سلام خدا رو شکر من در موقع شیرینک و New simple یک درایو unallocate ایجاد شد ولی اروری که دوستان میگن رو نداد !! ؟؟
سلام خدا رو شکر من در موقع شیرینک و New simple یک درایو unallocate ایجاد شد ولی اروری که دوستان میگن رو نداد !! ؟؟
سلام و درود من طبق آموزش اول خواستم shirink کنم ولی فقط 140 گیگ اجازه میده من هاردم 320 هست ممنون میشم راهنماییی فرمائید
باید از نرم افزار paragon یا Acronis نسخه بوت استفاده کنید
سلام من لبتاب سونی ویو دارم چند روزیه سرعتش اومده پایین منم یه سری برنامه هاای رو که خودم نصب کرده بودم مثل آفیس و اکروبات و برنامه هایی از خود سیستم که به نظرم کاربرد نداشت را حذف کردم و همچنین از طریق دستور msconfig برنامه های اضافی را از start up حدف کردم و الان که ری استارت کردم یه مسئله جالب پیش اومده اونم آشکار شدن درایو مخفی ریکاوری بوده میخواستم علت اصلیش را بدونم و آیا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
توی رجیستری یه مشکلی پیش اومده ... راحت می تونید با یک دستور دوباره مخفی اش کنید
خیر مشکلی ایجاد نمی کند
ممنون از پاسختون آیا دستورش را شما میدونین یا اینکه از کجا دستورش را گیر بیارم؟
ای بابا ... یه سرچ کوچک ! خدمت شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه دوستان
من یه سوال داشتم از استاد گرامی رجیستر یوزر.
با نورتون گاست 2003 بوتبل هم میشه مستقیم روی dvd بک آپ بوتبل گرفت؟و مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون با تشکر
علیک سلام ، خواهش می کنم
N.G 2003 و ورژن های بالاتر کلا تحت ویندوز عملیات بک آپ گیری را انجام می دهند و همچنین restore . و برای فقط Restore و نیز کارهای Explore در بک آپ مورد نر جهت بازگردانی تعدادی فایل ، دسترسی به اطلاعات پارتیشن C و ری استور چون درایو مجازی میسازه و میتونه درایو C رو هم فرمت کنه ، استفاده میشه
پس شما نمی توانید در محیط بوت DVD بسازید چون قابلیت بک آپ گیری نداره و شما می تونید در ویندوز بک اپ گرفته روی DVD مستقیما و بعد در محیط بوت بازگردانی کنید
تنها نسخه بوت و تحت DOS از ghost 2001 که توی پک 2003 هم بود توانایی ساختن ریکاوری در محیط بوت رو داره که قابلیت رایت روی DVD یا دیسک را ندارد
من الله توفیق![]()
Last edited by REGISTERED USER; 01-09-2009 at 10:13.
سلام من لپتابمو تازه خریدم
الان تو Disk managment دیدم درایو ریکاوریم 100% خالی هست!چه دلیلی میتونه براش وجود داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)