.
سیپرو فلوکساسین
این دارو برا:
سیاه زخم عفونتهای کیسه صفرا عفونتهای ناشی از گاز گرفتگی و نیش زدگی عفونتهای استخوان و مفصل
بیماری خراش گربه اسهال مسافران وبا سوزاک عفونت گوش میانی عفونتهای پوستی تب روده عفونتهای ادراری و زخم معده کاربرد دارد
.
سیپرو فلوکساسین
این دارو برا:
سیاه زخم عفونتهای کیسه صفرا عفونتهای ناشی از گاز گرفتگی و نیش زدگی عفونتهای استخوان و مفصل
بیماری خراش گربه اسهال مسافران وبا سوزاک عفونت گوش میانی عفونتهای پوستی تب روده عفونتهای ادراری و زخم معده کاربرد دارد
Last edited by غلامعلی نوری; 21-08-2011 at 17:28.
پس ظاهرا یه آنتی بیوتیک خیلی خفنه!!!
چرا دکتر اینو واسه سرماخوردگی ساده تجویز کزده؟؟؟!!!!
در مورد داروی ارکتو اطلاعات میخواستم
Last edited by sanaz.joon; 21-08-2011 at 23:04.
در مورد این داروها راهنمایی میخواستم....
---------- Post added at 04:12 AM ---------- Previous post was at 04:12 AM ----------
این داروها میتونن اشتها رو زیاد کنن؟
نوافن یک مسکن ترکیبی و کلر دیازپوکساید یک ضد اضطراب می باشد و در افزایش اشتها تاثیر مستقیمی ندارند .
اطلاعات در مورد این دارو میخواستم :ونلافاکسین
این دارو از داروهای ضد افسردگی جدید می باشد و از دسته SSRI می باشد . با مهار باز جذب سروتونین و نور اپی نفرین تاثیر ضد افسردگی خود را می گذارد .
داروی فلوکستین که برای درمان وسواس و افسردگی به کار میره چه تاثیری بر حافظه داره؟ من در سال83 دکتر برام این دارو رو تجویز کرد و گفت که باید تا 2 سال برای درمان کامل مصرف بشه من هم خودسرانه بعد از مصرف 90 تا قرص به طور ناگهانی ( یعنی مثلا تا امروز قرص میخوردم از رو زبعدش) قرص رو قطع کردم ودیگه هم دکتر نرفتم از از 7 سال پیش تا حالا مشکل حافظه پیدا کردم در حالیکه قبلش مشکی نداشتم و حافظه بسیار خوبی هم داشتم حالا مشکل از چیه؟ از قطع ناگهانی دارو؟ باید چیکار کنم؟
در مورد این دارو راهنمایی میخواستم
و همینطور طرز مصرف معمولش
![]()
بعیده که مشکل حافظه شما برای قطع دارو باشد . احتمالا مشکلات عصبی . استرس و اضطراب و یا افسردگی میتونه علت اصلی این امر باشد .
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
این دارو یک داروی ضد اسهال می باشد .
بستگی به شدت اسهال یک تا قرص و با کمتر شدن اسهال قطع شود .
در موارد خفیف و مشکوک به اسهال عفونی مصرف نشود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)