طالب شرفي، دبير انجمن شركتهاي اينترنتي.
حالا به راحتی اون 60 در صد تخفیف مخابرات رو روش میکشه و با 20 - 30 درصد تخفیف کلی با مخابرات مه مرم میده .
-=- iNet نماینده کدوم شرکته ؟ مگه میصرفه براش ؟
دقیق نمی دونم ولی خوب احتمالا فکر میکنه با ارزون دادن یا حالا قیمت تمام شده دادن باعث میشه کاربراش زیاد بشه و در اینده بتونه با هزینه های اضافی چون رانژه - فروش مودم و ... جبران کنه . باید نشت و دید که میتونه یا درش رو میبنده ؟
-=- این تنظیم سرعت که گفتین ، از طرف شرکت هست دیگه نه ؟
اوکی.
برا مثال من الان 512 دارم اگه یه یوزر پس 1 مگابیت پیدا کنم میتونم استفاده کنم یا نه ؟
هم آره و هم نه.
مونده به شرکت که چگونه رعایت قانون کنه . چون فعلا مجوز نیست که بالای 512 بدن.
حالا شرکت ها علاوه بر سرویس شما روی خط شما پهنا رو قفل می کنن یعنی این کار بر روی پورت شما صورت میگیره. اگه از شرکتی ناراضی بودین ببینین این پهنا به چه صورت هست اگه بالای 512 باشه می تونید شکایت کنید و حسابی اون شرکت متخلف رو به سزای اعمالش برسونید. البته نه برای هر شرکتی ها ..
بعضی شرکتها مثل ماکاسنت بعضی شرکتها که سوتی داره فراون و یوقتی پورتهای تازه ای رو در مخابرات وصل میکنه یادش میره که از تهران این پورتها کانفیق یا به اصطلاح تنظیم نشده و خوشبخت اون کاربرها که پهناشون بازه
.gif)
.
-=- چرا همارا IP هاش رو استاتیک کرده ؟ ( میتونست 10 تومن از همه بگیره بعد اینکارو کنه
) تازه یه کاری کرده که آی پی هاش شده خارجج از ایران
صداشو در نیار خوب.این برا بعضی هاست شانسی شما برو کیفت رو بکن.
اولا یک سیاست هست
.gif)
. دوما یه شرکت محبوبه بومیه
.gif)
. سوما چون داره از ماهواره استفاده میکنه
.gif)
برای همین شما ip متفاوتی دارین. ok ؟
-=- شما تو همارا هستین ؟ .gif)
هستم یا نیست . اینجا یا اونجا . فرقی نداره. فقط کمک ناچیز به مردم مهمه .
-=- این پهنای دانشگاه آزاد و سراسری رو کی میده ؟ ( آزاد شده 16 مگابیت !!! )
درسته شده 16mbps .
همارا
-=- الان فرض کنیم منه یوزر رفتم یه سرویس 256 گرفتم که سرعت دانلودش باید بین 25 تا 32 باشه ، میشه ارتباط این سرعت رو به فاصله از مخابرات منطقه / فاصله از ISP / شرکت / تجهیزات شرکت / تجهیزات مخابرات منطقه بگین ؟
فاصله از مخابرات تا دم در خونتون حسابه.
ADSL يك سرويس حساس به فاصله ميباشد همچنانكه طول ارتباط افزايش مي يابد كيفيت سيگنال كاهش يافته وسرعت ارتباط كم ميشود. حداكثر فاصله جهت سرويس دهي توسط سيستم ADSL ميتواند به 5460 متر برسد. تكنولوژي ADSL ميتواند حداكثر سرعت
8Mbps downstream در فاصله حدود 1820 متر و سرعت
upstream تا kbps640 را در اختيار كاربران قراردهد. كه البته در عمل حداكثر سرعت مورد استفاده در ADSL ها 2.3mbps ميباشد.
آنجا كه سیگنال بر روی كابل های تلفن معمولی مسافت زیادی را نمی تواند طی كند ADSL در فواصل اندك قابل استفاده است كه معمولا كمتر از 5 كیلومتر است. من بعدا اطلاعات و اموزشهایی را که در مورد این موضوع دارم و کسب کرده ام را به شما منتقل خواهم کرد.
-=- راستی به نظرتون میشه اکانت یوزرای دیگه رو کش رفت و استفاد کرد ؟
100% تضمینی .
برای مثال می تونید با دوستان خود یک گروه تشکیل بدهید و هر روز 24 ساعت شرکت مورد نظر رو زیر نظر داشته باشید.
شرکتها فرمها و کاغذهای بسیار مفیدی رو دور میریزند.آنها را پیدا کنید.
.gif)
البته تا زمانی این قابل اجرا است که این آموزش لو نرود و شرکتها از دستگاه نابود ساز کاغذ استفاده ننمایند.
من یکی رو تهران میشناختم که برا چند نفر اینکارو کرد البته خودش گفت که اگه مواظب نباشین میان میگیرنتون ها ( و این اتفاق افتاد )
کدوم شرکته بود ؟
حتما شرکت خیلی معروفی هست که سیستم اکانتینکش رو طوری برنامه نویسی کرده که مثل دایال آپ بشه فهمید اخرین بار چه کسی (چه شماره تلفنی) از چه یوزرنیمی استفاده کرده ؟ !!!!
امیدوارم مفید باشه.