تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 1081 اولاول ... 1959656667686970717273791191695691069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

کرکی جون در کل استفاده از کدوم نسخه ی رو پیشنهاد میدید؟

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    سلام سودا جان .

بله به نظر من فرقشون زمین تا آسمونه . فقط در تشخیص و پاک کردن ویروسها و تروجانها هستند که با هم فرقی ندارند.

بطور مثال شما کم مصرف کردن رم توسط نسخۀ 6 و حدود 30 مگ رم مصرفی توسط نسخۀ 5 رو فرق نمیدونید؟

آیا کنترل کردن رجیستری و کلا وجود قابلیت Proactive Defense در نسخۀ 6 و موجود نبودن آن در نسخۀ 5 فرق بحساب
    نمیاد؟

آیا اسکن کردن فایل ها در نسخۀ 6 با نسخۀ 5 یکیه؟ اگر آره پس لطفا با هر دو نسخه سیستمتون رو سکن کنید تا متوجه
    بشید که نسخۀ 5 چه تعداد فایل رو سکن میکنه و نسخۀ 6 چقدر؟

آیا مدت زمان اسکن کردنشون هم فرق نمیکنه؟

آیا قابلیت Puse کردن سکن سیستم که در نسخۀ 6 وجود داره و حتی بعد از رستارت کامپیوتر نیز میشه ادامه سکن
    قبلی رو داد فرق بحسای نمیاد؟

آیا نوع محافظت کسپر از خودش در 2 تا نسخۀ 5 و 6 یکیه؟

از همۀ اینا گذشته آیا شکل ظاهریشون هم که کلی با هم فرق داره نمیشه اسمش رو گذاشت فرق؟

البته نه اینکه بگم نسخه های 5 و 6 اصلا شباهتی به هم ندارند اما فرقشون اینقدر زیاد هست که شباهت هاشو
    میپوشونه.

اما سوال آخر ... اگر فرق این 2 نسخه آنقدر زیاد نیست پس چرا کسپر نسخۀ 6 رو بیرون داده خب همون نسخۀ 5 رو
    کمی ارتقا میداد و اسمش رو میگذاشت نسخۀ 6 ؟

به هر حال شاید از نظر شما فرق رو فقط میشه در از روی انجین آنتی ویروس سنجید . اگر آره ... پس AVK با KAV
    نمیتونه فرقی داشته باشه چون اون هم از انجین کسپر استفاده میکنه.
    جناب كركي عزيز
    اولا كه اينايي كه اسم بردي و چند مورد ديگه كه هم من ميدونم و هم شما بازم به اندازه فرق فتوشاپ با Snagit و يا فرق از زمين تا آسمون نيست
    در ضمن UltraISO هم 7.5 رو كرده نسخه 8 !
    يعني اينا با هم تفاوت خيلي زيادي دارند ؟
    فرقايي كه اسم بردي رو كاملا قبول دارم و مي دونم هنوز نقاط تفاوت ديگه اي هم هست كه از حوصلت خارج بوده كه بگي اما اينجور كه فرمودي شايد براي كاربري كه اطلاع خيلي بالايي نداره و .... خيلي هضمش سنگين باشه
    يكسري قابليتهاي بسيار مفيد بهش تو نسخه 6 اضافه شده ( و شايد بعضي از قابليت هاي نسخه 5 رو نداره ) كه ميشه به همون مواردي كه اشاره كردي اشاره كنم ( مثل محافظت از خود - ادامه اسكن بعد از ريستارت - مخصوصا مصرف رم كمتر - ... ) كه از نظر من فرق اين دو نسخه رو به زمين تا آسمون برسونه . در هر صورت اين نظر منه و نظر شما هم براي من كاملا محترم است

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

14

با سلام به دوستان

يه مشكل عجيبي برام رخ داده بدين شرح

كاسپرسكي 6.0.0.299 رو سيستم( windows xp sp2 ) داشتم و خيلي خوب كار ميكرد تا اينكه ورژن جديدش رو ميخواستم نصب كنم (6.0.0.300 final ) اول قبلي رو ميخواستم آنيستال كنم پرسيد آيا آپديتهاي قبلي رو سيستم باشد و من گفتم بله ، بعد از انيستال كردن ، در حين نصب ورژن جديد از من سوال كرد كه ميخواهي از آپديتهاي قبلي استفاده كني من هم فكر كردم كه شايد قبلي با اين سازگاري نداشته باشه و گفتم نه ! بعد در موقع نصب تا يه جايي ميرفت و يهو roll back ميكرد و با خطا ميگفت مشكلي داره و گزارش پايان رو با خطا ميداد
    بعد از آن هر كاري كردم نتونستم ورزن جديد را نصب كنم باز همان خطا و .... ( ريستارت شاد داون و.... فايده اي نداشت ) بخاطر همين ويندوز را دوباره نصب كردم باز ديدم همان خطا رو ميده ورژن قبلي هم ....
    حالا فقط تونستم ورژن 5 پرو رو نصب كردم و دارد كار ميكند (kasperskay anti virus personal pro 5.0.527)
    دوستان ، كركي جان و سودا لطفا بنده رو در حل اين مشكل راهنمايي كنيد چون من اينترنت سكوريتي 6.0.0.300 final رو ميخوام نصب كنم

PLEASE HELP ME

YOURS
    WEB2003

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

ويندوز قبلي رو پاك كردي و ويندوز جديد نصب كردي يا نه ؟
    فايلهاي داخل پوشه documents and setting \ all users\ application data \ kasper رو پاك كن و با يه برنامه پاك كننده رجيستري مثل Registry First Aid رجيستري سيستمت رو از اسم كاپسر پاك كن
    حالا احتمالا ميتوني نسخه جديد كاسپر رو نصب كني

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

14

نقل قول نوشته شده توسط soda
    ويندوز قبلي رو پاك كردي و ويندوز جديد نصب كردي يا نه ؟
    فايلهاي داخل پوشه documents and setting \ all users\ application data \ kasper رو پاك كن و با يه برنامه پاك كننده رجيستري مثل Registry First Aid رجيستري سيستمت رو از اسم كاپسر پاك كن
    حالا احتمالا ميتوني نسخه جديد كاسپر رو نصب كني

با تشكر از سودا جان

همه اون كارها رو انجام داده بودم سيستم رو هم فرمت و دوباره يه ويندوز جديد نصب كرده بودم باز هم نشد
    حالا تو ويندوز جديد هم همون مشكل بالا رو گفتم وجود داره هم با نسخه جديد و قديمترش

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

اين ديگه خيلي عجيبه !
    خوب صبر كن كركي جان بياد اونم نظرشو بگه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

6

همين چند لحظه يه بار ديگه هم تو ويندوز جديد ديگه ( چون دو تا win xp sp2 نصب كردم ) آزمايش كردم
    باز خطا ميداد ...

تو همين لحظه فكري به ذهنم رسيد ( بخدا تا همين چند دقيقه پيش نميدونستم) من نسخه جديد kis رو بصورت فشرده rar دانلود كرده بودم تا اينجا داشته باشيد

ببينيد چطوري منو سركار گذاشته من رفتم از داخل فايل فشرده اجرا كردم ديدم با كمال تعجب نصب شد

حالا يه تجربه خوبي كسب كردم كه ميخوام براي دوستان بنويسم چون اين فرومها ......

ببينيد وقتي من دچار مشكل شده بودم كاسپر خطاي نصبو داد و بقيه ماجرا .... دفعه بعد كه ميخواستم نصب كنم گفت سيستمو ريستارت كن و بعد نصب .... منم اينكارو كردم ولي باز ... حالا بعد از اينكه از داخل فايل فشرده نصب كردم ( چون قبلن فايل ستاپ رو از حالت فشرده rar خارج كرده ولي فايل فشرده رو پاك نكرده بودم ) به اين نتيجه رسيدم كه بعد از خطاي نصب فكر ميكنم يه اطلاعاتي رو در فايل SETUP KIS اضافه كرده و هر دفعه اجرا ميكردم حتي با فرمت سيستم هم و نصب دوباره ويندوز خطا ميداد تو همچين مواقعي فايلهاي فشرده خود را براي اطمينان خاطر نگه داريد و يه مو قعي ..... البته يه نكته ديگه اينكه اگر اين فايل رو تو يه سي دي رايت ميكردم همچين مشكلي پيش نمي آمد ( درجايي كه فايل ستاپ بود قسمت ديدن فايلهاي مخفي رو هم فعال كرده بودم ولي فايلي به غير از FILE SETUP نبود )

حالا عجب داستاني شد ماجراي ما .............

از سوداجون هم ممنون كه اظهار لطف كرد بودن و اولين نفري بود كه ميخواست مشكل من رو حل كنه

اين تجربه خوبي براي من و شما ، شما هم تجربيات خودتان را تو همين فرمها ....................

با تشكر

داره خودمونی میشه sharareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اون ور مرز شقايق

پيش فرض

با سلام
    من از كسپر6.0.0.30 استفاده مي كنم و هر موقع به اينترنت وصل ميشم خودش اتومات آپديت ميكنه .حالا چون ويندوزم ايراد پيدا كرده ميخوام ايميجي كه قبلا ازش گرفته بودم رونصب كنم.حالا سئوالم اينه كه از اين فايلها ي آپديت ميشه بعدا استفاده كرد يا ديگه بدرد نميخوره وبايد از فايلهاي آپديت سايت كسپر استفاده كردواگه ميشه روشش چيه؟؟؟ لطفا اساتيد كسپر كمي سريعتر جواب رو
    بهم بدهند. چون ويندوزم خيلي اوضاعش وخيمه وبايد هرچه زودتر عوضش كنم.با تشكر

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

شراره خانم شما پوشه ی X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
    رو نگه دارید.

آخر فروم باز majjidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مـــــشـــــهـــــد

پيش فرض

سلام
    يك سوال ميشه اون صدايي كه موقع پيدا كردن ويروس از خودش در ميياره رو قطع كرد يا عوض كرد ؟اگه عوض بشه خيلي باهال ميشه . اگه تو عالم خودت باشي يك هو جيق ميزنه , شومصد متر ميپرم بالا. واي .......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •