برای منم چند باری این مشکل پیش اومد ولی نه زیاد
فیلتر بنزین استپر کثیفی انژکتور شمع ها گاهی هم سنسور اکسیژن دلیلش میتونه باشه البته من از این مورد زیاد اطلاع ندارم ولی مواردی که گفتم رو چک کنی بهتره![]()
برای منم چند باری این مشکل پیش اومد ولی نه زیاد
فیلتر بنزین استپر کثیفی انژکتور شمع ها گاهی هم سنسور اکسیژن دلیلش میتونه باشه البته من از این مورد زیاد اطلاع ندارم ولی مواردی که گفتم رو چک کنی بهتره![]()
این موج نیکان که میگی یعنی چه؟!(به سبک شیر فرهاد بخون)
بعدش مطمئنی که روی تیپ2 ضبط فلش دار میذارن؟؟اونهم ایرانخودرو؟؟؟؟؟؟؟؟
از خیلی چیزها ممکنه باشه !
یه هواگیریم بکنی بد نیست
آقا مطمئنی؟ من اینی که دارم میگم، روی 206 SD فامیلمون بود، دقیقا تیپش نمیدونم چی بود، اما انگار تیپ آخر بود که فقط اتومات نبود... ماله اونا سونی بود و USB هم نمیخورد. حالا باند رو خوب دقت نکردم، ولی مال ما که 2تا داشت...ظبطش که موج نیکان بود ولی الان یک سری میزاره فلش هم میخوره
4 باند هم داره در مورد کیفیت بستگی به تعریف شما از کیفیت داره .. فکر کنم در حد مطلوب باشه
دوستان من چند صفحه پیش در مورد این پخش های جدید بحث کردم ،
قیمتش توی خود سایتش 160.000 تومنه ! ( آخه این احمقها فکر کردن ما کی هستیم ؟ خوب قیمت پخش های پایونیر رو دارن میدن به ملت )
این پخشه خیلی که قیمت داشته باشه 60-70 هست قیمتش !
در ضمن نه صدا داره و نه کیفیت و نه اصلا" قشنگ هست ! رو 206 تیپ دو من گذاشتن ، قبل از این سری ضبط های سونی رو میذاشتند که واقعا" عالی بود !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Vallio; 14-05-2010 at 22:32.
سلام
گویا دوباره از اون ضبطای کلایون ها دارن میذارن که فقط آدیو میخوند
من اقواممون 2 هفته پیش یه اس دی وی8 و با یکیشون هم یه تیپ 3 برداشته بود از همون سری قدیمیا گذاشته بودن
معلوم نیس چجوره
من امروز بالاخره رفتم نمایندگی و یه 206 تیپ 2 سفید ثبت نام کردم که تا دوهفته دیگه اگه خدا بخواد تحویل میگیرم
فقط اگه میشه دوستان هر نکته ای که هنگام تحویل از نمایندگی باید دقت کنم یا هرچیزی که در ابتدای استفاده از یک ماشین صفر لازمه بدونم را بهم بگید. بخدا صواب داره، آخه من تو ماشین و مسایل فنیش زیاد سررشته ندارم...
مبارک باشه![]()
ایشالا که شانس بیارید و به موقع تحویل بدن...
والا چی بگم! همون لحظه برف پاکنا رو یه نگاه بنداز ببین کار میکنن یا نه
---------------------------
دوستان من انژکتور رو هم دادم تمیز کردن! چون موتور رو باید باز میکردم و خیلی کارای دیگه، گفتم انژکتور رو میتونی برام تمیز کنی؟ طرف گفت آره! فیلتر بنزین رو هم که 4 ماه پیش عوض کردم. همین طور شمع ها. اما هنوز هم گاهی که ماشین سرده، خیلی بد استارت میخوره! با تک استارت روشن نمیشه...
مباركت باشه فقط حواست به ظبط ماشينت باشه كه معمولي بهت ندن
دوستان روی 206 ها ضبط میدن یا نه ؟؟؟ آخه روی سمند ها دیگه ضبط نمیدن و به جاش 100 تومن از پول رو بر میگردونن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)