عزيزان كسي بسته هاي رپينت خطوط ايران داره؟
بفرمائید برای چی میخواید تهیه میکنم.
توستان از بابت توقف آموزش ها معذرت میخوام چند روزی عجیب در گیر بودم . به امید خدا 2-3 روز دیگه ادامه میدم
ما منتظر آموزش کامل فرود اتوماتیک با 747 هستیم
دوستان من با لب تاپ fsx بازی می کنم کسی می تونه تو تنظیمات کلید ها بعد از نصب fspassenger کمک کنه؟؟
آقا بهرام اگه مي شه id من اد كنيد كار وجب دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي
به طرز فجيعي عذر خواهي ميكنم. غيبت منم مثل غيبت پستهام كبري شد!
دوستان جريان FMS روي پرنده هاي معمولي منتفي هست!
اما يه چيز باحال پيدا كردم كه شايد چندان تازه هم نباشه.
FMC رو ميتونيد روي پرنده هائي كه اورجينال FMC دارند به صورت سخت افزاري داشته باشيد. يعني يه پنل به شكل كامل FMC كه اندازه كارت خوان هست و قيمتي حدود 350 $ داره!
ضمن اونكه راديو پنل و تقريبا تمام اينسترومنت ها هم سخت افزاري قابل خريد هستند! تقريبا از همون 350 شروع ميشه.
قابل توجه آقايون و خانوم هائي كه با قيمتش مشكل ندارن. يك پرنده كاملا سخت افزاري + چند تا مانيتور ديگه .....
پاينده باشيد.
سلام این پیغام چه معنی میده؟
Flight regulations require that you have sufficient fuel reserves upon landing (45 mn); you only had reserves for 00h27 of flight. (-300)
البته خودم فکر میکنم به خاطر اینه که بنزین رو کم کردم برای این که وزن هواپیما بیاد پایین ولی ظاهرا باید با بنزین رزرو برای مواقع اضطراری بتونی حداقل 45 دقیقه پرواز کنی بنزین من برای 27 دقیقه کافی بوده درسته؟
به خاطر همین 300 امنیاز منفی داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماست سوخت رو كم در نظر گرفتيد.
بچه ها دو تا زحمت الان كافي نتم يكي اون لينك هوا پيما جنگي رو بده كه توي بسته هاي acc fsx هست و سرويس پك يك يا دو fsx هم بدين.
با تشكر..........
با سلام خدمت دوستان گل والا من ديروز از كافي نت هواپيما 727 كاپتان سيم با حجمي حدود 285 مگ دانلود كردم (تورنت) . هواپيما را ريختم خيلي خوب هم بود ولي فرمان نداره و نمي شه با هاش تيك آف كرد و بعضي شماره سنج هاش جاشون خالي همين طور كه در تصوير زير مي بينيد ممنون مي شم اگه كمك كنيد:
مرسي...
دوست عزیز، مشخصات سیستم شما چیه؟
من چند وقت پیش هرکولس کاپیتان سیم البته به صورت دمو رو دانلود کردم ولی به قدری سنگین بود که بی خیالش شدم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)